Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Fordda fabrika çıkışı yok. Fakat bunun için modüller satılıyor diyr biliyorum

Türkiye de yok diyelim. Ayarı var ama çalışmıyor. Hafızalı ayna gerekiyor. 

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 756,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Ozan Kar yazdı:

Türkiye de yok diyelim. Ayarı var ama çalışmıyor. Hafızalı ayna gerekiyor. 

Focus mk2.5'da vites değiştirme ışığı, yolcu emniyet kemeri ikazı yapılabilir mi ? Ayrıca Ankara'da mısınız ? Mesaj da atamadım, ücret nedir ?

Son sorum tavsiye edeceğiniz özellikler neler olur ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Ahmet O. yazdı:

Focus mk2.5'da vites değiştirme ışığı, yolcu emniyet kemeri ikazı yapılabilir mi ? Ayrıca Ankara'da mısınız ? Mesaj da atamadım, ücret nedir ?

Son sorum tavsiye edeceğiniz özellikler neler olur ? 

özel mesaj hakkınız belli bir mesaj sayısına ulaşınca olacak. bknz kurallar.

vites değiştirme ışığı yapılır. ecomode, harekete başlayınca kapı kilitleme, radyo bilgilerini yol bilgisayarında gösterme açılır. 2.5 yapmayalı baya oldu hatırladıklarım bunlar, incelemek lazım. Bayramdan sonra Ankaradayım.

Yanıtlama zamanı:

özel mesaj hakkınız belli bir mesaj sayısına ulaşınca olacak. bknz kurallar.

vites değiştirme ışığı yapılır. ecomode, harekete başlayınca kapı kilitleme, radyo bilgilerini yol bilgisayarında gösterme açılır. 2.5 yapmayalı baya oldu hatırladıklarım bunlar, incelemek lazım. Bayramdan sonra Ankaradayım.

Tamamdır o zaman bayram sonrası tekrar haberleşiriz

Yanıtlama zamanı:

Geri vitese takınca sağ aynanın bir miktar inmesi ve vitesten çıkarılınca tekrar kaldığı yere gelmesi olayıyla ilgili bir arkadaşla görüştüm, o da bu işlem için modül tasarladı ve testlerini bitirince bana gönderecek. İsteyen olursa görüşürüz piyasa fiyatı neyse 3 aşağı 5 yukarı toptana daha uyguna yaptırmaya çalışırız. Modül bana gelince burda da paylaşım yaparım yine.

Bu arada ücret almadan yardımcı olanlar kervanında İzmir'de ihtiyacı olana yardımcı oluyorum. İhtiyacı olan söylesin. (yeri geliyor Edirne'den Yozgat'a kadar yardımcı olduğum oluyor :D) Neticede hepimiz bu işleri burdan öğrendik, gördüğümüz iyiliği paylaşırsak değerlenir diye düşünüyorum..

Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı:

Geri vitese takınca sağ aynanın bir miktar inmesi ve vitesten çıkarılınca tekrar kaldığı yere gelmesi olayıyla ilgili bir arkadaşla görüştüm, o da bu işlem için modül tasarladı ve testlerini bitirince bana gönderecek. İsteyen olursa görüşürüz piyasa fiyatı neyse 3 aşağı 5 yukarı toptana daha uyguna yaptırmaya çalışırız. Modül bana gelince burda da paylaşım yaparım yine.

Bu arada ücret almadan yardımcı olanlar kervanında İzmir'de ihtiyacı olana yardımcı oluyorum. İhtiyacı olan söylesin. (yeri geliyor Edirne'den Yozgat'a kadar yardımcı olduğum oluyor :D) Neticede hepimiz bu işleri burdan öğrendik, gördüğümüz iyiliği paylaşırsak değerlenir diye düşünüyorum..

Aynanın geri viteste aşağı inmesi güzel bir özellik. İnşallah yapabilirsiniz. Ayrıca duyarlılığınız, yardımlarınız içinde teşekkürler. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynayı indirmeyi modülle Mustafa Bağseven yıllar önce yapmıştı. Ben puntonun sis farları için bir modül yaptırmıştım kendisine isteğime uygun şekilde yapıp göndermişti. Modül işine girecekseniz mutlaka görüşün derim.

http://www.ledstop2009.com/?pnum=24&pt=Ürün+Özellikleri+Ve+Satış

Yanıtlama zamanı:

Aynayı indirmeyi modülle Mustafa Bağseven yıllar önce yapmıştı. Ben puntonun sis farları için bir modül yaptırmıştım kendisine isteğime uygun şekilde yapıp göndermişti. Modül işine girecekseniz mutlaka görüşün derim.

http://www.ledstop2009.com/?pnum=24&pt=Ürün+Özellikleri+Ve+Satış

Kendisiyle tanışıklığımız var, onda hazır modül de var biliyorum. Katlanır ayna modülü aldığımda üşenmeyip olduğum semte kadar getirmişti sağolsun. Vosvos camiasından da takip ediyoruz, seviyoruz Mustafa abimizi :) 

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar şu elm 327 aktif edilen özelliklerden bana yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim kocaeli den arkadaşlardan yardım bekliyorum yanlış yere yazmış olabilirimeğer öyleyse  kusura bakmayın

Latif Ak tarafından düzenlendi
yanlış anlama

Yanıtlama zamanı:

Bugün gürkan hocam benim aracımın elm ile özelliklerini aktif etti kendisine bir defa daha teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

Bu konu vesilesiyle Style plus paket aracımda yokuş kalkış ve diğer özellikleri sorunsuzca aktif ettim. Konuyu açan @Ozan Kar 'a ve yorumlarıyla yol gösterici olan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba elm kablosu bugün elime ulaştı driver'ını felan kurdum sadece yokuş kalkış desteğini yapmak istiyorum. Bana nasıl yapılacağı konusunda telefonda destek olabilecek varsa mesaj atabilir mi çok rica edicem. 

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Onur Tokmak yazdı:

Merhaba elm kablosu bugün elime ulaştı driver'ını felan kurdum sadece yokuş kalkış desteğini yapmak istiyorum. Bana nasıl yapılacağı konusunda telefonda destek olabilecek varsa mesaj atabilir mi çok rica edicem. 

sayfa 1 de en ayrıntılı şekilde anlatılmış kablonuz varsa zorlanmazsınız.

Yanıtlama zamanı:
sayfa 1 de en ayrıntılı şekilde anlatılmış kablonuz varsa zorlanmazsınız.

IMG_5091.JPGIMG_5092.JPG

Bu iki uyarıyı aldım sıra sıra uygulamaya başlar başlamaz normal mi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.