Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Ekran Özellikleri Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dostlarım selamlar focus 3 titanium ecobost aracımda herhangi biir ek paket almadım. Ve merak ettiğim standart teyp üzerindeki ekran ve kilometre kadranı üzerindeki ekranlar nasıl. Bayide sadece trend araç vardı ve iki ekranda dotnet ekrandı yani renksiz. Fakat internetteki çoğu görselde renkli ve geniş ekranlar geliyor acaba bunlar bir paket ilemi geliyor yoksa çıkma olarak bulunupmu monte ediliyor.

Saygılarımla..

post-4852-0-21245100-1388266587_thumb.jp

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Focus GarajıFocus IIIMk3- Genel Bilgiler" kategorisinden "Focus GarajıFocus IIIMk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

Bu resimdeki ekranlardan sağdakine sahip olmak için Titanium+smart paket alman yeterli.Soldaki için ise tekno paket gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Olmayacak şeyler değil uğraşıp yaparız bir teslim alalım aracıda :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Trabzonda bana bu tarz mıdifiye konusunda yardımcı olacak bir dostumuz varmıdır acaba aramızda?

Yanıtlama zamanı:

Trabzonda bana bu tarz mıdifiye konusunda yardımcı olacak bir dostumuz varmıdır acaba aramızda?

Trabzonda bulamazsınız, alacaksınız ankara'dan istanbul'dan kargolayacaklar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

almak sorun değilde en azından takma kurma vb gibi durumlara servis yerine görüşüp fikir yürütebileceğim birilerini bulsaydım güzel olurdu..

Yanıtlama zamanı:

almak sorun değilde en azından takma kurma vb gibi durumlara servis yerine görüşüp fikir yürütebileceğim birilerini bulsaydım güzel olurdu..

Sitemizde anlatımlar var kimseye gerek yok :) Tabiki forumdaş bulunur beraber yapılıır :yeah: serviş şart değil. Ayrı başlık daha etkili olur bunun için

Yanıtlama zamanı:

Benim merak ettiğim göstergeyi aldığımızda servis km yi ayarlamam derse özellikle bizim çevremizdeki servisler,ne yapacağız?

Yanıtlama zamanı:

Benim merak ettiğim göstergeyi aldığımızda servis km yi ayarlamam derse özellikle bizim çevremizdeki servisler,ne yapacağız?

Satarken söylersiniz bişey olmaz o adam yapar

Yanıtlama zamanı:

Satın almadan konuşun, km düşürmekten değil aktarmaktan bahsediyoruz, bilgisayara bağlandığında 2 dakikada yapılıyor ve tamamen yasal.

Yanıtlama zamanı:

Bu tarz ekranlar ilk gelen Focuslarda bulunuyor. Focus alırken özellikle sıfır araç almamama sebep olan şeydir bu.

Şansıma çok temiz 12 model 2900km de kapalı garaj arabası buldum ekranlar renkli ikiside. titanyum + smart paket dizel hb.

Gerçekten aracın albenisini çok degiştiriyor.

Kugalarda renkli ekran geliyor focuslarda yeni gelenlerde kaldırmışlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.