Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174493 Bu fotoğraflar Ford'un mühendislik merkezi'nin (Köln, Almanya) etrafındaki yolda çekilmiş. Söylentilere göre eski kasasına benzer bekleniyormuş ama görünen o ki tamamen farklı tasarıma sahip olacak. Ayrıca 5k'sı bulunmayan modelde artık sadece 5k olacak gibi duruyor. Güncel modele göre daha fazla alana sahip olacak. Şuanki modele benzemeyecek demiştik yani Fiat 500 ile aynı platformu kullanmayacak ayrıca Ka global olarak satılacak.Tıpkı Fiesta,Focus,Kuga,Mondeo gibi. Eski başlıklarımızda bahsettiğimiz gelişmemiş ülklerde satılan Ford Figo vardı bir ihtimal bu araç ile benzer olabilir diye düşünülüyor onunda fotoğrafını paylaştık hemen altta ki bu araç ise eski jenerasyon Fiesta izleri taşımaktadır. Yeni Ka'nın Fiesta'dan daha hafif ve daha az tüketim göstermesi beklenmekte ve ihtiyaç duymaktadır tıp ki vw up! gibi Buradan yola çıkarak eski jenerasyon platformunun tekrar modellendirilmesi gerekiyor ve yeniden yapılandığını gizli çekimlerden anlayabiliyoruz Motor olarak dizel motor beklenmiyor maaliyetleri azaltmak ve küresel hitap için. Bunun yerine 3 silindirli 1.0 lt turbo beslemesiz motor eklenecek gibi duruyor. Şuan fiesta da bile bulunan motor bu (avrupa) model 65 ve 80 beygir üretebiliyor. Fiesta'dan yola çıkarak karma tüketiminin maksimum 4.0 litre olacağını ön görüyorum. Bu da oldukça iyi değer.Bu arada 2 silindirli motorlar çoktan kaldırıldı. Gelecek Cenevre Otomobil Fuarında Detayları Öğrenmek Dileğiyle.. Çekimler Önden Profilden Ford Figo Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174496 eski kasa fiesta mı ne? dediğim aslında luis figoymuş Temmuz 18, 201313 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174498 Ka diye bunu kakalayacaklarini aaniyorlarsa yaniliyorlar... Bildigin fiesta olmus bu. Ama saniyorum yapmazlar o sirin arabaya boyle bir hayinlik Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl Yazar comment_174499 En altdaki Yeşil ile Ka'nın alakası yok karıştırmıyorsunuz değil mi ? Yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174500 hainlik sayın moderatörüm En altdaki Yeşil ile Ka'nın alakası yok karıştırmıyorsunuz değil mi ? Yazıyı okumanızı tavsiye ederim. aynen onu karıştırıyoruz sayın admin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174511 sansürlü fotoğraflar palio gibi duruyor ya ama bunun küçücük ve şirin kalmasından yanayım ... figoya benzeyecekse satar mı bilemem .. Temmuz 18, 201313 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl Yazar comment_174512 Keşke yazıyı yazmayıp sadece gizli foto ekleseydim bunun figo ile tek benzer yanı 5k olması. Başka bişey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174578 Millet oruc kafaya burnunun dibini ayirt edemezken ka nin resimlerinin altina figo yu eklemissin. Ben bu gun adimi yazdim sicili neydi ya bunun demisim. Ayirt etme ihtimalim yoktu yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174581 Ka 1 ilginç bir tasarımdı, bayağı seveni ve alanı oldu. Ka 2'yi hemen kimse fark etmedi. Ka 3'te tarz değişiyor ve global bir minik model yaratılıyor. Şasi eski Fiesta şasisinin modifiye edilmiş şekli, kısaltılmış ve hafifletilmiş olacak. Buna benzer bir platformu bugün Figo kullanıyor. Tasarım büyük olasılıkla şu anki Astonvari görüntüye uygun olacak. Tabii bu haliyle çıkarsa doğrudan Fiesta ile rekabete gireceği için yeni nesil Fiesta biraz büyüyecek, onun casus çekimlerini de altı aya kalmaz görürürüz. Tahminim 2014 sonu Ka, 2015 başı yeni Fiesta ve 2015 sonu yeni Focus yollara düşer. Fiesta büyürse Focus'un da biraz büyümesi beklenebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl Yazar comment_174583 Büyü büyü nereye kadar ama değil mi Bence dünyaya biraz çin tohumu birazda alman beyni lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197939 Ford Ka Concept Otohaber dergisi haberine göre; Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın