Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Ekran Özellikleri Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focuslarda yeni gelenlerde kaldırmışlar

Türkiye pazarını zaten bu renkli ekranlara layık görmemişlerdi ama Avrupa pazarında üst donanımlarda standarttı, gerçekten sonradan kaldırdılar. çağdışı bir tutum ve hiç yakışmıyor Ford'a...Sınıfında bu konuda basitlikte tek!

Yanıtlama zamanı:

almak sorun değilde en azından takma kurma vb gibi durumlara servis yerine görüşüp fikir yürütebileceğim birilerini bulsaydım güzel olurdu..

Gösterge ekranını takmak çok basit, zaten anlatımı da var forumda..

Ama diğeri için profesyonel yardım almak gerekiyor sanırım..

Yanıtlama zamanı:

Gösterge ekranını takmak çok basit, zaten anlatımı da var forumda..

Ama diğeri için profesyonel yardım almak gerekiyor sanırım..

yok abi basit oda, sadece biraz daha vida sökmek gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Satın almadan konuşun, km düşürmekten değil aktarmaktan bahsediyoruz, bilgisayara bağlandığında 2 dakikada yapılıyor ve tamamen yasal.

Şunu buldum ilginç geldi.Basit gözüküyor.

https://www.youtube.com/watch?v=FiZyR22WgWs

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yok abi basit oda, sadece biraz daha vida sökmek gerekiyor.

Ozan sen 3867 kere söküp taktığın için sana çok basit geliyor olmasın  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

servise sordum aracı garantiden çıakrtırız dediler yakmayın garantinizi bir ekran için. o an düşündüm lan dedim 4 sene garantim var bunlar problem çıkarmasınlar bana zaten bahane arıyorlar işi kullanıcıya yıkmak için..

bu arada benim bahsettiğim kilometre kadranı olan ekranı değiştirmek çakır otomotiv ile görüştüm 450'ye vereceklerini söylediler ama forumda bazı arkadaşlarda güncelleme sonrası ekran çalışmamış ondan şu an için bu işi askıya aldım..

Yanıtlama zamanı:

servise sordum aracı garantiden çıakrtırız

Bakımlarınızı düzenli yetkili serviste yaptırdığınız takdirde bir çırpıda garantiden çıkaramazlar.

Elektrik tesisatı için garanti taleplerinizi karşılamayabilirler ama söz gelimi motor bloğunda imalat hatasından bir çatlak oluşsa bunu ekrana bağlayacak olurlarsa başları derde girer.

İş mahkemeye düşebilir tabii.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ilk istediğim kilometre kadaranını değişmekti ama geçenlerde bir arkadaşın ekranı ölüm uykusuna yatınca güncellemeden sonra bende biraz geri kalmak istedim. belki çok sorunsuz güncelleme il bozulmayan bir kadran bulursam almayı düşünüyorum. 

Yanıtlama zamanı:

ilk istediğim kilometre kadaranını değişmekti ama geçenlerde bir arkadaşın ekranı ölüm uykusuna yatınca güncellemeden sonra bende biraz geri kalmak istedim. belki çok sorunsuz güncelleme il bozulmayan bir kadran bulursam almayı düşünüyorum. 

Bu durumda 30 Şubat alışveriş için iyi bir gün.

Yanıtlama zamanı:

Bulamazsınız. Güncelleme için arabayı bilgisayara bağladıklarında fabrika çıkışındaki kadrana göre güncellemeleri görür. Sizin kadranın değiştiğini  sistem anlamaz ve yanlış güncelleme dosyası  ile bozabilir. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.