Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

An itibariyle 2012 Focus Tit. aracımdaki mavi ekranı siyah ekran olarak değiştirdim ve 4'lü yol bilgisayarına Anlık Hızı ekledim.

ELS27 ve FoCCCus 8.4 ile gerçekleştirdim. 

Yalnız IPC sekmesinden yazma konusunda sürekli "Can't write config into ECU" uyarısı aldım. Pes ettim.

2. Seçenek olarak TOOLS kısmından DID seçeneğine DE03 yazıp READ dedim. DATA hanesinde çıkan 00000000 (Sekiz tane Sıfır)'ı 06000000 olarak değiştirip write dedim.

6'nın yerini ne kadar değiştirsem de en başa, yani yapılan kilometrenin yerine alamadım. Ortalama Yakıt yerine Anlık Hız oldu şuan. Bu sıralama hem Yol Bilgisayarı 1'de, hem de 2'de aynı oldu. Yani Yapılan yol, Anlık Hız, Anlık Tüketim, Menzil

Bu bilgileri bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim.

Adsız2.jpg

IMG_20190130_132622.jpg

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 740,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

63700000 yazdım istediğim gibi oldu arkadaşlar. 

IMG_20190130_173436.jpg

Yanıtlama zamanı:
12.01.2019 - 06:40 tarihinde, Selçuk Öz. yazdı:

Hız 120 yi geçince uyarı sesi çıkarması, açılış logosunu sd yapma vs. İlk aklıma gelenler... 

Hız ikazı focccus üzerinden 120 olarak ayarladım ama ibre 120 yi geçinçe ikaz vermedi neden olabilir?

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı:

Makyajlı kasada denedik oluyor makyajsızda çalıştıramadık. Biraz daha araştırmamız gerekecek..

Mca kasada nasil oluyor veya nerede yaptirabiliriz acaba 

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, BulentGulsahin yazdı:

Bilgilendirme icin tesekkurler. Bugun gidip attiginiz videodaki kisiye yaptirdim cokta guzel oldu

Modül vb kullanılmadan yapılıyorsa aramızda nasıl yapıldığını bulacak birileri vardır diye tahmin ediyorum. Ya da sizin gözlemleme şansınız oldu mu nasıl yaptıklarını?

Sadece titanyum demelerinin sebebi ne acaba? Titanyumda olup diğerlerinde olmayan hangi şey sayesinde sadece titanyumda olabiliyor?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

Modül vb kullanılmadan yapılıyorsa aramızda nasıl yapıldığını bulacak birileri vardır diye tahmin ediyorum. Ya da sizin gözlemleme şansınız oldu mu nasıl yaptıklarını?

Sadece titanyum demelerinin sebebi ne acaba? Titanyumda olup diğerlerinde olmayan hangi şey sayesinde sadece titanyumda olabiliyor?

Modul falan yok elm cihaziyla 2 dk da aciliyor. 

Pek anlamadigim icin nasil yaptigini bilmiyorum. 

Titanium olmasi sart degil benim arac 2015 style mca kasalara oluyor sanirim. 

Korna selamlama +alarm acildi. 

Yanıtlama zamanı:
02.02.2019 - 15:30 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı:

Makyajlı kasada denedik oluyor makyajsızda çalıştıramadık. Biraz daha araştırmamız gerekecek..

Makyajlıda hangi ayar değiştirilince kapı açma/kilitleme için korna uyarısı aktif oluyor?

Yanıtlama zamanı:
48 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

Makyajlıda hangi ayar değiştirilince kapı açma/kilitleme için korna uyarısı aktif oluyor?

Gereksiz kere gereksiz buluyorum her yerde zart zart korna çalmasını....

Tahmin ettiğim kadarıyla focccus #147'de Audible Mislock Feedback olması lazım. Mevcut değeri 04 yapmışlar.

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Semih O. yazdı:

Gereksiz kere gereksiz buluyorum her yerde zart zart korna çalmasını....

Tahmin ettiğim kadarıyla focccus #147'de Audible Mislock Feedback olması lazım. Mevcut değeri 04 yapmışlar.

Her yerde değil, kilitlerken ve açarken ?

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

Her yerde değil, kilitlerken ve açarken ?

Her yerde kilitleyip açmıyor musun arabayı? Gece geç vakit geliyorsun, sabah erken gidiyorsun, hastaneye gidiyorsun vs vs... Sevmediğim işler.

Yanıtlama zamanı:
26 dakika önce, Semih O. yazdı:

Her yerde kilitleyip açmıyor musun arabayı? Gece geç vakit geliyorsun, sabah erken gidiyorsun, hastaneye gidiyorsun vs vs... Sevmediğim işler.

Anahtarsız giriş ve çıkış ile komutlarda korna çalmıyor, sadece kumanda ile açıp kapamada korna sesi var. Öğrendiğimde beğenmiştim ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.