Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Mevcut far anahtarı bu resimdekinden, elektrikçi çıkartıp ikisini de yan yana gösterdi girişleri farklı, olmaz dedi. Aynanın arka tarafındaki sensör derken camdakini demek istemiştim, karartmalı ayna da yok. Bu durumda otomatik karartmalı ayna ve sensör yoksa yağmur sensörü alsam, başka parça da gerekir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Bu işte bi karışıklık var ya da bi yanlış anlaşılma var. Soketler aynı yazı ve videodaki gibi değiştirince mevcut anahtar kullanılabiliyor. Siz sadece far anahtarı alıp yağmur-far sensörü ve karartmalı aynayı çalıştırmayımı düşünüyorsunuz? Benim kafam biraz karıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 15 dakika önce, Onur A yazdı: Mevcut far anahtarı bu resimdekinden, elektrikçi çıkartıp ikisini de yan yana gösterdi girişleri farklı, olmaz dedi. Aynanın arka tarafındaki sensör derken camdakini demek istemiştim, karartmalı ayna da yok. Bu durumda otomatik karartmalı ayna ve sensör yoksa yağmur sensörü alsam, başka parça da gerekir mi? sizdeki bu anahtarsa , aldığınız far anahtarı olmaz, aldığınız anahtarda ekran parlaklığı ayarı da var ama sizin far anahtarında yok. Uyan far anahtarı da alsanız sensör ve tesisat çekilmeden ve yazılımla aktive etmeden çalışmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Arka cam kapalı olduğu için karartmalı aynaya gerek yok benim için. Yapmak istediğim far ve yağmur sensörü. Yunus beyin gösterdiği yerde sensör olduğunu düşünüp far anahtarı ile olabileceğini düşündüm ama orada sensör olmayıp kapak olabileceğini söyledi Yunus bey. Far anahtarını transite göre sıfır orijinal aldım, ancak girişleri farklı ikisinin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 5 dakika önce, Onur A yazdı: Arka cam kapalı olduğu için karartmalı aynaya gerek yok benim için. Yapmak istediğim far ve yağmur sensörü. Yunus beyin gösterdiği yerde sensör olduğunu düşünüp far anahtarı ile olabileceğini düşündüm ama orada sensör olmayıp kapak olabileceğini söyledi Yunus bey. Far anahtarını transite göre sıfır orijinal aldım, ancak girişleri farklı ikisinin. Siz en son parçadan başlamışsınız. Önce sensör ve braketi almalıydınız. Birde sizdeki eski anahtarın soket girişi nedir? Yeni aldığınız girişle aynımı? Gösterge ayarlaması falan oladar önemli değil. Yunus bey şu an yapıyor ondan ya da forumdan - bende detay alabilirsiniz. Birde sizdeki kapak dediğiniz yere bakmak gerek. Braket varsa alacağınız parçalar: sensör, arka metal tutucu, kablo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 4 dakika önce, Teoman S. yazdı: Siz en son parçadan başlamışsınız. Önce sensör ve braketi almalıydınız. Birde sizdeki eski anahtarın soket girişi nedir? Yeni aldığınız girişle aynımı? Gösterge ayarlaması falan oladar önemli değil. Yunus bey şu an yapıyor ondan ya da forumdan - bende detay alabilirsiniz. Birde sizdeki kapak dediğiniz yere bakmak gerek. Braket varsa alacağınız parçalar: sensör, arka metal tutucu, kablo. Yeni anahtarın girişi 14 pinli, eski anahtarınki daha küçük uymuyor. Konnektörün değişmesi gerekiyor. Bu işlemi yapacak elektrikçi bulamazsam otokoç servisinde yaparlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Diyorum ki. O anahtarı geri iade edin. Focus anahtarı olur ya da videodaki gibi modifiye edin. Ama hepsindne önce diğer malzemeleri bulun ve camdaki brakete bakın. Tavsiyem bu yöndedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Focus anahtarının girişi farklı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Siz bu linkten inceleyin. Dediğim gibi o anahtarı geri verin, diğer parçaları ayarlayın. Daha başka ne diyebilirim ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 (düzenlendi) Elm327 kablosu aldım. Sürekli bu hatayı alıyorum. Port kısmını her şekilde denedim ama hiç bağlanmadı. Bunu yaşayan var mı? Ekim 28, 2018 Mustafa Kızıltan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2018 Doğru sürücüyü yükleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 12 saat önce, Ozan Kar yazdı: Doğru sürücüyü yükleyin. Elm kablosunun yanında sürücü göndermediler. Sürücüsünü nerden bulabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 6 saat önce, Mustafa Kızıltan yazdı: Elm kablosunun yanında sürücü göndermediler. Sürücüsünü nerden bulabilirim. Bu linkten işletim sistemine uygunu olanı yükleyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 (düzenlendi) 3 saat önce, Teoman S. yazdı: Bu linkten işletim sistemine uygunu olanı yükleyiniz. Teşekkürler verdiğiniz linkten indirdim. Kurdum artık aracı görüyor bilgisayar. Read From BCM seçeneğine tıklayınca biraz okuyor yüzde 1 olunca tüm arabanın şıkları göstergeleri gidiyor tık sesi geliyor sonra hemen hepsi geliyor. Gösterge ekranında yakıt yok hatası verip düzeliyor ve Normal Mode yazıyor sonra bu hata geliyor. (1. resim) Tüm FoCCCus sürümlerini de denedim. Eski sürümlerinde de ELM init eror hatası alıyorum. (2. resim) Ekim 29, 2018 Mustafa Kızıltan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Denediğiniz bilgisayarın işletim sistemi win 10 sa, farklı bir bilgisayardan işletim sistemi XP ya da win 7-8 de deneyin. (aldığınız elm V1.5 olmalı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap