Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 yaklaşık 3 kez sıfırladım fakat yarın 100km bir yolda denemeyi düşünüyorum bakalım ne tepki verecek sonrasında. pompa verisiyle uyuşmadığını varsayıyorum, yani araç 10 gösterse de atıyorum 7 yakıyor demi? kalibrasyon ayarı var, sıfır göstergede varsayılan değerde böyle bir fark olmaması lazım ancak kontrol edin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 yaklaşık 3 kez sıfırladım fakat yarın 100km bir yolda denemeyi düşünüyorum bakalım ne tepki verecek sonrasında. Hocam zırt pırt sıfırlarsanız olmaz zaten. 1 defa yapmanız yeterliydi Trabzon çok pimpirik yahu eheheh Kadran'da bu tür hata olmamalı. Düzelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Hocam zırt pırt sıfırlarsanız olmaz zaten. 1 defa yapmanız yeterliydi Trabzon çok pimpirik yahu eheheh Kadran'da bu tür hata olmamalı. Düzelir Yakup kardeşim bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır bizde geç girdik bu işlere yeni yeni kapıyoruz sayenizde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yakup kardeşim bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır bizde geç girdik bu işlere yeni yeni kapıyoruz sayenizde Est. yanlış anlaşılmayalım da Trabzon'da beslendim ben 3 yıl 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Ben de dün taktırdım aracıma özel ford servisinde Önce yapmaya korktu. Birini aradı internet lazımmış 1-2 saat sürermiş bu işlemi yarın yapalım falan.. Ben anlattım 15dk da yapılıyormuş kolaymış vs.. E hadi direk takalım bir deneyelim bakalım dedi ve sonuç: Arabanın havası değişti hakkaten. İyiki de almışım. Kilometrem 1500'dü sfırlandı tabi. İstersen yükseltebilirim ama bence değmez hiç uğraşmayalım dedi ben de öyle olsun dedim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Korkmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Er-Ol otomotiv e çok çok teşekkürler ve km ayarı için Çetaştaki Gökmen ustaya da teşekkürler 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Er-Ol otomotiv e çok çok teşekkürler ve km ayarı için Çetaştaki Gökmen ustaya da teşekkürler Hangi çetaş servisine götürdünüz öğrenebilirmiyim.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Korkmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Hangi çetaş servisine götürdünüz öğrenebilirmiyim.? İstanbul büyükçekmece çetaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Resimleyemedim, anlık gelip gittiği için ancak büyük ekran da da vites düşürme uyarısı ok işareti ters yönde yanıp bir alt vites nosunu yazıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Bu A işareti nedir acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Korkmaz Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Bu A işareti nedir acaba Start stop 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Bu A işareti nedir acaba Otomatik Start&Stop Eski 1.6 tdci ve tüm 1.0-1.6 eb'larda mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 İşin garibi bu start stop kadrandada var fakat dijital göstergedeki yanıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 İşin garibi bu start stop kadrandada var fakat dijital göstergedeki yanıyor Bir arıza olduğunda kadrandaki sürekli yanıp ikaz vermesi için var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 İşin garibi bu start stop kadrandada var fakat dijital göstergedeki yanıyor Dijital göstergedeki devrede olduğu için yanıyor.. Kadrandaki yanarsa servise uğramanızda fayda var Not: Bekir Abim yazmış zaten.. görmemişim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap