Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176970 Herkese merhabalar Aracım focus 3 benzinli son gunlerde aracım dizel gibi çalışmaya başladı (motor sesi) özellikle rölantide iken bu normal mi Başka araclara bakma firsatim olmadi.Onceden arac cok sessizdi (ya da bana oyle geliyordu, yeni arac almis olmanin heyecanindan) ya da suan motor ile ilgili bir sorun mu var anlayamadim? Servise gitmek en iyi cozum olsada suan servise gitme olanagim yok (90 km) uzaktayim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176971 Ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum. Soğukken sesli çalışması normal Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl Yazar comment_176975 Kaç km sonra dinlemek lazim ya da motor ısısı ne olmasi lazim sesin azalmasi icin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176976 Kaç km sonra dinlemek lazim ya da motor ısısı ne olmasi lazim sesin azalmasi icin? Hararet ibresi ortaya geldiğinde yapıyor mu bu sesi ona bakmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176977 Benzinlide kabinde camlar kapalı ister sıcak ister soğuk hele bu mevsimde motor sesi hemen hiç duyulmaz. Duvar dibine yanaşıp da cam açıkken duyuyorsanız o zaman dikkat çekebilir. Rölantide düzensizlik, sarsıntılı çalışma var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl Yazar comment_176978 Benzinlide kabinde camlar kapalı ister sıcak ister soğuk hele bu mevsimde motor sesi hemen hiç duyulmaz. Camlar kapalı iken bir sorun yok cem bey. Rölantide düzensizlikte yok.Bahsettiğim dizel gibi sesi aracin disinda aliyorsunuz (yani bir dostunuz geliyor dizel mi diye soruyor size aracin yanina yaklastiginizda geliyor) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176979 Rölantide düzensizlikte yok.Bahsettiğim dizel gibi sesi aracin disinda aliyorsunuz (yani bir dostunuz geliyor dizel mi diye soruyor size aracin yanina yaklastiginizda geliyor) Gıcık dostlarınız var bu durumda...! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176981 Yakıt kaynaklı olabilir mi?(servislerin yalancısıyım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176988 Egzost ve emiş sistemlerine bakılmalı. Servise gitmeden zor anlaşılır biraz. 90 km bir saatlik yoldur tahminimce. Eğer dediğiniz gibi sesler varsa geç kalmadan baktırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176989 Benim araçta rolantide titreme vardı gittim servise enjeksiyon kaynaklı dediler neden olarak da opetten alınmayan yakıtmış.Benden önceki sahibi ise sürekli shall v power aldığını söyledi.Servise göre shalin yakıtı titretiyor opetinki yarıyor araca..10 depo anlaşmalı firmadan alınmış depo fişi istiyorlar garanti hakkı için..3 oldu biriktiriyoruz bakalım sonra neye sığınacaklar bekleyip görücez..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176995 Gıcık dostlarınız var bu durumda...! Ya araba dizel olsaydı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl Yazar comment_176997 Ya araba dizel olsaydı? Süper olurdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_176998 Camlar kapalı iken bir sorun yok cem bey. Rölantide düzensizlikte yok o zaman sorun yok. hele birde kaputu kaldırıp dinlerseniz ne almışım ben böyle diyebilirsiniz.. küçük bir ilde yaşıyorsunuz hangi pompa iyi hangisi kötü yakıt satıyor varsa eğer; bilinir. iyi yerden alın yada opet ten şaşmayın garanti için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl Yazar comment_177001 iyi yerden alın yada opet ten şaşmayın garanti için. Yakıtı Ford YGS Kart ile Opetten alıyorum.Yakıt kaynaklı olabilir mi acaba? Oncesinde Shellden alıyordum ses yoktu sanki ya da ben dikkat etmemistim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_177006 Süper olurdu Traktörler tarlada kullanılmak içindir! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın