Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mahmut Akıllı

Üye
  • Toplam İleti

    38
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mahmut Akıllı Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Antakya
  • Arabam:
    '12 Focus Tdci Trend
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

903 profil görüntüleme

Mahmut Akıllı's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. araç rolentideyken direksiyonunuzda titreme var ise yüksek ihtimal sorun volanttan kaynaklanıyor. ben üç yıldır volantı değiştirmedim hala aynı bazen ses yapıyor bazen yapmıyor bu kadar.
  2. gerçekten rezalet benim arabamda da 68binde volant bitmiş baskı balata volant set olarak değişecek ve bin tlyi geçiyor. almandan şaşmayacaksın arkadaş.
  3. benim arabam 2012 tdci daha 68binde bende bugün titreme ve kalkışta uğultu yapıyor bazen onun için tamircime uğradım. Usta ' yazık daha 68binde volant yemiş' dedi. biz sorun yaşamayaşım diye yeni araba alıyoruz bu aldığım son ford olacak...
  4. İyi günler arkadaşlar. Kafamı kurcalayan bişey var. Radar cezası yedim filme döndü. En son ödemeye gittim 15 günü geçmiş olduğu için indirim alamayacaktım ama vezneye geçince 391 tl yerine 295 tl istenince ses çıkarmadan ödeyip uzaklaştım. ) sonra nasıl olduğunu araştırırken 20.05.2015 olan tebliğ tarihinin 29.05.2015 olarak girilmiş olduğunu farkettim. Sizce ne yapmalıyım ceza düşer mi sonradan 100 tlyi faiziyle ödemeyeyim
  5. serviste bu paraları nasıl ödüyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. 60 bin bakımını bugün sanayide yaptım parçaları kendim aldım hepsi orjinal. parçalar 180 (mazot filtresi, yağ filtresi, motorcraft yağ, hava filtresi) işçiliğe 40 tl verdim. 1000 tlyi değil ford servisi mercedes servisi benden alamaz.
  6. ben zaten kullanmak için değil ön taraftaki rahatsız edici görüntüyü kaldırmak için taktırdım
  7. cihazın şarjı sorun değil de bas, tiz işi gerçekten büyük sorun gerçekten.
  8. 2012 trend aracımda usb girişi torpidoda. aux girişi yok ama usbnın yanında yeri var. 3-5 kuruşa bakıp takmamışlar ne yapalım. Teybi de biraz inceledim. aux'a ilk bastığımızda direk takılı olan usb karşımıza geliyor ama ikinci kere bastığımız da da usb devreden çıkıyor ve ses vermiyor bana göre bu demektir ki aux'u taktırırsan teyple uyumlu çalışabilir. Bugün sis lambası taktırırken elektirikçime biraz kontrol etmesini söyledim aux için ama arada kaynadı. Aux bence çok gerekli, inşallah taktırabilirsem ve uyumsuz çalışırsa önümüzdeki günlerde bahsederim.
  9. Hiçbir arıza lambası yok tablonda da sis lambası işareti yanıyor fotoğraf atacam birazdan sisler xenon park lambaları beyaz ampül oldu güzel takım oldular tampon sökülmedi. şunun neyine serviste 1000 tl istiyorlar şaştım kaldım.
  10. Serviste 1000 tl talep ettiler. Şuan sanayiden sis farlarını 100 tlye aldım ve arabam elektirikçide sonucu bende merak ediyorum. Arıza yakmayacağı konusunda da garanti aldım.
  11. Bahsettiğim koltuğun alçalması. Bana da bir noktadan sonra takılıyor gibi geldi. Servise göstermeden anlayamayacaz bakalım artık ilk bakımda aradan çıkartırız Herkese teşekkür ederim
  12. Abicim kolu biliyoruz zaten bizim istediğimiz koltuğun daha da yatması
  13. acaba bzm sony olmayan teyplere aux girişi yapılabilir mi ? sadece usb girişi var
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.