Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2013 Forum olarak eksik kalmamız mümkün değil can dostumuz kitaplar Tavsiye ettiğiniz kitapları öğrenmek istiyoruz yalnız bunu yaparken kitap ismi ile kalmayalım lütfen neden tavsiye ettiğinizi ve içeriği belirtmenizi rica ediyorum. Benim bugün tavsiye ettiğim kitap aşağıda fotosunu eklediğim kitaptır. Eğitici olmasına rağmen sıkmadan akıcı şekilde okuyabilirsiniz. Taktikler uygulandığı takdirde başarılı olunur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Slogan da güzelmiş."Çirkin kadın yoktur az vodka vardır"a benzemiş.:-) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Geçen ay okudum bu kitabı. Uluslararası Siyer konferasında ödüle layık görülmüş. Peygamberimizin hayatını detaylarıyla ele alan her kitaplıkta olması gereken okunası bir kitap.... Bir diğer kitap ise Ahmet Şerif İZGÖREN'in Eşikaltı Büyücüleri.... Özellikle medyada, reklam ve filmlerde, gazete, dergi ilanlarında beynin derinliklerine oynanan oyunlarla alakalı; bir solukta bitirilebilecek, bol görsel içeren on numara kitap.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Geçen ay okudum bu kitabı. Uluslararası Siyer konferasında ödüle layık görülmüş. Peygamberimizin hayatını detaylarıyla ele alan her kitaplıkta olması gereken okunası bir kitap.... Bir de bu var... Yazarı Martin Lings (Ebubekir Siraceddin)... Kesinlikle tavsiye ederim.. http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=7598 Benim ayrıca kitap tasiyeme gelecek olursak: Ted Dekker'ın Çember Serisi.. 4 kitaptan oluşuyor. Yeşil-Siyah-Kırmızı-Beyaz... İsterseniz Yeşil ile başlayıp beyaz ile bitirebilirsiniz.. İsterseniz de Siyah ile başlayıp Yeşil ile bitirebilirsiniz.. İki versiyonda da seri farklı şekilde bitmiş oluyor. Ama kendi içerisinde, isminden de anlaşılacağı üzere (Çember) döngüsel bir kurguya sahip.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Biraz eğitici öğretici başlamışsınız. Ben Grange'ın polisiye/gerilim serisinin tamamını öneririm. @Ahmet A., Bilinçaltı zımbırtıları ile ilgili olarak NLP kitaplarını öneririm. Ad olarak şu an bir tane gelmiyor aklıma da bulunca yazarım. Bir de kişisel gelişim olarak %100 düşünce gücü diye eski bir kitap var, benim hoşuma gitmişti baya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Özellikle medyada, reklam ve filmlerde, gazete, dergi ilanlarında beynin derinliklerine oynanan oyunlarla alakalı; bir solukta bitirilebilecek, bol görsel içeren on numara kitap.... Subliminal mesajarla alakalı birşey mi bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Subliminal mesajarla alakalı birşey mi bu? Aynen bro Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Bu aralar bunu okumaktayım.Yazar dünyaca ünlü bir gelecekbilimci.Siyasetten bilime 2050'ye kadar olacakları anlatıyor. Kitaptan bir cümle.'100 yıldır uyuyan Türkiye yeniden süpergüç konumuna gelicek' hadi bakalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 (düzenlendi) Şimdiki gençlik bilmez benim zamanımda bir cin Ali vardı..:) peee ne okutmuşlardı bize..)::):) Ağustos 2, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 @Bekir B., Bekir abi bizim zamanımında ayşegül serisi vardı.Kızın yediği lokma sayısına kadar okuyduk kitapta. Ayşegül tatile çıktı,Ayşegül kampta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Azcik denizler ve denizcilik ile ilginiz varsa. Sadun Boro'nun bütün kitaplari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Azcik denizler ve denizcilik ile ilginiz varsa. Sadun Boro'nun bütün kitaplari. Onu bir ara tv de de eşiyle çıktığı dünya turunu izlemiştim ve çok beğenmiştim, kim bilir kitabı daha bir keyiflidir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Kısmetse Stephen King - Under the Dome almak istiyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Kısmetse Stephen King - Under the Dome almak istiyorum... Misery ve Cujo beni benden almış kitaplardı. Misery o kadar etkilemiştiki nickimi misery olarak değiştirmiştim o zamanlarda o kadar deyim. Bir de dizisini izledin mi abi ona da baya ilgi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Misery ve Cujo beni benden almış kitaplardı. Misery o kadar etkilemiştiki nickimi misery olarak değiştirmiştim o zamanlarda o kadar deyim. Bir de dizisini izledin mi abi ona da baya ilgi var. Misery'i okumadim.. Stephen King'in her zaman kalbomde ayri bir yeri vardir. Okunur. Diziye de basladim, simdilik fena degil gibi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap