Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

M. Öztürk

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

M. Öztürk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Samsun
  • Arabam:
    '13 Focus Style PS 4K
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

M. Öztürk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

16

Toplam Beğeni

  1. Ben de dün taktırdım aracıma özel ford servisinde Önce yapmaya korktu. Birini aradı internet lazımmış 1-2 saat sürermiş bu işlemi yarın yapalım falan.. Ben anlattım 15dk da yapılıyormuş kolaymış vs.. E hadi direk takalım bir deneyelim bakalım dedi ve sonuç: Arabanın havası değişti hakkaten. İyiki de almışım. Kilometrem 1500'dü sfırlandı tabi. İstersen yükseltebilirim ama bence değmez hiç uğraşmayalım dedi ben de öyle olsun dedim.
  2. Ben de çarşamba günü 1500 km'deki aracıma MTM marka kit taktıracağım. MTM kiti araştırdım; BRC markasının da sahibi olan MTM şirketinin kendi adıyla çıkarmış olduğu kit. Bir çok parçası BRC ile aynı, en önemli farkı MTM de çok daha kaliteli olan keihin enjektör kullanılıyor olması. Kullanıcıları da genelde çok memnun olduğu için kararımı vermiş bulunuyorum. Tabi ben de zamanla deneyimlerimi kit hakkındaki görüşlerimi buradan sizlerle paylaşırım.
  3. Ben de dün parayı yatırmıştım. Bugün kargolanmış ürünüm. Heyecanla bekliyorum. Kararımı değiştirmezsem eğer kendim takmayı düşünüyorum göstergeyi.
  4. Kampanyalı krediyle 31 aralıkta 50.500'e aldığım araç (style PS 1.6 aytozu gri) şu an (renk farkı ile) peşin 65.000 olmuş. Ha seviniyor muyum hayır. Belki satarkan daha fazla miktar alacağım ama çok daha fazla fiyatı var artık yenisinin...
  5. 1.6 benzinli PS araç aldım aralık 2013 üretimli. Geçici ruhsata baktım motor gücü: 92 yazıyor. Bir yanlışlık yok mu ?
  6. Arabanız şık olmuş bence. Ben de tam çerçeve krom çıtaların siparişini verdim bekliyorum. Ekstradan bagaj için de krom çıta var aldığım; onu da tavsiye ederim. Silecek suyu aparatını nereden aldınız link verebilir misiniz acaba?
  7. 31 Aralıkta "2013 style sedan powershift aytozu gri 1.6 benzinli" aracı 50.500TL ye 0 faiz destek kredili olarak aldım. Ek olarak 350TL ye boya koruma, motor koruma, komple alt slikon kaplama ses izolasyonu lastik koruma ıvır zıvır.. ve 75TL'ye de arka park sensörü olmak üzere toplamda 50.925 TL vermiş oldum. Aracımı geçtiğimiz cumartesi 18 Ocakta teslim aldım. Aslında aynı aracın beyaz rengini ve manuel vitesini alacaktım lakin süreç farklı gelişti ve benim isteğim dışında bu araç oldu. 8-9 yıldır sadece manuel vites kullanmış biri olarak acabalarım vardı ama aldığım günden beri iyiki PS almışım diyorum. Belki biraz daha fazla yakacak(şehir içinde) ama gerçekten rahatlıkmış yahu.. Bunu otomatik vitese önyargılarıyla bakan biri olarak söylüyorum.
  8. Ben kendi durumumu açıklayayım. 31 Aralık günü benim "İrsaliyeli Fatura"m kesilmiş. Dolayısıyla bu vergi zammından etkilenmeyeceğim. Ama ben etkilenmiyeceğimi öğrendiysem de pek fazla sevinemedim ne yalan söyleyeyim. Çünkü birkaç gün-hafta için mağduriyet yaşayacak kişilerle empati yapıyorum şu an..
  9. Ben 31 aralıkta(dün) araç için kredi çektim aynı gün bankaya motor şasi numaralarının ve ücretin bulunduğu proforma fatura ve yaptığım kasko anlaşmasının bilgileri gönderildi. Proforma faturanın kesilmiş olması beni ötv zammından kurtarır mı yoksa gerçek fatura kesilmediği için bu zamdan etkilenecek miyim acaba?
  10. Yeni binek otomobil alımında ödenen ÖTV'de artışa gidildi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçmeyenler için uygulanan yüzde 40 vergi oranı yüzde 45'e, motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen fakat 2000 cm3'ün altında olanlar için uygulanan yüzde 80 vergi oranı yüzde 90'a, motor silindir hacmi 2000 cm3'ü geçenler için uygulanan yüzde 130 vergi oranı ise yüzde 145'e yükseltildi. kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/01/20140101-2-1.pdf (madde-3)
  11. Liste fiyatı peşin: 58.890TL olan aracı 48500'e mi aldınız?
  12. Ben Samsun'dayım. Hemen hemen bütün çevre ve büyükşehir illerini aradım. En iyi fiyatı Bursa'dan aldığım için oradaki servisle anlaştım. Siz de sadece Trabzon'a bağlı kalmayın bence. Kendi ilimdeki aldığım fiyattan 2bin TL daha uyguna alıyorum aracı.
  13. Ben fiyatı pahalı buldum. 1 ay önce aynı aracın manuel ve metalik olmayan renklisiyle 47200'e anlaştık. Üstelik sıfır faiz kredili kampanya ile.. powershift farkı 2500TL Metalik boya da yanlış bilmiyorsam 1000TL civarı. Eklersek yine daha pahalı olur fiyatınız ve siz muhtemelen peşin alacaksınız bu da var.
  14. Style paket ile Trend X'e ek olarak gelen daha birçok özellik var! - Gecikmeli sönen ön farlar - Elektrikli katlanabilir, ısıtmalı yan aynalar* - Otomatik yanan farlar - Yağmur sensörü - Otomatik kararan iç dikiz aynası - Otomatik Park Sistemi* - Ön ve arka park sensörleri* - Yan perde hava yastıkları * Manuel şanzımanlı araçlarda sunulmaktadır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.