Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 12 dakika önce, Ali Ö. yazdı: Sorunu hallettik arkadaşlar sağolsun @Gürkan Çakıroğlu abim kendi bilgisayarından ayarlamaları sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 @Nevzat Eskicioğlu arkadaşımıza Trabzonda yardımcı olacak arkadaşımız var mıdır? --2 dakika sonra eklendi-- @Erdem Samancı --3 dakika sonra eklendi-- @Ümit Onur YÜCESAN 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nevzat Eskicioğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Erdem bey,Gürkan Çakıroğlu isminizi verdi,yokuş kalkış aktive edilmesine yardımcı olabileceğiniz aktardı,aracım 2012 cmax tdci trend,Akçaabatta oturuyorum,tlf 5306371447,nasıl haberleşebiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Erdem bey,Gürkan Çakıroğlu isminizi verdi,yokuş kalkış aktive edilmesine yardımcı olabileceğiniz aktardı,aracım 2012 cmax tdci trend,Akçaabatta oturuyorum,tlf 5306371447,nasıl haberleşebiliriz. Mesela öm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Akçaabat köftesi çok meşhur diyorlar. Köfte sözü verirseniz daha hızlı netice alma ihtimaliniz var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Samancı Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Erdem bey,Gürkan Çakıroğlu isminizi verdi,yokuş kalkış aktive edilmesine yardımcı olabileceğiniz aktardı,aracım 2012 cmax tdci trend,Akçaabatta oturuyorum,tlf 5306371447,nasıl haberleşebiliriz. Özel mesaj gönderdim. Yarın gün içerisinde numaranız üzerinden arayacağım sizi Nevzat Bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Yabancı forumda bir şey fark ettim, göstergeye ST logosu eklenebiliyor gibi. Daha önce konuşuldu mu deneyen oldu mu? Alıntı The inclusion of the logo of the ST Connect the adapter, turn on the program FoCCCus. We go to the IPS tab, read the configuration. DE04 = FF (B) change the F B F0000 DE22 = FBFFF7 (0) 7 change (0) at 8 maintain values. Go to "Config", press the Sentral read "Read from BCM. # 236 bytes, change configuration on ST, store (click the Write to BCM). Go ABS tab, click "GET INFO", after the block adjusts "Initialize". Remove errors using the program Forscan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 7 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı: Daha önce konuşuldu mu deneyen oldu mu? Alıntı yapmıştım bi kaç arabaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali krg Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Bu özellikleri ford un diğer araçlarında da yapabilir miyiz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 30 dakika önce, Ali krg yazdı: Bu özellikleri ford un diğer araçlarında da yapabilir miyiz ? Örneğin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 7 saat önce, Ali krg yazdı: Bu özellikleri ford un diğer araçlarında da yapabilir miyiz ? konuda anlatılan program focus 3 ve cmax 2 için. başka araçlar için başka programlar var, focus 2 için elmconfig var mesela. araştırabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 (düzenlendi) Benim araba lastik basıncı açtım. Uzun süredir ara ara hata mesajı veriyor. Sanırım kapatacam. Bu başka bir şeyin habercisi olabilirmi? Ağustos 10, 2017 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali krg Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Fiesta mondeo vs. Kastetmiştim --0 dakika sonra eklendi-- Teşekürler ozan hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 17 saat önce, Teoman S. yazdı: Benim araba lastik basıncı açtım. Uzun süredir ara ara hata mesajı veriyor. Sanırım kapatacam. Bu başka bir şeyin habercisi olabilirmi? Hocam mutlaka çivi vardır. lastiklerini kontrol ettir. bende de 2 hafta ara ile iki defa uyarı verdi. 1. de lastik havalarını tamamladım devam ettim. 2. de uyarı verince bütün lastikleri kontrol ettim. meğerse ön sağ lastikte çivi varmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Uyarı; Lastik basınç arızası diye çıkıyor. Eğer eksilme olsa başka bi uyarı vermesi gerekmezmi? Her gün ölçeyim basıncı. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap