Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl comment_207819 Dostlarım selamlar focus 3 titanium ecobost aracımda herhangi biir ek paket almadım. Ve merak ettiğim standart teyp üzerindeki ekran ve kilometre kadranı üzerindeki ekranlar nasıl. Bayide sadece trend araç vardı ve iki ekranda dotnet ekrandı yani renksiz. Fakat internetteki çoğu görselde renkli ve geniş ekranlar geliyor acaba bunlar bir paket ilemi geliyor yoksa çıkma olarak bulunupmu monte ediliyor. Saygılarımla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl comment_207820 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Mk3- Genel Bilgiler" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl comment_207822 Bu resimdeki ekranlardan sağdakine sahip olmak için Titanium+smart paket alman yeterli.Soldaki için ise tekno paket gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl comment_207824 İnternete bakarken detaylı bakmanız lazım artık Bunların hiçbiri sizde yok maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl Yazar comment_207825 Olmayacak şeyler değil uğraşıp yaparız bir teslim alalım aracıda Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl comment_207828 Olmayacak şeyler değil uğraşıp yaparız bir teslim alalım aracıda Aynen öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl Yazar comment_207833 Trabzonda bana bu tarz mıdifiye konusunda yardımcı olacak bir dostumuz varmıdır acaba aramızda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl comment_207834 Trabzonda bana bu tarz mıdifiye konusunda yardımcı olacak bir dostumuz varmıdır acaba aramızda? Trabzonda bulamazsınız, alacaksınız ankara'dan istanbul'dan kargolayacaklar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl Yazar comment_207836 almak sorun değilde en azından takma kurma vb gibi durumlara servis yerine görüşüp fikir yürütebileceğim birilerini bulsaydım güzel olurdu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl comment_207838 almak sorun değilde en azından takma kurma vb gibi durumlara servis yerine görüşüp fikir yürütebileceğim birilerini bulsaydım güzel olurdu.. Sitemizde anlatımlar var kimseye gerek yok Tabiki forumdaş bulunur beraber yapılıır serviş şart değil. Ayrı başlık daha etkili olur bunun için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207855 takma kurma vb Ford Tunalar yapıyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207883 Benim merak ettiğim göstergeyi aldığımızda servis km yi ayarlamam derse özellikle bizim çevremizdeki servisler,ne yapacağız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207885 Benim merak ettiğim göstergeyi aldığımızda servis km yi ayarlamam derse özellikle bizim çevremizdeki servisler,ne yapacağız? Satarken söylersiniz bişey olmaz o adam yapar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207901 Benim merak ettiğim göstergeyi aldığımızda servis km yi ayarlamam derse özellikle bizim çevremizdeki servisler,ne yapacağız? Satın almadan konuşun, km düşürmekten değil aktarmaktan bahsediyoruz, bilgisayara bağlandığında 2 dakikada yapılıyor ve tamamen yasal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201312 yıl comment_208124 Bu tarz ekranlar ilk gelen Focuslarda bulunuyor. Focus alırken özellikle sıfır araç almamama sebep olan şeydir bu. Şansıma çok temiz 12 model 2900km de kapalı garaj arabası buldum ekranlar renkli ikiside. titanyum + smart paket dizel hb. Gerçekten aracın albenisini çok degiştiriyor. Kugalarda renkli ekran geliyor focuslarda yeni gelenlerde kaldırmışlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın