Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201312 yıl comment_208147 Focuslarda yeni gelenlerde kaldırmışlar Türkiye pazarını zaten bu renkli ekranlara layık görmemişlerdi ama Avrupa pazarında üst donanımlarda standarttı, gerçekten sonradan kaldırdılar. çağdışı bir tutum ve hiç yakışmıyor Ford'a...Sınıfında bu konuda basitlikte tek! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201312 yıl comment_208154 almak sorun değilde en azından takma kurma vb gibi durumlara servis yerine görüşüp fikir yürütebileceğim birilerini bulsaydım güzel olurdu.. Gösterge ekranını takmak çok basit, zaten anlatımı da var forumda.. Ama diğeri için profesyonel yardım almak gerekiyor sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201312 yıl comment_208168 Ford yakında ekranları kaldıracaz dot matrix printer koyacaz dese şaşırmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201312 yıl comment_208172 Gösterge ekranını takmak çok basit, zaten anlatımı da var forumda.. Ama diğeri için profesyonel yardım almak gerekiyor sanırım.. yok abi basit oda, sadece biraz daha vida sökmek gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201312 yıl comment_208175 Satın almadan konuşun, km düşürmekten değil aktarmaktan bahsediyoruz, bilgisayara bağlandığında 2 dakikada yapılıyor ve tamamen yasal. Şunu buldum ilginç geldi.Basit gözüküyor. https://www.youtube.com/watch?v=FiZyR22WgWs Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213684 yok abi basit oda, sadece biraz daha vida sökmek gerekiyor. Ozan sen 3867 kere söküp taktığın için sana çok basit geliyor olmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213698 Focus orta ekran değişimi 3 dakikayı geçmez. anlatımı da burda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl Yazar comment_213702 servise sordum aracı garantiden çıakrtırız dediler yakmayın garantinizi bir ekran için. o an düşündüm lan dedim 4 sene garantim var bunlar problem çıkarmasınlar bana zaten bahane arıyorlar işi kullanıcıya yıkmak için.. bu arada benim bahsettiğim kilometre kadranı olan ekranı değiştirmek çakır otomotiv ile görüştüm 450'ye vereceklerini söylediler ama forumda bazı arkadaşlarda güncelleme sonrası ekran çalışmamış ondan şu an için bu işi askıya aldım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213727 servise sordum aracı garantiden çıakrtırız Bakımlarınızı düzenli yetkili serviste yaptırdığınız takdirde bir çırpıda garantiden çıkaramazlar. Elektrik tesisatı için garanti taleplerinizi karşılamayabilirler ama söz gelimi motor bloğunda imalat hatasından bir çatlak oluşsa bunu ekrana bağlayacak olurlarsa başları derde girer. İş mahkemeye düşebilir tabii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl Yazar comment_213745 ilk istediğim kilometre kadaranını değişmekti ama geçenlerde bir arkadaşın ekranı ölüm uykusuna yatınca güncellemeden sonra bende biraz geri kalmak istedim. belki çok sorunsuz güncelleme il bozulmayan bir kadran bulursam almayı düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213776 ilk istediğim kilometre kadaranını değişmekti ama geçenlerde bir arkadaşın ekranı ölüm uykusuna yatınca güncellemeden sonra bende biraz geri kalmak istedim. belki çok sorunsuz güncelleme il bozulmayan bir kadran bulursam almayı düşünüyorum. Bu durumda 30 Şubat alışveriş için iyi bir gün. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213782 ilk istediğim kilometre kadaranını değişmekti ama geçenlerde bir arkadaşın ekranı ölüm uykusuna yatınca güncellemeden sonra bende biraz geri kalmak istedim. belki çok sorunsuz güncelleme il bozulmayan bir kadran bulursam almayı düşünüyorum. Bulamazsınız. Güncelleme için arabayı bilgisayara bağladıklarında fabrika çıkışındaki kadrana göre güncellemeleri görür. Sizin kadranın değiştiğini sistem anlamaz ve yanlış güncelleme dosyası ile bozabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın