Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Focus Mk4 Farlarının Parça Numaraları

Yakup Ç. A.

Recommended Posts

2 dakika önce, Ercan Özgönül yazdı:

Hayir, instagram fotografindaki usttekilerin ustun oldugunu soylemislerdi, ben de digerleri cok havali gorununce inandim direkt ? 

Kusura bakmayin tekrar, benim icin de netlesti simdi.

ahh, tamamdır ? 

Üstün gibi gözüküyor, reklam yüzü olduğundandır biraz da.

Adaptif LED far ile gece seyiri yaptım. Çok başarılı buldum. Mümkün olduğu kadar uzun var kullandırıyor. Karşıdan gelenin ve önümüzdeki aracın sürüşüne saygı gösterecek şekilde ışığı ayarlıyor. Far deseninde gerekirse karanlık bölgeler oluşturuyor. Böylece öndeki ve karşıdaki aracı kör etmiyor. Eski adaptif bi-xenon ile alakası yok.

• Like 1

• 3 weeks later...

Sabit led olanda da Headlight Control Module var bu arada bu kötü haber ?

Ama sadece uzun far için gerekiyor sanırım, çünkü süspansiyonlar üzerindeki bacaklar aynı. Neyse dersime çalışmaya başladım. ?

• Like 2

19 dakika önce, Semih O. yazdı:

Sabit led olanda da Headlight Control Module var bu arada bu kötü haber ?

Ama sadece uzun far için gerekiyor sanırım, çünkü süspansiyonlar üzerindeki bacaklar aynı. Neyse dersime çalışmaya başladım. ?

Uzun farı, HCM kontrol etmezki, Şerit takip kamerası kontrol ediyor.

İlk mesajdaki seçeneklerden siyah zeminli sabit LED bulduk çıkma ancak Semih microcatten baktı HCM gerekiyordu. Derken farlar da zaten RHD araçlar için çıktı. Almadık. Semih şimdi HCM işini kesinleştirmeye çalışacak. 

12 dakika önce, H. Cenk yazdı:

İlk mesajdaki seçeneklerden siyah zeminli sabit LED bulduk çıkma ancak Semih microcatten baktı HCM gerekiyordu. Derken farlar da zaten RHD araçlar için çıktı. Almadık. Semih şimdi HCM işini kesinleştirmeye çalışacak

LHD-RHD farketmez, menüden değişiyor bu özellik, En azından benim C-max'te öyle.

Bir saat önce, Tuncay A. yazdı:

LHD-RHD farketmez, menüden değişiyor bu özellik, En azından benim C-max'te öyle.

Değişir yavv. LHD araçta sağ, RHD araçta sol far daha high beam dir. LHD ninkini RHDye takamazsınız. Takarsınız da yanlış olur. 

• Like 1

Bir saat önce, Tuncay A. yazdı:

Uzun farı, HCM kontrol etmezki, Şerit takip kamerası kontrol ediyor.

Otomatik uzun fardan bahsetmiyorum ki. Selektör vs. fonkisyon kontrolü gereği sanırım. Sonuç olarak HCM var.