saner can Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Dizeller için geldi mi göstergeler? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Güncel fiyat değişti mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Dizeller için geldi mi göstergeler? Dizel icin geldi 410 tl fiyati var . Güncel fiyat değişti mi acaba? Dizel geldi kdv dahil 410 tl fiyati var . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Dizel icin geldi 410 tl fiyati var . Dizel geldi kdv dahil 410 tl fiyati var . form üyeleri için indiriminiz mevcut değilmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 form üyeleri için indiriminiz mevcut değilmi Tabiki mevcut bu indirimli fiyatimiz zaten . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Tabiki mevcut bu indirimli fiyatimiz zaten . 360,00 degilmiydi yaw! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 360,00 degilmiydi yaw! Oyleydi fakat yeni partide doviz artisinin etkisi yansidi . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Bu gostergeler c-max'e de oluyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Bu gostergeler c-max'e de oluyor mu? evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 evet Eyvallah ozancim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Bana yeni bir kadran gönderdiler malum benim ki mil/ galondu... Yeni gelenle düzeldi artık rahatım erol otomotive tşkler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Durmuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Arkadaşlar ER-OL Otomotiv den almış olduğum göstergeyi sonunda bende taktırdım. Öncelikle ER-OL Otomotiv e buradan çok teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyeti 10 üzerinden 9,5 Göstergeyi bulunduğum ildeki ford servisine tanıdık vasıtasıyla(ki kendisi ford da çalışıyor) güç bela takdırdım. 410tl ye satın aldığım göstergeyi takmak için istedikleri fiyat 350tl, en son 150tl ye düştük. Bunun yanında sorumluluktan kaçmak adına (bence göz korkutmak amacıyla) attırdıkları imzanın haddi hesabı yok. Sonuçta servis işte en iyisinin dibine kibrit suyu. Bütün bunlara rağmen sonunda göstergeyi araçta faal olarak görünce tüm bunları unutturuyor insana. Tüm focusculara şiddetle tavsiye edilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Arkadaşlar ER-OL Otomotiv den almış olduğum göstergeyi sonunda bende taktırdım. Öncelikle ER-OL Otomotiv e buradan çok teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyeti 10 üzerinden 9,5 Göstergeyi bulunduğum ildeki ford servisine tanıdık vasıtasıyla(ki kendisi ford da çalışıyor) güç bela takdırdım. 410tl ye satın aldığım göstergeyi takmak için istedikleri fiyat 350tl, en son 150tl ye düştük. Bunun yanında sorumluluktan kaçmak adına (bence göz korkutmak amacıyla) attırdıkları imzanın haddi hesabı yok. Sonuçta servis işte en iyisinin dibine kibrit suyu. Bütün bunlara rağmen sonunda göstergeyi araçta faal olarak görünce tüm bunları unutturuyor insana. Tüm focusculara şiddetle tavsiye edilir. Bunu taktırmak için 150 tl mi verdiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Hava ısı yeri farklı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 150,00 TL takma parasi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap