Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bu Iki Aractan Hangisi


Feti Ercan

Önerilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-acil-satilik-ithal-megane-3-141878611/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-izmirden-mazda-3-yeni-kasa-141984299/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kirmizi-leon-hastasina-kazasiz-degisensiz-143162721/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-honda-civic-sport-1.8cc-2006-model-59.000km-de-141408927/detay

Bir cok foruma uye oldugum halde sizin bilgilerinize guvendigim icin size sormayi uygun buldum. Mazda 33.binlira lpg yok. Megane lpg var 32.5000 seat leon 30 binlira lpg yok. Civic ise aslk da gonlumde yatan ama manueli yok. Ornek ilandaki ise cok pahali. Otomatikleri ise sorun cikariyormus. O yuzden ne tavsiye edersiniz? Para limitini ise cok fazla asamiyorum zor ser 33 e cikabiliyorum. Valla cok kafam karisti. Seat ibizada dusunuyorum bir yandan. Baska tavsiyelerede acigim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Megane yada mazdadan birini gidip alırdım.

 


Bir cok forumda yazi okudum pek cok kisk mazda diyor ama neden yollarda hic goremiyoruz onuda bilemiyorum. Bu arada mazda 100 beygir ve cok yakiyormus.

 

Eğer böyle düşünüyorsanız siz megane alın..

Kutluhan A. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Megane yada mazdadan birini gidip alırdım.

 

Eğer böyle düşünüyorsanız siz megane alın..

cok yaktigini okudum sadece. Dusunmemin sebebide isin aslini ogrenmek yani hic kimse bu mazda kotu demiyor google yaziyorum nasil araclardir diye bir kiside kotu demez mi? Ama neden kimse almaz onu anlamiyorum benim bilmedigim ne var acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben civic diyorum. Lpg uyumu ve tasarımı nedeniyle. Ayrıca az bulunsa da manuel vites seçeneği de mevcut. Mazda belki en sağlam ve az arıza çıkartanı olabilir ama eski focus motoru kullanıyor ve fazla yakıyor. Ayrıca mazda 2.elde daha fazla üzer diğerlerine kıyasla.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba güven için herkes teşekkür ederim, konuya gelecek olursak.

 

Leon'u seçmezdim. (Sebebi içini beğenmemem)

 

Meganı seçebilirdim sadece motor sebebi ile

 

Civic'i seçerdim motor ve tipi için

 

Mazda'yı seçerdim çünkü sorunsuz olduğu için

 

Mazda otomatik için yorumlarımız'dan

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eski bir hondacı olarak kesinlikle civic diyorum. 1.8 ivtec 140 hp mükemmel birşey olsa gerek. Mazda 2.elde üzer parçası aşırı pahalı, renault ise insanlarımızın önyargıları nedeniyle ve klasik fransız otomobili olması nedeniyle pek sıcak bakmam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Megane'nın aynısını kullandım. Turbo olduğu için en keyifli olan odur. Fakat şehiriçi 9-10 Lt İstanbul'da yakıyordu. LPG o zaman sanırım yoktu, şimdi de uyumu bence soru işareti. Bu piyasanın bilmediği bir motor. 2-3 bin adet geldi ve bitti. Ikinci el kaygınız varsa bence hepsi sıkıntılı. Honda 1…8 olduğu için, Seat Seat olduğu için, mazda aynı sebeple ve Megane'da motordan alıcıyı düşündürür.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mazdanın yıllarca Türkiye distribütörlüğünü yapan Mermerler markanın reklamını adam akıllı yapamadı.İnsanlara hala gaz teli bozulduğunda japonyadan parça bekliyorsun sanıyor.Bi ara sorunsuzlukta mercedesi felan geçmişti.Bütün olumlu özelliklerine rağmen Mazda 2. elde sıkıntı.Eğer sizin için sorun değilse satışa çıkardığınızda aciliyet aranmayacaksa Mazda derim.Ondan sonra da Megane-Honda-Seat diye sıralardım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mazda daha iyi duruyor görüntü olarak! izmirde ben 4-5 tane gördüm son zamanda(yada aynı arabaydı :smiley2k: .  hondanin görüntü farklı filmlerde ki ileride kullanacağımız arabalar gibi yani sanki güneş enerjisiyle çalışıyormuş gibi kasası var .  iç kısımlara bakınca mazda daha renkli. mazda önden de müthiş görünüyor. hayırlısı olsun. fransız ve ispanyol  :angry:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.