Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gençlere Ekonomik Hothatch

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mat turuncu bilmem de krom kırmızı çok iyi

558061_643221239028187_1098772448_n.jpg

https://www.facebook.com/arackaplama/media_set?set=a.643219619028349.1073741866.100000209508707&type=3

@Sabri Özer

Tabi şimdi aklıma geldi İstanbulPark konusunu görünce. Transponder'lı var mıdır bilmem de bir bakmak lazım 1.6 EB'lerle Cupra'ların durumuna. Benzer ya da aynıysa iki kez düşündürür bu iş. Düzde hızlı gitmenin ekstra bir zevki bir yerden sonra olmuyor. Viraj kasmaktan kolay kolay bıkılmaz :)

• Yanıt 291
  • Görüntüleme 37,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni başlığa geldik şimdi yazabilirim.   Seat bilmem ne yerine Focus 1.6 ecoboost alırdım. Çağlar hocam satıyor şeker kırmızısı 17 inçli git al gel 35 bin'de annene babana boyattım dersin tamamdır

• Alınmaz. Onlar zaten hothatch de sayılmaz. İlle de biraz daha hızlı diyorsan bildik birinden 180 lik focus al gitsin. PS: 8 sayfa benim için çok uzun. Hepsini okumadım. Kusura bakma..

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Oturaklı yere basan araba al senin arabanla 160 180 ile nasıl gidiyorsun ona bak birde ibiza al sür ona bak herşey 50-100 değil demek istiyoruz sınıf farkının sadece malzeme ve boyut olmadığını orta v

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mat turuncu bilmem de krom kırmızı çok iyi

Resim eklendi

https://www.facebook.com/arackaplama/media_set?set=a.643219619028349.1073741866.100000209508707&type=3

@Sabri Özer,

Tabi şimdi aklıma geldi İstanbulPark konusunu görünce. Transponder'lı var mıdır bilmem de bir bakmak lazım 1.6 EB'lerle Cupra'ların durumuna. Benzer ya da aynıysa iki kez düşündürür bu iş. Düzde hızlı gitmenin ekstra bir zevki bir yerden sonra olmuyor. Viraj kasmaktan kolay kolay bıkılmaz :)

Yok ya o ne :D

Resim eklendi

Makyajsiz cuprada degisik renkler vardi turuncu-yesil gibi. Simdiki makyajli cuprada beyaz koyu-acik gri siyah ve kirmizi var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zevkler renklere girdik şu an da turuncu yerine daha başarılı renkler vardır ya turuncu ne :D

Aaaa turuncuya bayilirim :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bundan alalım sana Sabri :)

Resim eklendi

Resim eklendi

Resim eklendi

Bu ne ya :D

Engin abi mini cooper S linkleri koymussun konuya mobildeydim bakamamistim bugun baktimda gercekten o mavi olan 59.000di galiba cupradan daha mi sportif ve guzel ? Camurluklar marspiyeler plastik, yuksek, sadece ortada egzoz ve kaputta hava girisi var, ve içinden nefret ettigim arabalardan :D

Yanıtlama zamanı:

Engin abi mini cooper S linkleri koymussun konuya mobildeydim bakamamistim bugun baktimda gercekten o mavi olan 59.000di galiba cupradan daha mi sportif ve guzel ? Camurluklar marspiyeler plastik, yuksek, sadece ortada egzoz ve kaputta hava girisi var, ve içinden nefret ettigim arabalardan

Tipini bilmem de Cooper için Go-kart tipi kullanımlı denir. Tekerlekler en dışta ve köşede. Kısa akslı. Deneme şansın varsa bir bak. Motorları da performanslı. Youtube üzerinden izle bir. 

Çok hot değil ama dün bir arkadaş Peugeot 2008 almış. Orta donanım 92bg dizel 53bin TL . :)

http://www.youtube.com/watch?v=nNOGyH6TuJ0

Yanıtlama zamanı:

Bundan alalım sana Sabri :)

IMAG0363_zpsdb1dfa11.jpg

IMAG0366_zpsc8718ffb.jpg

IMAG0367_zps6d8337dd.jpg

Ben buna bayıldım ya... Süper araba abi,

8000 Euro da çok değil ama, işte kirası var bunun aküsünün. :D :D :D :D

Tam benlik. Severim ben böyle şeyleri :D :D :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.