Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Doğru els çok çok daha hızlı ve orjinallerine güç yetmiyor. En azından benim gücüm yetmedi o yüzden ali babadan aldım.

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 740,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugun km ayarlamaya çalışırken, Alperen abinin arabayı çökerttim. Anahtarı çeksem bile gösterge farlar vs çalışmaya devam ediyordu bagaj açılmıyordu araba çalışmıyordu. Ayrıca kmyide ayarlayamadık, ne

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Küçük ekranlı yol bilgisayarında dijital hız gösterimi yapılıyor. Asıl amacım dijital hızı göstermek bu ekranda. . .

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Selman Kulak yazdı:

Küçük ekranlı yol bilgisayarında dijital hız gösterimi yapılıyor. Asıl amacım dijital hızı göstermek bu ekranda. . .

Ben ve Ozan da onun için bir açıklama yaptık. Els bile olsa elinizde belli bir altyapı kurmak gerek. Elm ile özellik açma gibi değil o iş...

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Ben ve Ozan da onun için bir açıklama yaptık. Els bile olsa elinizde belli bir altyapı kurmak gerek. Elm ile özellik açma gibi değil o iş...

Anladım hocam teşekkür ederim cevaplarınız için. . .

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Selman Kulak yazdı:

Valla onu bende araştırdım göstergeye yeni yazılım eklemek gerekiyor detaylı olmasada ufak bir araştırma yapmıştım, yanlış bilmiyorsam geniş ekranlı göstergede hız göstergesi mevcut geniş ekranlı gösterge ile değişim yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum..

Yanıtlama zamanı:
20.05.2019 - 01:03 tarihinde, Emre Akbs yazdı:

Valla onu bende araştırdım göstergeye yeni yazılım eklemek gerekiyor detaylı olmasada ufak bir araştırma yapmıştım, yanlış bilmiyorsam geniş ekranlı göstergede hız göstergesi mevcut geniş ekranlı gösterge ile değişim yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum..

Geniş veya dar ekran olarak değil de makyajlı ve makyajsız araçların ekranı olarak ayrım var. Makyajlı kasa ile gelen f1et koduyla başlayan göstergelerin yazılımını makyajsız kasada bulunan bm5t koduyla başlayan ekrana yazdırıyorsunuz ama hiç kolay bir iş değil. Büyük ve küçük ekranın dosyaları farklı, küçük ekranda els ile toplamda 2 saate yakın, büyük ekranda da 8 saate yakın sürüyor işlem. Haricen altyapıyı kurmadan araç üzerinde yapmak da büyük risk, akü bitiyor çünkü bu sürede.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Sarp D. Uygur yazdı:

Geniş veya dar ekran olarak değil de makyajlı ve makyajsız araçların ekranı olarak ayrım var. Makyajlı kasa ile gelen f1et koduyla başlayan göstergelerin yazılımını makyajsız kasada bulunan bm5t koduyla başlayan ekrana yazdırıyorsunuz ama hiç kolay bir iş değil. Büyük ve küçük ekranın dosyaları farklı, küçük ekranda els ile toplamda 2 saate yakın, büyük ekranda da 8 saate yakın sürüyor işlem. Haricen altyapıyı kurmadan araç üzerinde yapmak da büyük risk, akü bitiyor çünkü bu sürede.

Geniş ekranlı bm5t ile başlayan ekran güncelleme dosyalarını nereden indirebiliriz, site önerebilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı:

Aynen sarp hocamın dediği gibi desek daha doğru olur makyajlı kasa ile gelen ekranı alıp takmak daha mantıklı ki forumda bunu yapanlarda vardı ?

Yanıtlama zamanı:

İstanbul Anadolu yakasında gizli özellik açmakla uğraşan arkadaş varmı

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Kerem Apohan yazdı:

Kerem bana mail atmışsın ?

Bir kaç gün yoğunluğum var sonra sana yardımcı olacağım...

Yanıtlama zamanı:

Sıkıntı yok benim için ne zaman müsait olursanız:)

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Kerem Apohan yazdı:

Çekmeköy taraftayım Kerem bende yardımcı olabilirim 

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Dün forumdan görerek 2015 titanium aracımda özellikleri açmaya çalıştım fakat foccus programı sürekli write to bcm dediğimde hata verdi bunun sebebi ne olabilir ? Double ekrandan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Arkadaşımın 2015 trend-x aracında denedik sorunsuz işlemleri hallettik. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

Yanıtlama zamanı:
‎21‎.‎05‎.‎2019 - 11:22 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı:

maşallah bütün herkes yazıyor çiziyor ekliyor çıkarıyor ? forum aktif ?

Üstadlar sağolsun ? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.