Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 An itibariyle 2012 Focus Tit. aracımdaki mavi ekranı siyah ekran olarak değiştirdim ve 4'lü yol bilgisayarına Anlık Hızı ekledim. ELS27 ve FoCCCus 8.4 ile gerçekleştirdim. Yalnız IPC sekmesinden yazma konusunda sürekli "Can't write config into ECU" uyarısı aldım. Pes ettim. 2. Seçenek olarak TOOLS kısmından DID seçeneğine DE03 yazıp READ dedim. DATA hanesinde çıkan 00000000 (Sekiz tane Sıfır)'ı 06000000 olarak değiştirip write dedim. 6'nın yerini ne kadar değiştirsem de en başa, yani yapılan kilometrenin yerine alamadım. Ortalama Yakıt yerine Anlık Hız oldu şuan. Bu sıralama hem Yol Bilgisayarı 1'de, hem de 2'de aynı oldu. Yani Yapılan yol, Anlık Hız, Anlık Tüketim, Menzil Bu bilgileri bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2019 63700000 yazdım istediğim gibi oldu arkadaşlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2019 12.01.2019 - 06:40 tarihinde, Selçuk Öz. yazdı: Hız 120 yi geçince uyarı sesi çıkarması, açılış logosunu sd yapma vs. İlk aklıma gelenler... Hız ikazı focccus üzerinden 120 olarak ayarladım ama ibre 120 yi geçinçe ikaz vermedi neden olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2019 25.01.2019 - 11:52 tarihinde, BulentGulsahin yazdı: O bir passat. https://youtu.be/YhI0Xu-Kxds Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2019 10 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: https://youtu.be/YhI0Xu-Kxds Hocam çok iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2019 19 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: https://youtu.be/YhI0Xu-Kxds Makyajlı kasada denedik oluyor makyajsızda çalıştıramadık. Biraz daha araştırmamız gerekecek.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2019 8 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı: Makyajlı kasada denedik oluyor makyajsızda çalıştıramadık. Biraz daha araştırmamız gerekecek.. Mca kasada nasil oluyor veya nerede yaptirabiliriz acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2019 1.02.2019 - 19:53 tarihinde, Yasin Taşcı yazdı: https://youtu.be/YhI0Xu-Kxds Bilgilendirme icin tesekkurler. Bugun gidip attiginiz videodaki kisiye yaptirdim cokta guzel oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 10 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Bilgilendirme icin tesekkurler. Bugun gidip attiginiz videodaki kisiye yaptirdim cokta guzel oldu Modül vb kullanılmadan yapılıyorsa aramızda nasıl yapıldığını bulacak birileri vardır diye tahmin ediyorum. Ya da sizin gözlemleme şansınız oldu mu nasıl yaptıklarını? Sadece titanyum demelerinin sebebi ne acaba? Titanyumda olup diğerlerinde olmayan hangi şey sayesinde sadece titanyumda olabiliyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 2 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Modül vb kullanılmadan yapılıyorsa aramızda nasıl yapıldığını bulacak birileri vardır diye tahmin ediyorum. Ya da sizin gözlemleme şansınız oldu mu nasıl yaptıklarını? Sadece titanyum demelerinin sebebi ne acaba? Titanyumda olup diğerlerinde olmayan hangi şey sayesinde sadece titanyumda olabiliyor? Modul falan yok elm cihaziyla 2 dk da aciliyor. Pek anlamadigim icin nasil yaptigini bilmiyorum. Titanium olmasi sart degil benim arac 2015 style mca kasalara oluyor sanirim. Korna selamlama +alarm acildi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 02.02.2019 - 15:30 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı: Makyajlı kasada denedik oluyor makyajsızda çalıştıramadık. Biraz daha araştırmamız gerekecek.. Makyajlıda hangi ayar değiştirilince kapı açma/kilitleme için korna uyarısı aktif oluyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 48 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Makyajlıda hangi ayar değiştirilince kapı açma/kilitleme için korna uyarısı aktif oluyor? Gereksiz kere gereksiz buluyorum her yerde zart zart korna çalmasını.... Tahmin ettiğim kadarıyla focccus #147'de Audible Mislock Feedback olması lazım. Mevcut değeri 04 yapmışlar. 2 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 12 dakika önce, Semih O. yazdı: Gereksiz kere gereksiz buluyorum her yerde zart zart korna çalmasını.... Tahmin ettiğim kadarıyla focccus #147'de Audible Mislock Feedback olması lazım. Mevcut değeri 04 yapmışlar. Her yerde değil, kilitlerken ve açarken ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 19 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Her yerde değil, kilitlerken ve açarken ? Her yerde kilitleyip açmıyor musun arabayı? Gece geç vakit geliyorsun, sabah erken gidiyorsun, hastaneye gidiyorsun vs vs... Sevmediğim işler. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2019 26 dakika önce, Semih O. yazdı: Her yerde kilitleyip açmıyor musun arabayı? Gece geç vakit geliyorsun, sabah erken gidiyorsun, hastaneye gidiyorsun vs vs... Sevmediğim işler. Anahtarsız giriş ve çıkış ile komutlarda korna çalmıyor, sadece kumanda ile açıp kapamada korna sesi var. Öğrendiğimde beğenmiştim ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap