Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220949 Alan arkadaşlarda böyle bir sorun mevcut mu oldumu olduysa nasıl düzelttiniz Ozan ın söylediği gibi bilgisayara mı bağlanacağız Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220951 Onu yaptım ama her çalıştırdığımda en başa dönüyorum onu yapınca sağ alttaki mls yazan km ye dönüyor mu peki? bu sorun en baştan konuştuğumuz, ilk ayar yaparken (cihaz takılırken ki) ortaya çıkan sorun mu hayır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220953 onu yapınca sağ alttaki mls yazan km ye dönüyor mu peki? hayır. Evet ayarı yapınca oluyor ama aracı her çalıştırdığımda en başa dönüyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220954 Üstadım ben anlatamadım benim sorunum km ayarı değil Km ayarı yapılırken mil km seçimi yapılıyor. Belki ayar ile düzelir diye düşündüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220956 Km ayarı yapılırken mil km seçimi yapılıyor. Belki ayar ile düzelir diye düşündüm. İnşallah olur diyeyim artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220958 İnşallah olur diyeyim artık Aslında biraz garip ayarlardan değiştirince sıfırlanmaması lazım. Bozuk olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220959 Evet ayarı yapınca oluyor ama aracı her çalıştırdığımda en başa dönüyorum.... aslında yanlış sormuşum, toplam km yazıyor menude o km ye dönüyormu yoksa mls olarak mı kalıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220960 Aslında biraz garip ayarlardan değiştirince sıfırlanmaması lazım. Bozuk olabilir. Bende ondan şüpheleniyorum aslında yanlış sormuşum, toplam km yazıyor menude o km ye dönüyormu yoksa mls olarak mı kalıyor? O da km ye dönüyor ayar yaptıktan sonra... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220964 Bende ondan şüpheleniyorum O da km ye dönüyor ayar yaptıktan sonra... ilginç benim bildiğim kadarıyla dönmemesi lazım. zaten o ayarında sıfırlanmaması lazım. bence önce bi serviste bilgisayarla ayarlatmayı deneyin, olmazsa geri gönderirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220965 ilginç benim bildiğim kadarıyla dönmemesi lazım. zaten o ayarında sıfırlanmaması lazım. bence önce bi serviste bilgisayarla ayarlatmayı deneyin, olmazsa geri gönderirsiniz. Yarın bakayım onaBen yanlış anladım galiba km 0 olmuyor mls değeri km ye dönüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220968 Yarın bakayım ona Ben yanlış anladım galiba km 0 olmuyor mls değeri km ye dönüyor yok zaten o şekilde olması lazım. benim hatırladığım aydın abide mil gösterge var yani hızı gösteren yeride mil gösteriyor, o bu ayarları yaptığında yol bilgisayarı verileri km olarak değişiyordu ancak toplam mil olarak devam ediyordu, daha sonra serviste bilgisayara bağlanıp km olarak ayarlanınca hepsi km olarak düzeldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201412 yıl comment_220998 Serviste düzeltilebilir. Bendeki de mls olarak gelmişti uk versiyonu aldığım için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201412 yıl comment_221060 Bende ortam ışığı menüde mevcut. Kırmızı tavan ışıkları yanıyor. @Aydın Baran, Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201412 yıl comment_221061 neyse gelsinde taktıralım kargoda takıldı gelemedi hala.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın