Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191700 Daha önceki aracımız connectte ışık yanıyordu yakıt alıyorduk ne ışık sönüyordu ne de yol bilgisayarına etkileyordu yani en az 50 liralık almadan artmıyordu bursa arkasta ilk bakımda söyledik sipariş edildi ikinci bakımda parça geldi garantiden değişti bir daha da sorun olmadı sizinkisinde de şamandıradan olabilir yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl Yazar comment_191703 Genel kanı şamandra üzerine arkadaşlar bayram sonrası servise gideyim. Yanlış biliyorsam düzeltin ama dizel araçta asla az yakıtla kullanmayın derler ki kullanma kılavuzundada var bu uyarı. Az yakıtla gezince depo havamı yapıyormuş neymiş dizelde herkes çeyrek depo altına düşme diyor. 10.000km kadar oldu aracım 4. ayı dolmadı daha bakalım artık servise bir söyleyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191705 Yani yakıt lambası yandığında her seferinde depoda 14lt mazot kalıyor. Normal mi bu ? Değilse nasıl düzeltilecek acaba? peki bu durumda ibre nereyi gösteriyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl Yazar comment_191707 Ozan bey lamba yandığında ibre kırmızın biraz üzerinde duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191709 Ozan bey lamba yandığında ibre kırmızın biraz üzerinde duruyor ilginç bu durumda araç menzil hesabı için depodaki yakıt miktarını biliyor ancak ibre ve uyarı için bilmiyor ama bence de tek şamandıra vardır bu durumda şamandıra sağlam bence. yani ibre yanlış gösteriyor peki yakıt aldığınızda ibre doğru yere geliyor mu denediniz mi? yani mesela ışık yandığında 10-12 lt yakıt alırsanız ne oluyor? ortaya gelmesi gerekir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl Yazar comment_191729 Aynen dediğiniz gibi Ozan bey, ışık yandığında aldığım miktar kadar artıyor tek sıkıntı erken yanan benzin uyarısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191761 45+8 toplam 53 litre depo vardı yanlış hatırlamıyorsam bizim dizellerde. Bence çok önemli bir problem değil, doğru çalışıyorsa serviste uğraşmaya değer mi bilemiyorum ancak sizi rahatsız ediyorsa kontrol ettirmenizde fayda var tabikide Depo hava yapıyor diye bir şey duymadım da deponun dibinde biriken tortunun mazot pompasına zarar verebileceği söylenmekte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191762 Aslında ışık yanar yanmaz yakıt almakta fayda var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191774 Benim 80 km menzilde uyarı başlıyor.Hoş gerçi ben depoyu çeyreğin altına gelmeden yakıt almaya alıştırdım kendimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210436 Geçen gün ilk defa menzil 0 gösterene kadar yakıt almadım. 0 olduktan sonra 2-3 km daha gidip depoyu doldurttum. 49 litre aldı. Bu durumda deponun 55 litre olduğunu göz önüne alırsak menzil sıfır gösterdiğinde yaklaşık 100 km daha yol gidebilir miyim. Meraklısı değilim ama zor da kalır ya da düzgün istasyon bulamazsak belki ihtiyaç duyulabilir. Kısacası depoyu doldurduğumuzda 55 litrelik depo tamamen doluyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl comment_210536 Aracı ilk teslim aldığımızda bizde de 0 km kalan menzil yazarken gittik hemen yandaki opetten doldurduk depomuzu ve 52 litre benzin aldı. Sanırım depo tam 55litre alabilir fakat okadar almasi için kimse yollarda şansını zorlamaz sanmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl comment_210548 en geç lamba yanınca almak iyidir sanırım, yada son çeyreğin ortasında.. bana ayda bir aldığım 40-43 litre benzin yetiyor. bazen lamba yanmış oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl comment_210561 Bende erken yanıyor diyordum kendi kendime de benim ki nur nimetmiş. En fazla menzil 135 km gösterirken yanmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201412 yıl comment_210563 ilk aldığımda araca yakıt yoktu km göstergesi de 0 yazıyordu. Opet bulacağım diye 10 km yol yaptım. Depoyu fullediğimde 10 lt daha depoda kalmış oluyor.2 kere daha denedim 0 dan sonra hep 10 lt yakıt kaldı depoda sanırsam yakıtın kalmasının nedeni yolda bırakmamak için o sürede zamanım opet aramakla geçti shell gibi her yerde akaryakıt istasyonları olsa rahat olacağız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın