Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 sende yok muydu abi bu sprintbooster, satılık olarak? yanlış mı hatırlıyorum? Vardı, satmaktan vazgeçti arkadaş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Vardı, satmaktan vazgeçti arkadaş. tüh... sabri'ye double double yaptırırdık belki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Bugün özellikle devir/ km sayacını dikkatle izledim, altta ki resimde görüldüğü üzere eskiden 2.500 devirlerde 120 km. hıza ulaşırken şuanda (yazılımdan sonra) 2.400 devirde 130 km. hıza ulaşıyor. Bu şekilde 2.100 - 2.200 devir arası 120 km hız ile gidebiliyorum dolayısı ile yol bilgisayarım yalan söylemiyorsa düz yolda 4.0 - 4.2 lt. arası yakıt tüketiyorum önceden bu değer 4.5 - 4.7 arasındaydı. Her zaman gidip geldiğim 220 km.lik güzergahta gidip geldim, her zaman çeyrek depo yakan aracım bu kez çeyrek depodan az yaktı, üstelik dönüşte performanslı kullandım. Biraz performaslı kullanım çok daha dikkat çekici sonuca ulaştım öncelikle 423 Nm. tork çok ama çok keyif vericiydi. 180 km. hızda 10 lt. civarı yakarken şuan anda 7.5 lt. tüketim var, bunun yanında düşük hızlarda olduğu gibi 160 - 200 arasında bile gaza basınca araç çok istekli hızlanıyor, bu arada siyah duman hiç görmedim. Not : Aracım 2.0 TDCi Mondeo 140 Hp. 320 Nm. Superchips 170 Hp 423 Nm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Bugün özellikle devir/ km sayacını dikkatle izledim, altta ki resimde görüldüğü üzere eskiden 2.500 devirlerde 120 km. hıza ulaşırken şuanda (yazılımdan sonra) 2.400 devirde 130 km. hıza ulaşıyor. Bu şekilde 2.100 - 2.200 devir arası 120 km hız ile gidebiliyorum dolayısı ile yol bilgisayarım yalan söylemiyorsa düz yolda 4.0 - 4.2 lt. arası yakıt tüketiyorum önceden bu değer 4.5 - 4.7 arasındaydı. Her zaman gidip geldiğim 220 km.lik güzergahta gidip geldim, her zaman çeyrek depo yakan aracım bu kez çeyrek depodan az yaktı, üstelik dönüşte performanslı kullandım. Biraz performaslı kullanım çok daha dikkat çekici sonuca ulaştım öncelikle 423 Nm. tork çok ama çok keyif vericiydi. 180 km. hızda 10 lt. civarı yakarken şuan anda 7.5 lt. tüketim var, bunun yanında düşük hızlarda olduğu gibi 160 - 200 arasında bile gaza basınca araç çok istekli hızlanıyor, bu arada siyah duman hiç görmedim. Not : Aracım 2.0 TDCi Mondeo 140 Hp. 320 Nm. Superchips 170 Hp 423 Nm. Hocam yazilimdan sonra hic stok 3.20d ile denediniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Bugün özellikle devir/ km sayacını dikkatle izledim, altta ki resimde görüldüğü üzere eskiden 2.500 devirlerde 120 km. hıza ulaşırken şuanda (yazılımdan sonra) 2.400 devirde 130 km. hıza ulaşıyor. Bu şekilde 2.100 - 2.200 devir arası 120 km hız ile gidebiliyorum dolayısı ile yol bilgisayarım yalan söylemiyorsa düz yolda 4.0 - 4.2 lt. arası yakıt tüketiyorum önceden bu değer 4.5 - 4.7 arasındaydı. Her zaman gidip geldiğim 220 km.lik güzergahta gidip geldim, her zaman çeyrek depo yakan aracım bu kez çeyrek depodan az yaktı, üstelik dönüşte performanslı kullandım. Biraz performaslı kullanım çok daha dikkat çekici sonuca ulaştım öncelikle 423 Nm. tork çok ama çok keyif vericiydi. 180 km. hızda 10 lt. civarı yakarken şuan anda 7.5 lt. tüketim var, bunun yanında düşük hızlarda olduğu gibi 160 - 200 arasında bile gaza basınca araç çok istekli hızlanıyor, bu arada siyah duman hiç görmedim. Not : Aracım 2.0 TDCi Mondeo 140 Hp. 320 Nm. Superchips 170 Hp 423 Nm. Abi selam, devir-hız ilişkisi hep sabittir, orda bir yanlışın var. Şanzıman değişmedi neticede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Abi selam, devir-hız ilişkisi hep sabittir, orda bir yanlışın var. Şanzıman değişmedi neticede. Aynı yolda aynı yerde özellikle dikkat ettim, devri sabit tuttum 10 km. gibi fark var aynı devirde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Superchipsde bi yakit tasarrufu durumu gerçekten var. 6.5 yakarken artik 5.8im şuan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Superchipsde bi yakit tasarrufu durumu gerçekten var. 6.5 yakarken artik 5.8im şuan. Gerçek kelimesi için erken değil mi kuzum, az sabret eskisi gibi kullandığından emin ol demiştim ya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Aynı yolda aynı yerde özellikle dikkat ettim, devri sabit tuttum 10 km. gibi fark var aynı devirde ? Yok abi bi iş var o işte, devir aynıyken şanzıman aynı döner o da tekerlekleri aynı çevirir. Mekanik aksamda bir oran değişimi yok. Aynı olması şart Belki işin içinde lastik farkı (basınç, ebat) ve ciddi eğim farkı vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Gerçek kelimesi için erken değil mi kuzum, az sabret eskisi gibi kullandığından emin ol demiştim ya. Tabi daha erken 1 2 haftaya onuda yazarım. Buarada after videolarini şimdi çektim atiyorum sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Yok abi bi iş var o işte, devir aynıyken şanzıman aynı döner o da tekerlekleri aynı çevirir. Mekanik aksamda bir oran değişimi yok. Aynı olması şart Belki işin içinde lastik farkı (basınç, ebat) ve ciddi eğim farkı vardır. Buna neyin etken olduğu konusunda bir fikrim yok ama tüketim aynı şartlarda kesinlikle daha az. Edit : Bu hafta jantlarım elden geçti hepsinde yamukluk vardı, havaları yeniden basıldı, balans yapıldı, şuanda balansları mükemmel Aklıma gelen tek seçenek bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Yok abi bi iş var o işte, devir aynıyken şanzıman aynı döner o da tekerlekleri aynı çevirir. Mekanik aksamda bir oran değişimi yok. Aynı olması şart Belki işin içinde lastik farkı (basınç, ebat) ve ciddi eğim farkı vardır. eğimde etkilemez. basınçta %1-2 anca. Tabi daha erken 1 2 haftaya onuda yazarım. Buarada after videolarini şimdi çektim atiyorum sana Yakıtı depo ölçümüyle karşılaştırmak lazım, sapma olmuş olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 eğimde etkilemez. basınçta %1-2 anca. Doğru didin, eğimde etkilemez, araba boşta değil sonuçta, illa o teker->şanzıman->motor dönecek bi şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Doğru didin, eğimde etkilemez, araba boşta değil sonuçta, illa o teker->şanzıman->motor dönecek bi şekilde. Şanzıman tork konvertörlü, sanmıyorum yarı kavrama filan yaparak bişeyler yapabilirmi onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Şanzıman tork konvertörlü, sanmıyorum yarı kavrama filan yaparak bişeyler yapabilirmi onu bilmiyorum. Long shot olur bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap