Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201313 yıl comment_175611 Biliyorum, o yüzden hiç şikayet konusu etmedim zaten.. Acaba böyle bir koku olabilir mi diye yazmıştım.. Anladım sorun yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176635 Bence önce kokuya ne sebep oluyorsa onu bulmak lazım. Örneğin biryerden su vs mi almış başka birşey mi var bunu çözmek lazım. Nemden vs ise düzeltilmesi gereken yer varsa düzeltilir, ardından araba kurutulur. Sonra örneğin Ozonla temizlik hikayelerine girilebilir. Ben Sonaxdan aldığım malzemelerden dolayı bir kampanyada ozonla temizlik hizmeti hediye kazanmıştım. Yıkatırkende yaptırdım. Kendi kokusu haricinde araçta hiçbir koku kalmadı. Kendi kokusuda ertesi gün yokoldu, kısacası tavsiye ederim. Şayet parfümler uçup giden şeyler, kalıcı değiller, kokuya maskeleme yapmış olursunuz. Bu ozon olayında ise hem anti-bakteriyel, hemde koku giderici bir uygulama. Ayrıca uygulama sırasında klimanın hava kanalları vs de dezenfekte oluyor ve onlardan kaynaklı koku da kalmıyor. Pratik de bir uygulama 1 saatte olup bitiyor. Tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176650 o rutubet kokusu beni de çok rahatsız ediyor ve klimadan geliyor..Gecen yazdan cıktıktan sonra kış boyunca malum klima hiç çalısmadı ve yazın klimayı açtıgımda bu kokuyla karsılastım ve bu koku hiç geçmedi hala devam ediyor...kışın aracı 15bin bakımına sokmustum ve klima ile ilgili bi işlem yaptıklarını söylemişlerdi onunla alakalı oldugunu da düşünmüyor değilim..malum bi daha ki bakımda para almak için komple değişmesi gerekecek parçalar olmalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176654 Aracı 2.el aldım o zamanda vardı ama dedigim gibi ben hep plastik kokusu diyordum sıfır araba gibi kokuyor diyordum ama şimdi araca binenler rahatsız olmaya başladı temizlik yaptırdım (Profesyonel bir temizlik değil) yıkamacıda kuaför yaptılar hala geçmedi Sizlerde de aynı koku var mı araç gün boyu sıcakta kalıyor buna bağlı plastiklerde koku olabilir mi? Söylediğim gibi sigara kokusu gibi değil daha çok rutubet gibi?Aracımın ilk sahibi araçta sigara içmiş bazı yerlerde sigara izleri var koku zamanla bu hale mi geldi onuda bilmiyorum bu kokudan nasıl kurtulabilirim?bulundugum ilde sonax filanda yok Sayın Altın,bagajı açınız...bir poşet mangal kömürünü ağzı açık şekilde bagaja koyunuz...üzerine bir iki tane limon sıkınız...tüm kapıları camları ve bagajı kapatınız...2-3 saat sonra açıp her yeri havalandırınız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl Yazar comment_176687 Sayın Altın,bagajı açınız...bir poşet mangal kömürünü ağzı açık şekilde bagaja koyunuz...üzerine bir iki tane limon sıkınız...tüm kapıları camları ve bagajı kapatınız...2-3 saat sonra açıp her yeri havalandırınız... Koku bagajdan gelmiyorsa? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176751 Koku bagajdan gelmiyorsa? Farketmiyor Sayın Altın. Bagaj aracın her yeriyle bir şekilde bağlantılı zaten. Çıkan gaz tüm araca ulaşacaktır. Bu arada şaka yapmıyorum,özellikle aractaki peynir suyu vb. kokularda bizzat denedim bu yöntemi. Ama kocakarı yöntemi derseniz de size hak vermekten başka önerim olamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176859 Halı paspaslar yapıyor olabilir. Paspasları değiştirdim bakalım koku devam edecek mi,bu koku aşırı sıcaktan dolayı plastiklerden geliyor gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177173 polen filtresini değiştirin.. daha da olmazsa zeibart da ozon dezenfensiyonlu detaylı yıkama yaptırın.Ben ikinci el araç alanların mutlaka bunu yaptırması taraftarıyım.Aldığımda aracımın içi sigara kokuyodu sıfır gibi çıkardılar çok memnun kaldım açıkcası Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201313 yıl comment_178609 Ben sıcağın koku yapabileceğine ihtimal vermiyorum.Öyle olsa idi güneydoğudaki bütün arabalar bu sorunu yaşarlardı. Ben sizin yerinizde olsam arabanın bütün paspaslarını (kauçuk ve halı) dışarı çıkarır yıkardım ve kapılarını ve bagajı mümkün olan en uzun süre ile havalandırırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195518 Klimadan kaynaklandigini dusunmuyorum cunku aracı 14 bin km'de aldım ve hemen 15 bin bakımını yaptırdım faturaya gore polen filtresi filan degismis.Bahsettigim koku arac calismazken bile var 15 bin bakımında polen filtresi değiştirilmiyor. Siz değiştirin derseniz değiştirirler. Polen filtresinin değişimi yapıldığından eminmisiniz. Lütfen kontrol edin. Değişim yapılmamışsa polen filtrenizi değiştirmeniz gerek. Aynı sorun bende de mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197546 O halde ciddi bir sorununuz var gibi görünüyor. Umarım uğraşmadan çözebilirsiniz. sorunu hallettiğinizde buradan yine yazarsanız bizler içinde iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201412 yıl comment_238398 bende de aynı sorun var aracı 20 gün önce aldım. herkes rahatsız. hele ki sabah arabaya binince çok kötü koku geliyor. aracı aldığım kişi balığa gitmiş devamlı. büyük ihtimalle bagaja su döktü. halılara falan baktım temiz. kaldırdım su sızıntısı da yok. Antalyada yaşıyorum camları açık geziyorum. hava sıcak ama değişmedi. Ziebart Ozon işi çözer mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201412 yıl comment_238399 bende de aynı sorun var aracı 20 gün önce aldım. herkes rahatsız. hele ki sabah arabaya binince çok kötü koku geliyor. aracı aldığım kişi balığa gitmiş devamlı. büyük ihtimalle bagaja su döktü. halılara falan baktım temiz. kaldırdım su sızıntısı da yok. Antalyada yaşıyorum camları açık geziyorum. hava sıcak ama değişmedi. Ziebart Ozon işi çözer mi ? Emsal teşkil edermi bilmiyorum fakat insanlar sigara kokusundan rahatsızsa ozonla temizleme işlemi yaptırıyor ve memnunlar. Benim eski araç ciddi güneşte kalmış ve plastik kokusundan geçilmiyordu. Direk çözüm oldu. Daha önceden bu başlıkta hatırlıyorum. Ozonla temizlik gerçek değil falan gibi birşeyler söylemişti birileri, kimdi hatırlayamıyorum. Sen aldırma yaptır faydasını görürsün. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın