Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194370 Hoşgeldiniz Test Konuğumuz 2012 Model Mini Cooper, 1.6 litre 120 ps güç üreten motor ve Tiptronic vitese sahip. Lastikler Continental fakat çok iyi durumda değiller, bitti bitecek gibi. Nereden başlayacağımı bilemedim bi an Sürüş Notları Direksiyon, fantastik! İlk çalıştırma anında yani olduğu yerde sert olsada diğer tüm zamanlarda çok iyi.Tüm tepkileri yerinde, neredeyse boşluk yok. Gaz Tepkisi, gücüne göre iyi fakat pedal'ı çok kötü sevmediğim türden (yerden çıkıyor) çok yoruyor çok. Otomatik olmasına rağmen yoruluyor insan. Bmw 1 ile de 1000 km sonunda oldukça yormuştu.. Frenler, genelde zor beğenirim fakat bunda beğendim hemde lastikler bitmeye yakın. Yüksek hızda frenleme yapıldığında direksiyonu tutmadan izinde durabiliyor Motor, artık yetersiz! Araç hafif hızlanma bir yere kadar iyi fakat devirlenme ve sportiflik maalesef yok. Her dakika vites ile oynamanız lazım veya S modunda sürekli yüksek motor sesi dinlemek şart! Bu ses ise tam kafa yorucu hiç hoş değil. Yeni motorları artık çok çok daha iyi. Tüketim, can yakıyor! Çok fazla içiyor çok. Önce uzun yol ve zorlayarak iletiyorum yaklaşık 12 lt, daha sonra tam istanbul sıkışık trafiği ve sakin sürüş 14 litre. Çok! Yol Tutuş, fantastik diyebilirim, lastiğe çok güvenemedim ama elimden geldiğince denedim.Beğendim kolay kolay kopmuyor izinden direksiyon müdahaleleri ile çok kolay ilerleyebilirsiniz.Esp kapatılabiliyor!!! Konfor, çok iyi. Kesinlikle rahatsız edici süspansiyon yok. Yol sesi yerinde, rüzgar sesi 150'den sonra ancak başlıyor ki birşey değil bu. Sadece dediğim gibi motor sesi rahatsız ediyor. Müzik sistemi ise yeterli düzeyde, kötü değil. Sonuç / Fiyat Test konuğu olan araç oldukça dolu ve opsiyonlu yaklaşık 30 bin Euro yani 70 ila 75 bin tl arasında. 2013 Model dizel manuel versiyonu 60 bin'den, 1.6 benzinli manuel 63 bin'den, Cooper S ise 77 bin'den başlıyor. Test aracına bu parayı ben vermeye kıyamam görüşüme göre de değmez. Tarz için yapılmış ve sadece tarz için alınabilir fakat motor değişirse çok güçlü olursa yani tam bir zevk aracı olabilir o zaman belki fiyat hoş görülebilir. Bu tür araçlarda fiyat yorumu yapmayı pek tavsiye de etmiyorum.Zevk! FotoğraflarDış Görünüm:İç Mekan Kapı Trimi olarak ön kapıların üstü ve orta kısımlar yumuşak kaplanmış ama bence bu model için yetersiz. Koltukların yan destekleri iyi değil. Sanırım koltuk opsiyonu vardır özellikle S versiyonda standarttır. S modu sportiflik için oldukça lazım. Yukarda motor konusunda bahsettim. Kumandalar kokpit düğmeleri gibi Arka bölüm dar fakat şehiriçinde 1 kişinin oturmasında sorun yok Her detay normalden farklı Tüketim Anlık tüketim, cc ile. (belki hafif rampa olabilir) Aracı oldukça fazla denedikten sonra uzun yol ile karması Trafik ve sakin sürüş sonrası tüketim Tavan tasarımı oldukça ilerde tutulmuş haliyle ışık vb şeyleri görmekte engel oluyor. Oldukça geride durmanız gerekli. Direksiyon çok güzel Focus ile dönüş yolunda.. Bonus Yeni kasa çıkıyor bile FocusClubTr.com sundu Mini Mini Not: Yalnız araba dikkat çekiyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194371 Dışardan bakınca çok dikkat çeken bir araç fakat içine girince ı-ıh olmamış olamıyor. Duvar saat gibi duran orta konsoldaki göstergeye mi üzülürsün. Garip görünüşlü klima kanallarına mı yanarsın. Yok ya olmamış bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194372 Çok yakıyormuş yav Ben hiç beğenmiyorum eski kasaları daha güzeldi şu yeni kasanın göğsü acayip kötü olmuş bakamadım bile, karmakarışık çok düzensiz duruyor iğrendim resmen Ekim 28, 201312 yıl O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194378 Ellerine sağlık Yakup Fakat ben dönüp bakmazdım bu arabaya JCW olsa o ayrı Peki kendini o iç mekanda 3-4 sene hayal edebiliyormusun bence çok çok kötü içi ya. Çok fazla alışmak gerekiyor gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl Yazar comment_194380 Peki kendini o iç mekanda 3-4 sene hayal edebiliyormusun bence çok çok kötü içi ya. Çok fazla alışmak gerekiyor gibi Dışarı çıkmak da mı yok ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194384 Eline saglik Yakup.. Ama araba rengim degil, dengim degil... Sevemedim bunlari ben.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194388 Eline, emeğine sağlık Yakup. Bir kaç kere sevmeyi denedim bu aracı, ancak ilişkimiz genelde nefret boyutunda takılıp kaldı. Tarz meselesi... Ama dışı isterse böyle olsun İçi böyle oldukça katlanmam pek mümkün değil Ciddi bulantı yapıyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194391 Bu araba neden bu kadar pahalı peki, dışı kötü, içi kötü, yakıtı kötü, alanlar neden alıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194403 Eline emeğine sağlık Yakup... Bu aracı görünce hep aklıma KKTC gelir, orada kullanmıştım eski versiyonunu, ama ben de olumsuz bakanlardanım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194407 Bu araba neden bu kadar pahalı peki, dışı kötü, içi kötü, yakıtı kötü, alanlar neden alıyor? Moda, stil, tarz, kendini ifade şekli, herkeş kuruş hesabı yapmıyor, mutlu azınlık deniyor böyle araçları, bir tür "expressionism" Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194409 GP ve JCW candır da ben bile içini hiç sevmiyorum Yol tutuş, gidiş ve şekil olarak başarısı tartışmasız bence. Dışarıdan görünüş olarak diyeyim şekil yerine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194609 Ellerinize sağlık. Oldum olası bu arabaya ısınamadım bir türlü. Özellikle, arkadaşların bahsettiği gibi, iç mekan çok da iç açıcı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194672 Yakup bey bundaki otomatik hangisi, adı nedir? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın