Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201313 yıl Yazar comment_145539 Model Satışları Marka Satışları Grafik Hali Detaylı olarak yıl satışları ve ford öyküsü ilerde yazılacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl comment_151784 Bu grafik gereken mesajı veriyor sanırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl comment_151788 Bu grafik gereken mesajı veriyor sanırım... En istikrarlı Ford olmuş içlerinde :D Ha bir de VW için ayağa kalkıp iki elimizi birbirine çarpmak sureti ile şak şak şak ses çıkartmamız gerekir. Ve bu grafik sadece avrupa ülkelerini mi gösteriyor, yoksa tüm dünya mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl Yazar comment_151789 Özenle her soruyu soruyor bir de başlıklara baksa cevabını sormadan bulacak En istikrarlı Ford olmuş içlerinde :D Ha bir de VW için ayağa kalkıp iki elimizi birbirine çarpmak sureti ile şak şak şak ses çıkartmamız gerekir. Ve bu grafik sadece avrupa ülkelerini mi gösteriyor, yoksa tüm dünya mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl comment_151790 Bu grafik gereken mesajı veriyor sanırım... Fiat Chryslera; pejo GMe , röno nissana kapağı attı. Ford düşünsün Gerçekten bu tablo her şeyi özetliyor. Hadi japonlar koreliler fena geliyor desek niye VWye gelemiyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201313 yıl Yazar comment_160395 Focus, geçen ay'a göre 14.000 daha fazla satarak 28.700'e gelmiş durumda.. (28K aylardır ulaşılamayan adet) Ayrıca Fiesta, Yeni Kuga,B-Max ve Transit satışları çok iyi ilerlemiş.. Ek olarak vw'de ilk kez düşüş yaşamış daha doğrusu top 5'in satışları düşmüş..Fiat ve diğerleri artmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201313 yıl Yazar comment_169711 Mayıs Ay'ı Mayıs Türkiye: Ford’s total vehicle share in its 19 traditional European markets grew to 8.3 per cent in May, up 0.3 percentage points versus a year ago; second consecutive month of share increase and highest May share since 2009 Passenger car retail market share in the five biggest Western European markets jumped to 8.7 per cent last month and 8.4 per cent year-to-date, up 2.4 and 0.8 percentage points, respectively*; fourth consecutive month of car retail share increase and highest retail share since 2010, when Ford started tracking retail data Commercial vehicle share was 9.2 per cent in May and year-to-date, up 0.1 and 0.8 percentage points, respectively; best shares for both periods since 2008. Ford has increased its CV share in each month this year Ford retained market-leadership in UK; increased share in Germany by 0.8 percentage points; increased sales in Spain by 10 per cent, and in Eastern Europe by 14 per cent Success driven by strong demand for new products, led by B-MAX, Kuga, Transit Custom and Ranger Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl Yazar comment_175360 Haziran ve Yılın Yarısı Yarı Yıl itibarıyla pazar payı Key Market yani ford'un önemli bulduğu market İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya % 8.4 pay almış geçen yılın bu zamanına göre % 1.12 lik artış var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl Yazar comment_179667 Temmuz Ay'ı ve öncesi Temmuz ayı da haziran gibi artış ile geçilmiş. 19 geleneksel ülkede satışlar % 8.7 arttı. Toplam pazar 4.3 büyüdü Geçen yılın bu dönemine market payında 0.4 puanlık artış var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179685 Ben u tabloya bakınca VW grubunun diğerlerinden çalarak büyüdüğünü gözlemliyor ve diğerleri adına övünülecek bir durum olmadığını görüyorum. Ford da her sene pazar payımız geriye gidiyor diye seviniyorsa onların bileceği iş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201313 yıl comment_179892 Ben u tabloya bakınca VW grubunun diğerlerinden çalarak büyüdüğünü gözlemliyor ve diğerleri adına övünülecek bir durum olmadığını görüyorum. Ford da her sene pazar payımız geriye gidiyor diye seviniyorsa onların bileceği iş... Ford için birinci önemde ABD' de pazarı, Avrupa'daki üzüntüsünü, ABD'de telafi ediyor gibi... Bu aradaki Ford' un, Avrupa'daki çoğu üretim tesisinin sallantıda olduğu da sır değil. Daha bekletsinler yeni Mondeo' nun lansmanını. Büyük ihtimalle yeni Passat daha önce pazarda olacak ve Mondeo yine havasını alacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201412 yıl Yazar comment_212416 2013 Yılının Tamamı - AVRUPA- Burada da konuşmuştuk diğer markaların durumu ve payı bu şekilde oldu. 3 yılın ardından Vw'de düşüşe geçmiş, Ford biraz daha az ufalmış.Peugeot 3 yıldır düşüşe devam ediyor. Opel,Reno,Fiat yerinde sayıyor. Yeni Mondeo ve diğer motor&şanzıman eklemeleri ile bu yıl oranın artacağını düşünüyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın