Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa D

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa D Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ardahan
  • Arabam:
    12 Focus Tdci Style Plus
  • Meslek:
    Bilgisayar
  • Cinsiyet:
    Bay

Mustafa D's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Tabiki her zaman orjinal kullanmak mantıklı. Birde iyi bir usta bulursak tamamdır.
  2. Garanti bitti ama iyi usta konusunda sıkıntılıyım. Bakım setlerinden orjinal olanı mı seçmeliyim yan sanayi kullansam bir sorun olur mu?
  3. İyi günler arkadaşlar, 60.000 bakımı için ford servisinden 630 TL fiyat aldım, sağ iç aks keçesi yağ kaçağı için ise 80 TL keçe 120 TL işçilik parası fiyat verdiler. Toplamda 830 TL fiyat çıkıyor ve biraz pahalı geldi http://www.yedekparcaford.com/?urun-12789-focus-yag-bakim-seti-1-6-tdci--partikul-filtre-uyumlu--2011-2016 http://www.yedekparcaford.com/?urun-9018-focus-yag-bakim-seti-1-6-tdci--ekonomik-set--2011-2016 bu setlerden birini alıp sanayide yaptırırsam 100 tl işçilikle yarı fiyatına geliyor 40 TL' de iç aks keçesi. Servis bu filtre değişiminin dışında bir şey yapacak mı, sizce götürmeme değer mi? Ben arabayı 2. el aldım ve hiç adam akıllı baktırmadım, serviste baştan aşağı bakılır diye umuyordum ama çevremde özel servisten bir farkı olmayacağı söyleniyor. Sizce hangi yolu izlemeliyim?
  4. ters düz her şekilde denedim çalışmadı sonra parklarda denedim yine çalışmadı tofaş ı olan birisine verdim onun aracında çalıştı
  5. çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim
  6. Tersi düzü aklıma gelmedi açıkçası, ikisini de ters mi taktım acaba şimdi tekrar deneyeceğim
  7. o tür sorunlar yok. Würth' ün yanında gönderilen huni depo kapağını açar mı?
  8. İyi günler arkadaşlar gereksiz konu açmak istemiyorum ama konuyu bulamadığım için burada soruyorum, forumda okuduğum kadarıyla iç aydınlatma için T10 dipsiz 5W Led ampül aldım, az önce taktım ama yanmadı. Bunu araca tanıtma gibi bir şey mi var, kitapçığa baktığımda da göremedim forumda da göremedim. Şimdi H7 Philips X-treme vision ampül de aldım ama takmaya korkuyorum onları da tanımaz farsız kalırım diye bilen varsa yardım etsin lütfen en yakın sanayi 65 km ileride.
  9. aracın 60.000 bakımına az kaldı bakalım bakımdan sonra bir değişiklik olacak mı, servisle de görüşeceğim bu konuyu. Enjektör temizleyici aklımda var ama elimde depo hunisi olmadığı için depo kapağını açamıyorum servise de sordum elimizde yok huniden demişti bir yerden bulup deneyeceğim temizleyiciyi. Yakıtı genelde shell den alıyorum bir kere de Gürcistan'dan aldım orada çok ucuz ama yakıtı çok pis bir daha da almadım
  10. O süratlere çıkmaya tabiki gerek yok, motorda bir problem olmadığını bilmek beni rahatlattı. Sorunumla ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
  11. cevaplarınız için teşekkür ederim ben ilk defa dizel bir araca biniyorum, ben bir arıza vardır diye düşünmüştüm ama normali bu ise sorun yok. Forumda okuduğum kadarıyla insanlar azami suratı rahat bir şekilde aşmaktan bahsederken benim o sürate bile ulaşamamam korkutmuştu motorda bir sorun mu var diye hepsi bu.
  12. Son hız 193km/saat olarak görünüyor, yaptığım ve sorduğum sorudaki anormalliği anlayamadım kusura bakmayın araba konusunda bilgisizim.
  13. İyi günler arkadaşlar 2. el 2012 Style Plus 1.6 TDCİ Focus'la aranıza katıldım. Arabayı aldıktan sonra 5000 km kadar yol yaptım, benim sorunum arabanın 180 km hızı geçmemesi. 160 km hıza kadar seri bir şekilde çıkıp sonrasında yavaşça 180 km hıza kadar zorla ulaşıp tıkanıyor sizce bunun üstesinden nasıl gelebilirim, bana satan adam 225 km hıza ulaştığını söylemişti çok can sıkıcı bir durum. Araba 60.000 km de.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.