Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Bu cihazda sesli komut çalışıyor mu? Sahibinden'de bir ilan var ford Focus 3 sesli komut ve otomatık park sistemi çalışan ürün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özdmr Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar. Aynı sistemden bende taktırdım. Yarın videolarını buradan yayınlarım. IGO Navigasyon konusunda isteyenlere yardımcı olabilirim. Ben yükledim gayet güzel çalıştı. Temmuz 8, 2014 Fatih Özdmr tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar. Aynı sistemden bende taktırdım. Yarın videolarını buradan yayınlarım. IGO Navigasyon konusunda isteyenlere yardımcı olabilirim. Ben yükledim gayet güzel çalıştı. Oncelikle hayirli olsun.nerde ne kadara taktirdiniz bilgi verebilir misiniz.birde sesli komut calisiyor demisler servisi aradim yeni bir guncelleme var onunla ingilizce olarak calisacak dedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özdmr Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar. Aynı sistemden bende taktırdım. Yarın videolarını buradan yayınlarım. IGO Navigasyon konusunda isteyenlere yardımcı olabilirim. Ben yükledim gayet güzel çalıştı. aşağıda ki linkteki dosyayı indirip SD kartınıza yükleyin. Navigasyonunuza MobileNavigator dosyasını gösterin tamamdır İGO nuz hayırlı olsun https://www.dropbox.com/s/l535q26i1s5dfyy/MobileNavigator.rar Oncelikle hayirli olsun.nerde ne kadara taktirdiniz bilgi verebilir misiniz.birde sesli komut calisiyor demisler servisi aradim yeni bir guncelleme var onunla ingilizce olarak calisacak dedi. Çok teşekkür ederim. Ankara da pioneer Mehmet te taktırdım. 1500 TL ye KDV dahil taktırdım. Sesli komutu denemedim, deneyince yazarım. Diğer bütün özellikler sorunsuz çalıştı. Ses kalitesi orjinal taybini bence aratmıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 (düzenlendi) aşağıda ki linkteki dosyayı indirip SD kartınıza yükleyin. Navigasyonunuza MobileNavigator dosyasını gösterin tamamdır İGO nuz hayırlı olsun https://www.dropbox.com/s/l535q26i1s5dfyy/MobileNavigator.rar Çok teşekkür ederim. Ankara da pioneer Mehmet te taktırdım. 1500 TL ye KDV dahil taktırdım. Sesli komutu denemedim, deneyince yazarım. Diğer bütün özellikler sorunsuz çalıştı. Ses kalitesi orjinal taybini bence aratmıyor. Bir konuda cihazı tanıtsanız ? Otomatik park destekliyor mu ? Temmuz 9, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özdmr Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Bir konuda cihazı tanıtsanız ? Serdar bey saat çok geç oldu ama inşallah yarın bütün menüleri ile ilgili video hazırlayacağım. Ayrıca Ankara da Tan oto da 1700 TL ye takabiliyorlar. Bir konuda cihazı tanıtsanız ? Otomatik park destekliyor mu ? Aracın tüm özelliklerini destekliyor. Otomatik park, sensörler, klima Vb. tüm özelliklerini destekliyor. Tüm direksiyon kumandaları çalışıyor. Sesli komutu denemedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Bendeki Cyclone ekranın dokunmatiği bozuldu. Kesinlikle hiçbir dokunma girişini kabul etmiyor. Bazen düzelip geri bozuluyor. Canım sıkkın 1900 tl vermiştim. Fırsat bulursam servise götürücem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özdmr Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2014 Bendeki Cyclone ekranın dokunmatiği bozuldu. Kesinlikle hiçbir dokunma girişini kabul etmiyor. Bazen düzelip geri bozuluyor. Canım sıkkın 1900 tl vermiştim. Fırsat bulursam servise götürücem Bende ilk montaj yapıldığında her şey normaldi, fakat 30 dakika sonra direksiyon kumandaları çalışmadı. Montaj yapılan yere gittim durumu anlattım sağolsunlar hemen yenisi ile değiştirdiler. Sizin içiniz rahat olsun siz bu cihazdan soğumuşsunuzdur tamir etmeyelim yenisini verelim dediler. Çokta iyi yaptılar. Bence servise bi gidin yardımcı olabilirler belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman gurcu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar benim bir sorum olacak, cyclone cihazı açtığımız açılış ekran görüntüsünü nerden değiştiriyoruz.Aracımı aldığımızda bu cihaz üzerinde vardı, eski sahibine ait resim çıkıyor ilk açılışından , bunu nasıl silebiliriz yada başka resim ekleyebiliriz? teşekkürler şimdiden. Temmuz 10, 2014 osman gurcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özdmr Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Arkadaşlar benim bir sorum olacak, cyclone cihazı açtığımız açılış ekran görüntüsünü nerden değiştiriyoruz.Aracımı aldığımızda bu cihaz üzerinde vardı, eski sahibine ait resim çıkıyor ilk açılışından , bunu nasıl silebiliriz yada başka resim ekleyebiliriz? teşekkürler şimdiden. usb ye istediğiniz resmi yükleyin. Ekrandan resme tıklayıp özelliklere basın açılış resmi yap diye bir seçenek var. Bu şekilde değiştirebilirsiniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman gurcu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 (düzenlendi) deneyeceğim bakalım Fatih bey, teşekkürler. Temmuz 10, 2014 osman gurcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Özdmr Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Ürünün videosu Umarım yardımcı olur sizlere 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Ürünün videosu Umarım yardımcı olur sizlere elinize sağlık fatih bey ben bir türlü çekipte atamamıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sünbül Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Arkadaşlar öncelikle merhabalar.. Aracıma cylone marka multimedia sistem taktırdım. Herşey sorunsuz çalısıyor sadece flash diske aktardıgım videolarda görüntü yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Bu kategoriye uygun bir soru değil. Sorunuzu ilgili başlığa taşıyacağız lütfen bundan sonra uygun yerde başlık açtığınızdan emin olunuz. Bu tür uyarılarımız tamamen sizler için. Konuya gelecek olursak MKV oluyorsa onu deneyin en iyisi o. Ufak ve kaliteli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap