Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yan Ayna İçi Sinyal Işığı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracıma sinyal verirken görünürlüğü artırmak adına şunlardan almayı düşünüyorum. Forumun fikrini almak istedim önce.

http://www.aliexpress.com/item/14-LED-Car-Vehicle-Red-Arrow-Panel-Indicator-Light-Lamp-Bulb-Mirror-12V-yellow-blue-red/1222179386.html 

SKU093455%20(4).jpg

Yanıtlama zamanı:

Bence gereksiz ve pek işlevsel gelmedi. Ama karar ve zevk sizin tabiki :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tabii birde mali yönü var....

çok ucuz bir malzeme 14 tanesi 50 liraya falan gelecek. bi takım yedek ayırıp eşe dosta dağıtırım diyorum. Araçlarda zaten yan aynada sinyal olduğu için ona direkt bağlanacak, montaj da kolay.
Yanıtlama zamanı:

Yanlış anlamayın ama bence gereksiz. Neden derseniz de görünürlük açısından zaten karşıdan gelenler için bir anlamı yok he arkadan gelenler içinse kocaman stoplarda pat pat parlayan sinyaller var bunlar varken dahi sizi görmeyen zaten şoför değildir. Yanınızdaki araç için desem gene çok düşük ihtimal görmesi anca akşam vakitlerinde ki zaten yanınızdan dönecek araca refleks olarak bakıyor ve takip ediyorsunuz onun içinde pek bir esprisi yok. Bu 50TL daha güzel şeylere harcanabilir en basitinden 10-11 litre mazot alır 200km civarıda arabanızla gezersiniz çevrede görünürlüğünüz artar  :)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bu ürünün sinyal için olduğundan emin misiniz?

bana kalırsa şerit değiştirme için kör noktada araç olup olmadığını belirten "kör nokta uyarı sistemi". bazı araçlarda bu şekilde focus'ta sadece bir ışık olarak (tekno pakette) var.

Yanıtlama zamanı:

bu ürünün sinyal için olduğundan emin misiniz?

bana kalırsa şerit değiştirme için kör noktada araç olup olmadığını belirten "kör nokta uyarı sistemi". bazı araçlarda bu şekilde focus'ta sadece bir ışık olarak (tekno pakette) var.

Eminiz bu şekilde satılan lüks Ford markası da mevcut :)

Yanıtlama zamanı:

çevrede görünürlüğünüz

Çevreye de zarar verilir bir güzel. Kaba hesaba girersek 130 metre kare evde yaşayan insanları öldürebilecek kadar zehirli gazı salgılıyoruz.Eve değil fakat dünyaya,insanlığa...

Yanıtlama zamanı:

Çevreye de zarar verilir bir güzel. Kaba hesaba girersek 130 metre kare evde yaşayan insanları öldürebilecek kadar zehirli gazı salgılıyoruz.Eve değil fakat dünyaya,insanlığa...

Dünya'da her 7 kişiye düşen 1 aracın çıkardığı zehride hesaplarsak işin içinden çıkamayız,siz gezmediniz eh hadi bende gezmedim geriye kalan ve gezintiye çıkanları ne yaparız :) Doğada bir şeylerin ters gittiği her halinden belli bu mevsimde yaşadıklarımızdan ama 1-2 kişi ile düzeltilecek şeyler ne yazık ki değil

Yanıtlama zamanı:

Dünya'da her 7 kişiye düşen 1 aracın çıkardığı zehride hesaplarsak işin içinden çıkamayız,siz gezmediniz eh hadi bende gezmedim geriye kalan ve gezintiye çıkanları ne yaparız :) Doğada bir şeylerin ters gittiği her halinden belli bu mevsimde yaşadıklarımızdan ama 1-2 kişi ile düzeltilecek şeyler ne yazık ki değil

1-2 kişi ile olacak iş değil tabikide. Azot oksitleri bol bol salan, eski model kamyonlara,otobüslere,minibüslere ceza gelmez, cam filmi taktın,sis farı yaktın diye ceza gelir. Hala daha araca bile bakmadan sadece ruhsat ve egzoz pulu kartı ile  işlem yapan ölçüm istasyonları var... Hemde sayıları binler ile ifade ediliyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.