Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bu Iki Aractan Hangisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-acil-satilik-ithal-megane-3-141878611/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-izmirden-mazda-3-yeni-kasa-141984299/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kirmizi-leon-hastasina-kazasiz-degisensiz-143162721/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-civic-sport-1.8cc-2006-model-59.000km-de-141408927/detay

Bir cok foruma uye oldugum halde sizin bilgilerinize guvendigim icin size sormayi uygun buldum. Mazda 33.binlira lpg yok. Megane lpg var 32.5000 seat leon 30 binlira lpg yok. Civic ise aslk da gonlumde yatan ama manueli yok. Ornek ilandaki ise cok pahali. Otomatikleri ise sorun cikariyormus. O yuzden ne tavsiye edersiniz? Para limitini ise cok fazla asamiyorum zor ser 33 e cikabiliyorum. Valla cok kafam karisti. Seat ibizada dusunuyorum bir yandan. Baska tavsiyelerede acigim.

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 4,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hiçbiri der, bunu önerirdim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-acill-hatasiz-1-6tdci-collection-2011-km-28000-full-143920123/detay/

• Bir cok forumda yazi okudum pek cok kisk mazda diyor ama neden yollarda hic goremiyoruz onuda bilemiyorum. Bu arada mazda 100 beygir ve cok yakiyormus.

• Geç kalmışsın, satılmış sanırım.

Yanıtlama zamanı:

En iyi seçenek mazda bana göre de :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir cok forumda yazi okudum pek cok kisk mazda diyor ama neden yollarda hic goremiyoruz onuda bilemiyorum. Bu arada mazda 100 beygir ve cok yakiyormus.

Yanıtlama zamanı:

Megane yada mazdadan birini gidip alırdım.

Bir cok forumda yazi okudum pek cok kisk mazda diyor ama neden yollarda hic goremiyoruz onuda bilemiyorum. Bu arada mazda 100 beygir ve cok yakiyormus.

Eğer böyle düşünüyorsanız siz megane alın..

Kutluhan A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Megane yada mazdadan birini gidip alırdım.

Eğer böyle düşünüyorsanız siz megane alın..

cok yaktigini okudum sadece. Dusunmemin sebebide isin aslini ogrenmek yani hic kimse bu mazda kotu demiyor google yaziyorum nasil araclardir diye bir kiside kotu demez mi? Ama neden kimse almaz onu anlamiyorum benim bilmedigim ne var acaba?

Yanıtlama zamanı:

Ben civic diyorum. Lpg uyumu ve tasarımı nedeniyle. Ayrıca az bulunsa da manuel vites seçeneği de mevcut. Mazda belki en sağlam ve az arıza çıkartanı olabilir ama eski focus motoru kullanıyor ve fazla yakıyor. Ayrıca mazda 2.elde daha fazla üzer diğerlerine kıyasla.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok mu arttiran hangisi

Yanıtlama zamanı:

Merhaba güven için herkes teşekkür ederim, konuya gelecek olursak.

Leon'u seçmezdim. (Sebebi içini beğenmemem)

Meganı seçebilirdim sadece motor sebebi ile

Civic'i seçerdim motor ve tipi için

Mazda'yı seçerdim çünkü sorunsuz olduğu için

Mazda otomatik için yorumlarımız'dan

Yanıtlama zamanı:

Eski bir hondacı olarak kesinlikle civic diyorum. 1.8 ivtec 140 hp mükemmel birşey olsa gerek. Mazda 2.elde üzer parçası aşırı pahalı, renault ise insanlarımızın önyargıları nedeniyle ve klasik fransız otomobili olması nedeniyle pek sıcak bakmam.

Yanıtlama zamanı:

ben olsam honda civici alırdım. 1.8 motoru ile lpg de çok fazla güç kaybı yaşatmaz .Ancak ilandaki araçta kesinlikle hasar durumu vardır çünkü bu araçların manuel versiyonları bu km de 37-38 civarında..

Yanıtlama zamanı:

Megane'nın aynısını kullandım. Turbo olduğu için en keyifli olan odur. Fakat şehiriçi 9-10 Lt İstanbul'da yakıyordu. LPG o zaman sanırım yoktu, şimdi de uyumu bence soru işareti. Bu piyasanın bilmediği bir motor. 2-3 bin adet geldi ve bitti. Ikinci el kaygınız varsa bence hepsi sıkıntılı. Honda 1…8 olduğu için, Seat Seat olduğu için, mazda aynı sebeple ve Megane'da motordan alıcıyı düşündürür.

Yanıtlama zamanı:

Mazdanın yıllarca Türkiye distribütörlüğünü yapan Mermerler markanın reklamını adam akıllı yapamadı.İnsanlara hala gaz teli bozulduğunda japonyadan parça bekliyorsun sanıyor.Bi ara sorunsuzlukta mercedesi felan geçmişti.Bütün olumlu özelliklerine rağmen Mazda 2. elde sıkıntı.Eğer sizin için sorun değilse satışa çıkardığınızda aciliyet aranmayacaksa Mazda derim.Ondan sonra da Megane-Honda-Seat diye sıralardım.

Yanıtlama zamanı:

Mazda daha iyi duruyor görüntü olarak! izmirde ben 4-5 tane gördüm son zamanda(yada aynı arabaydı :smiley2k: .  hondanin görüntü farklı filmlerde ki ileride kullanacağımız arabalar gibi yani sanki güneş enerjisiyle çalışıyormuş gibi kasası var .  iç kısımlara bakınca mazda daha renkli. mazda önden de müthiş görünüyor. hayırlısı olsun. fransız ve ispanyol  :angry:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.