Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Sportrend Turbo Projesi


emreakyol

Önerilen Mesajlar

Kardeşim seni çok iyi anlayabiliyorum. Geçmiş olsun. Ben sırf buna benzer bir görüntüyle karşılaşmamak için arabamı satılığa çıkartmıştım. Kapalı garajlı bir ev ya da siteye geçene kadar da böyle araba almayacaktım. Sonra vazgeçtim. Ama arabamı kapımın önüne bırakamıyorum halen. Seninki evin önünde olmamış ama galiba. Sakınan göze çöp batar hesabı. Çok üzüldüm gerçekten. Hallolur hepsi takma kafana.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hep güzel haber alamıyoruz sonuçta kendini bilmez pezevengin biri buğun arabayı bu hale getirmiş yorumu size bırakıyorm..

 

 

 

 

 

 

 

Hayır camı kırdın anladık, ama arabanın içine girip ön konsolu dağıtmak nedir ya,teybi felan çalmak için mi yapmışlar bunu.

Çok geçmiş olsun alarm felan olsaymış keşke

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gerçekten çok üzüldüm ya, yakınlarda güvenlik kamerası, mobese vs bişey yokmuymuş. Gerçi olsa ne yaparsın. Onu çalan adamın zaten bişeye hayrı olmaz. 

İlk önce sadece camı kırmışlar sanmıştım ve iyiki çizmemişler falan diyordum kendi kendime ki içerisinin bu halde olacağı aklıma gelmedi. 

 

Geçmiş olsun. Yapanla inşallah bir gün bir yerde karşılaşmak nasip olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşım çok gecmiş olsun bunlar şerefsiz, adi.. söylenecek söz bulamıyorum... benimde başıma gelmişti.. allah karşılaştırmasın, insan o sinirle ne yapacagı belli olmaz... cana gelecegine mala gelsin, ama işte .......

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok geçmiş olsun bunu yapan insan olamaz içimden gelenleri buraya yazsam siteyi kapatırlar inan herşeyde bir hayır vardır canını sıkma dicem ama benim bile canım sıkılmışken sen çok daha kötü olmuşssundur...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.