Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219433 @Uğur Yılmaz, 1- Arka sağ porya bilyasına ne olmuş, garantiden niye değiştirmediler. Siz o porya bilyasına ne yapabilirsiniz ki, eğer vurmadıysanız tabi ama niye vurasınız? 2- Fren balatalarına çok ucuz fiyat istemişler, bir yamukluk olmasa bari.... !!! 3- Mazot filtresine de çok uzuz fiyat istemişler, onda da bir çapanoğlu yoktur inşallah. Bunlar serviste mi yoksa dışarı da mı yapıldı. Servis olsa şu yukarıdaki şekilde liste çıkartmaz, sanki fatura gibi çıkartıyorlar. Servis olsa da yukarıdaki işlemler için ödeyeceğiniz para üç aşağı beş yukarı aynı seviyelerde olurdu diye de tahmin ediyorum. Porya bilyası işi karıştırmış gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219436 @Uğur Yılmaz, 1- Arka sağ porya bilyasına ne olmuş, garantiden niye değiştirmediler. Siz o porya bilyasına ne yapabilirsiniz ki, eğer vurmadıysanız tabi ama niye vurasınız? 2- Fren balatalarına çok ucuz fiyat istemişler, bir yamukluk olmasa bari.... !!! 3- Mazot filtresine de çok uzuz fiyat istemişler, onda da bir çapanoğlu yoktur inşallah. Bunlar serviste mi yoksa dışarı da mı yapıldı. Servis olsa şu yukarıdaki şekilde liste çıkartmaz, sanki fatura gibi çıkartıyorlar. Servis olsa da yukarıdaki işlemler için ödeyeceğiniz para üç aşağı beş yukarı aynı seviyelerde olurdu diye de tahmin ediyorum. Porya bilyası işi karıştırmış gibi görünüyor. mazot filtresi serviste 95 tl Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219437 1- Sağ arka porya bilyası dağılmış. Çünkü benden önce vurulmuş ve değişmemiş. O yüzden dolayı kendi ustamda yaptırdım. Orijinal parça taktırdım. 2- Fren balatalarını "kale" marka taktırdım. Çünkü hem ses yapmıyorlar. Hemde orjinale göre daha uzun ömürlüler. Ayrıca garantili. Memnun kalmazsam değiştirebileceğim. Onuda almadan önce bayağı araştırdım. 3- Mazot filtresinide orijinal taktırdım. Ustam 5-6 seneden beri tanıdığım bi abim. Bu işlemlerin hepsi dışarda özel serviste yapıldı. Porya bilyası ve diskler hesapta yoktu. o yüzden tuzlu oldu maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219438 Bunlar serviste mi yoksa dışarı da mı yapıldı Disk tornası yazıyor !! Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219440 Ön disklerin değişime ihtiyacı yoktu.. O yüzden tornalattım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219446 Disk tornası yazıyor !! Deniz yanar mi bi ihtimal. :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219462 Ön disklerin değişime ihtiyacı yoktu.. O yüzden tornalattım Peki disk tornalanır mı ? Değişmesi gerekiyorsa değişir gerekmiyorsa ellenmez diye biliyorum tornalayınca disk incelmedi mi şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219485 Disklerde bir şey yoktu. Yarık çizik gibi. Zaten beklediğimden fazla bir tutar çıktığı için diskleri değiştirmek maddi olarak beni daha da fazla yorardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201412 yıl comment_219617 Servis olsa da yukarıdaki işlemler için ödeyeceğiniz para üç aşağı beş yukarı aynı seviyelerde olurdu diye de tahmin ediyorum. Şakamı? Mertcanın faturayla bi karşılaştır bakalım, KDV eklemeyi unutma Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl comment_221619 Peki disk tornalanır mı ? Değişmesi gerekiyorsa değişir gerekmiyorsa ellenmez diye biliyorum tornalayınca disk incelmedi mi şimdi Bişiy olmaz Türk'üz biz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl Yazar comment_221777 Bugün memnuniyet için aradılar. Fiyat haricinde memnun olduğumu söyledim. Fiyat olarak araştırma yaptıklarını, diğer Ankara'daki yetkili servislerden daha ucuz olduklarını, dışarıdaki, yetkili olmayan, "illegal" servislerde fiyatın daha ucuz olacağını ancak orjinal yedek parçayı Ford'un sadece yetkili servislere sattığını söylediler, peki dedim, bir dahaki bakımda görüşmek üzere dediler, inşallah diyerek kapattım. 3 gram para yönetimim yoktur da ömrüm boyunca şu servis ücretine olduğu kadar acıdığım bir harcamam olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222012 "illegal" servis yasadışı demek de abartının bayrak sallayanı olmuş özel servislerin vergi lehvası ustalık belgesi yok mu sanki merdiven altı araç mafyası Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222016 Bugün memnuniyet için aradılar. Fiyat haricinde memnun olduğumu söyledim. Fiyat olarak araştırma yaptıklarını, diğer Ankara'daki yetkili servislerden daha ucuz olduklarını, dışarıdaki, yetkili olmayan, "illegal" servislerde fiyatın daha ucuz olacağını ancak orjinal yedek parçayı Ford'un sadece yetkili servislere sattığını söylediler, peki dedim, bir dahaki bakımda görüşmek üzere dediler, inşallah diyerek kapattım. 3 gram para yönetimim yoktur da ömrüm boyunca şu servis ücretine olduğu kadar acıdığım bir harcamam olmadı. arkadaşlar bu işin cahiliyim ciddi soruyorum, orj yedek parça nedir, tanımlaması ? ona göre başka sorular sorucam, Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222020 arkadaşlar bu işin cahiliyim ciddi soruyorum, orj yedek parça nedir, tanımlaması ? ona göre başka sorular sorucam, Şöyle yazsam: Otosan'ın yetkili servislerde kullanmak üzere uygun gördüğü Motorcraft, FoMoCo veya Ford Otosan'ın kendi markaları ile (fason) üretilmiş parçalar, orijinal ürün yerine kullanılmasına izin verilmiş ve standartları karşılayan sıvılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222023 Şöyle yazsam: Otosan'ın yetkili servislerde kullanmak üzere uygun gördüğü Motorcraft, FoMoCo veya Ford Otosan'ın kendi markaları ile (fason) üretilmiş parçalar, orijinal ürün yerine kullanılmasına izin verilmiş ve standartları karşılayan sıvılar. bu yedek parçalar üzerindeki marka ford değil o zaman ve bu bahsi geçen markalar da resmi onaylı markalar ise, tlf da söyledikleri gibi bu markalar, sadece ford tarafından, resmi servislere satılmıyor dışarı da satılıyor, veya bu markalar, kendileri satıyor; tlf verilen bilgi külliyen yalan, değil mi? orj yedek parça marka isminin ford olması gerek miyor... Motorcraft, FoMoCo veya Ford Otosan'ın kendi markaları ile (fason) üretilmiş parçalar, bu markalar da orjinal (başka hangi markalar var böyle açıklanırsa öğrenmiş oluruz) diğer sorum; o zaman yan sanayi parçası ne demek, neyi kast ediyoruz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın