Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Çok önce paylaşılmıştı ama unutulmuş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 eyvah eyvah abi niye daha önce söylemiyonuz direkten döndük desenize, resmi serviste yaptırdığımızdan belki de yırttık Kemal hocam bu dediklerim resmi serviste oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Bu km mil seçim meselesi sanırım servisin bilgisayarında yapılıyor. Yoksa göstergede takar takmaz km seçili geldi. ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 (düzenlendi) Bu km mil seçim meselesi sanırım servisin bilgisayarında yapılıyor. Yoksa göstergede takar takmaz km seçili geldi. ??? Güncel km yüklenirken olanlar oluyor zaten... Şubat 20, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Güncel km yüklenirken olanlar oluyor zaten... Anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Anlamadım. Araç bilgisayara bağlandığında mevcut km yi girmeye çalışırken seçenekler arasında mil de var ve o km den önceki tercih, dolayısıyla araca km rakamlarını girildiğinde mil mi yaksa km mi ona dikkat edilmesi gerekiyor zira geri dönüşü yok...( bu işlem araca bağlı bilgisayar üzerinden gerçekleştiriliyor) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 (düzenlendi) Bu km mil seçim meselesi sanırım servisin bilgisayarında yapılıyor. Yoksa göstergede takar takmaz km seçili geldi. ??? Aynen abi serviste km ayarlarken oluyor Murat abiye dediğim gibi olunca benimkini 5 bin 5 bin artırarak ayarladılar Şubat 20, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Aynen abi serviste km ayarlarken oluyor Murat abiye dediğim gibi olunca benimkini 5 bin 5 bin artırarak ayarladılar Benimkini direk rakam girerek 27750 şeklinde ayarlandı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Benimkini direk rakam girerek 27750 şeklinde ayarlandı.. Seninki torpilli gelmiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Ben Murat abi ile taktığımda oldu onun arabasına taktık ilk kmsi 35000 52 küsür oldu sonra servistekiler ah vah dedi bende km yazarak girdiler o hala km yüksek geziyor 20.000km boyunca eski gostergeyi kullanmaya devam etse sorun kalmazdı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Seninki torpilli gelmiş Yok yaw, özel servisti ya ondan özel oldu galiba:)):) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yok yaw, özel servisti ya ondan özel oldu galiba:)):) Vaaaayyyy 20.000km boyunca eski gostergeyi kullanmaya devam etse sorun kalmazdı Oda öyle diyordu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Aynen abi serviste km ayarlarken oluyor Murat abiye dediğim gibi olunca benimkini 5 bin 5 bin artırarak ayarladılar Anladım hangi serviste yapmıştın.? Servisdekilerin sıkıntısı aracın şase numarası ile program eşleştiğinden km yazma komutu gönderince sistem kilitlenir mi vs? Ikna etmek lazım gelecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Anladım hangi serviste yapmıştın.? Servisdekilerin sıkıntısı aracın şase numarası ile program eşleştiğinden km yazma komutu gönderince sistem kilitlenir mi vs? Ikna etmek lazım gelecek. Mardin Ford bayii nas otomotiv de yaptırdım 5 dk sürmedi yanımda taktılar uğraştıkları bir durum olmadı bilgisayara grip km saati ayarladılar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Kemal hocam bu dediklerim resmi serviste oldu evet Serdar söylediğimi sen dikkat çekince ben de saçma buldum, resmi serviste yaptırmak belki daha bile riskli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap