Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Tdci 60.000 Bakımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Daha sessiz araba isteyenler 1.5'i alacak patron :D yağla mağla olacak gibi değil :kıhkıh: der ve kaçarım :D

Daha 1 sene var 1.5'e... ama bg gücü bari 130 olsaymış demeden edemeyeceğim...

• 3 ay sonra...
  • Yanıt 110
  • Görüntüleme 27,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcanım bir 60bin bakım yaptırdın,herkesi servisten soğuttun yaw:)::)))

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Evet geldik 60 bin km bakımına Ürünlerimiz burada   ürünlerin hepsi elimde olduğu için maliyet fiyatlarını yazıyorum... hava filtresi   15 tl yağ filtresi   5 tl petrol ofisi dot 4 7 tl castr

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yakıt filtresi 165+ KDV mi çüşünüz yani

Yanıtlama zamanı:

Arabamızın 60 bin bakımını yaptırdık.

Yağ, Yağ Filtresi, Hava filtresi, Polen Filtresi, Mazot Filtresi, Ön fren balataları ve işçilik 410,00 TL.

Aklımda kaldığı kadarıyla ürünlerin fiyatlarını yazayım.

Yağ=60 TL - Opet Fullmaxx (Ford için uygun olan)

Mazot Filtresi= 65 TL

Ön Fren balataları = 130 TL (Motocraft)

İşçilik = 70 TL

(Hava filtresi, polen filtresi ve yağ filtresinin fiyatlarını hatırlamıyorum. )

Yanıtlama zamanı:

Benim 90k bakımı aynı işlemler 1263 TL. tutmuştu. Mondeo olunca ne fark ediyorsa artık...

Yanıtlama zamanı:

Ümit hadi hayırlı olsun, hem bakım hem fiyat açısından..:)

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bunlar Erol otomotivin verdiği fiyatlar. 250-300 oynuyor nerdeyse.

bence erol otonun fiyatları da pahalı sponsor ama pahalı yani.mozot filtresi 70tl hemde orjinal.

http://www.yedekparcaford.com/?urun-9018-focus-1-6-dizel-yag-bakim-seti-mazot-filtreli-2011-2013bu setin çeşitli varyasyonları da var. bi inceleyin bence ben burdan aldım.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

serviste bu paraları nasıl ödüyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. 60 bin bakımını bugün sanayide yaptım parçaları kendim aldım hepsi orjinal.

parçalar 180 (mazot filtresi, yağ filtresi, motorcraft yağ, hava filtresi) işçiliğe 40 tl verdim. 1000 tlyi değil ford servisi mercedes servisi benden alamaz.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Enteresan ilk 15 binde, ön ve arka balataların değişmesi???

Edit ; tapatalk dan girdiğim için farklı yorumlamışım...

Yanıtlama zamanı:

Enteresan ilk 15 binde, ön ve arka balataların değişmesi???

Edit ; tapatalk dan girdiğim için farklı yorumlamışım...

60 bin bakımı abi
  • 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

60.000 bakimi icin gebzede 2 ve adapazarinda 1 olmak sartiyla 3 servisin verdigi fiyat 600 ile 650 arasinda degismekteydi. Garantinin nisan ayinda bitmesinide firsat bilip :) (hos bitmeseydi de ayni yola basvururdum.) Görüştüğüm ozel servisin biri 280 liraya bu isi bitirdi. 20 de bahşiş al sana 300 kafam rahatladi. Bu arada malzemeyi ben getirirsem işçilik kaca olur dedigimde iscilige 40 lira fiyat verdiler.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

İyi günler arkadaşlar, 60.000 bakımı için ford servisinden 630 TL fiyat aldım, sağ iç aks keçesi yağ kaçağı için ise 80 TL keçe 120 TL işçilik parası fiyat verdiler. Toplamda 830 TL fiyat çıkıyor ve biraz pahalı geldi :)

http://www.yedekparcaford.com/?urun-12789-focus-yag-bakim-seti-1-6-tdci--partikul-filtre-uyumlu--2011-2016

http://www.yedekparcaford.com/?urun-9018-focus-yag-bakim-seti-1-6-tdci--ekonomik-set--2011-2016

bu setlerden birini alıp sanayide yaptırırsam 100 tl işçilikle yarı fiyatına geliyor 40 TL' de iç aks keçesi.

Servis bu filtre değişiminin dışında bir şey yapacak mı, sizce götürmeme değer mi? Ben arabayı 2. el aldım ve hiç adam akıllı baktırmadım, serviste baştan aşağı bakılır diye umuyordum ama çevremde özel servisten bir farkı olmayacağı söyleniyor. Sizce hangi yolu izlemeliyim?

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Garanti bittiyse ve iyi bir ustanız varsa haliyle özel servis. 

Garanti bitti ama iyi usta konusunda sıkıntılıyım. Bakım setlerinden orjinal olanı mı seçmeliyim yan sanayi kullansam bir sorun olur mu?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.