Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20179 yıl Yazar comment_436259 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Fordda fabrika çıkışı yok. Fakat bunun için modüller satılıyor diyr biliyorum Türkiye de yok diyelim. Ayarı var ama çalışmıyor. Hafızalı ayna gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20179 yıl comment_436342 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Türkiye de yok diyelim. Ayarı var ama çalışmıyor. Hafızalı ayna gerekiyor. Focus mk2.5'da vites değiştirme ışığı, yolcu emniyet kemeri ikazı yapılabilir mi ? Ayrıca Ankara'da mısınız ? Mesaj da atamadım, ücret nedir ? Son sorum tavsiye edeceğiniz özellikler neler olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20179 yıl Yazar comment_436355 2 saat önce, Ahmet O. yazdı: Focus mk2.5'da vites değiştirme ışığı, yolcu emniyet kemeri ikazı yapılabilir mi ? Ayrıca Ankara'da mısınız ? Mesaj da atamadım, ücret nedir ? Son sorum tavsiye edeceğiniz özellikler neler olur ? özel mesaj hakkınız belli bir mesaj sayısına ulaşınca olacak. bknz kurallar. vites değiştirme ışığı yapılır. ecomode, harekete başlayınca kapı kilitleme, radyo bilgilerini yol bilgisayarında gösterme açılır. 2.5 yapmayalı baya oldu hatırladıklarım bunlar, incelemek lazım. Bayramdan sonra Ankaradayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 20179 yıl comment_436401 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: özel mesaj hakkınız belli bir mesaj sayısına ulaşınca olacak. bknz kurallar. vites değiştirme ışığı yapılır. ecomode, harekete başlayınca kapı kilitleme, radyo bilgilerini yol bilgisayarında gösterme açılır. 2.5 yapmayalı baya oldu hatırladıklarım bunlar, incelemek lazım. Bayramdan sonra Ankaradayım. Tamamdır o zaman bayram sonrası tekrar haberleşiriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 20179 yıl comment_436420 Geri vitese takınca sağ aynanın bir miktar inmesi ve vitesten çıkarılınca tekrar kaldığı yere gelmesi olayıyla ilgili bir arkadaşla görüştüm, o da bu işlem için modül tasarladı ve testlerini bitirince bana gönderecek. İsteyen olursa görüşürüz piyasa fiyatı neyse 3 aşağı 5 yukarı toptana daha uyguna yaptırmaya çalışırız. Modül bana gelince burda da paylaşım yaparım yine. Bu arada ücret almadan yardımcı olanlar kervanında İzmir'de ihtiyacı olana yardımcı oluyorum. İhtiyacı olan söylesin. (yeri geliyor Edirne'den Yozgat'a kadar yardımcı olduğum oluyor ) Neticede hepimiz bu işleri burdan öğrendik, gördüğümüz iyiliği paylaşırsak değerlenir diye düşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 20179 yıl comment_436422 28 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı: Geri vitese takınca sağ aynanın bir miktar inmesi ve vitesten çıkarılınca tekrar kaldığı yere gelmesi olayıyla ilgili bir arkadaşla görüştüm, o da bu işlem için modül tasarladı ve testlerini bitirince bana gönderecek. İsteyen olursa görüşürüz piyasa fiyatı neyse 3 aşağı 5 yukarı toptana daha uyguna yaptırmaya çalışırız. Modül bana gelince burda da paylaşım yaparım yine. Bu arada ücret almadan yardımcı olanlar kervanında İzmir'de ihtiyacı olana yardımcı oluyorum. İhtiyacı olan söylesin. (yeri geliyor Edirne'den Yozgat'a kadar yardımcı olduğum oluyor ) Neticede hepimiz bu işleri burdan öğrendik, gördüğümüz iyiliği paylaşırsak değerlenir diye düşünüyorum.. Aynanın geri viteste aşağı inmesi güzel bir özellik. İnşallah yapabilirsiniz. Ayrıca duyarlılığınız, yardımlarınız içinde teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 20179 yıl Yazar comment_436468 Aynayı indirmeyi modülle Mustafa Bağseven yıllar önce yapmıştı. Ben puntonun sis farları için bir modül yaptırmıştım kendisine isteğime uygun şekilde yapıp göndermişti. Modül işine girecekseniz mutlaka görüşün derim. http://www.ledstop2009.com/?pnum=24&pt=Ürün+Özellikleri+Ve+Satış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20179 yıl comment_436499 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Aynayı indirmeyi modülle Mustafa Bağseven yıllar önce yapmıştı. Ben puntonun sis farları için bir modül yaptırmıştım kendisine isteğime uygun şekilde yapıp göndermişti. Modül işine girecekseniz mutlaka görüşün derim. http://www.ledstop2009.com/?pnum=24&pt=Ürün+Özellikleri+Ve+Satış Kendisiyle tanışıklığımız var, onda hazır modül de var biliyorum. Katlanır ayna modülü aldığımda üşenmeyip olduğum semte kadar getirmişti sağolsun. Vosvos camiasından da takip ediyoruz, seviyoruz Mustafa abimizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 20179 yıl comment_436735 Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar şu elm 327 aktif edilen özelliklerden bana yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim kocaeli den arkadaşlardan yardım bekliyorum yanlış yere yazmış olabilirimeğer öyleyse kusura bakmayın Ağustos 30, 20179 yıl Latif Ak tarafından düzenlendi yanlış anlama Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20179 yıl comment_437025 Bugün gürkan hocam benim aracımın elm ile özelliklerini aktif etti kendisine bir defa daha teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20179 yıl comment_437147 Bu konu vesilesiyle Style plus paket aracımda yokuş kalkış ve diğer özellikleri sorunsuzca aktif ettim. Konuyu açan @Ozan Kar 'a ve yorumlarıyla yol gösterici olan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20179 yıl comment_437201 Merhaba elm kablosu bugün elime ulaştı driver'ını felan kurdum sadece yokuş kalkış desteğini yapmak istiyorum. Bana nasıl yapılacağı konusunda telefonda destek olabilecek varsa mesaj atabilir mi çok rica edicem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20179 yıl comment_437205 17 dakika önce, Onur Tokmak yazdı: Merhaba elm kablosu bugün elime ulaştı driver'ını felan kurdum sadece yokuş kalkış desteğini yapmak istiyorum. Bana nasıl yapılacağı konusunda telefonda destek olabilecek varsa mesaj atabilir mi çok rica edicem. sayfa 1 de en ayrıntılı şekilde anlatılmış kablonuz varsa zorlanmazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20179 yıl comment_437211 sayfa 1 de en ayrıntılı şekilde anlatılmış kablonuz varsa zorlanmazsınız.Bu iki uyarıyı aldım sıra sıra uygulamaya başlar başlamaz normal mi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın