Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174142 Focus 3 sedan aracımın arka camının önünde (iç tarafta) havalandırma boşlukları gibi bir boşluk var üzeri ten çorap gibi bir malzeme ile kaplı bunlar yırtılmış durumda sebebini bilmiyorum? Bu alan ne işe yarıyor bilen var mı(Havalandırma v.s) .bu malzemeyi yenilemek mümkün mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl Yazar comment_174145 Şuan için maalesef iş yerindeyim ve araç yok.Ama en kısa sürede ilgili resimleri ekleyeceğim.bahsettiğim malzeme çok ince ten çorap gibi siyah birşey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174147 oralarda ince sünger vardır.. ona benzer havalandırma delikleride çamurluklarda vardır(bagajdan dışarı açılan, tampon sökülürse görünür), aracın içinin havalanmasını sağlar. içerdeki sıkışan havanın dışarı çıkmasınıda sağlar. o delikler olmasaydı araçların kapısı ve özellikle bagaj kapağı daha zor kapanırdı. vakum etkisini yok etmek için bu delikler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174172 evet bahsettiğim yer ince sünger. biladerin f 2.5 da yırtık vardı bir gözünde.. arkaya birşeyler koymamaya çalışın en azından üstlerine ama sizinki zaten yırtılmış. pandizot mu ne deniyor o arka bölmeye, çıkarılıp yenisi takılır sanırım. daha kalınını bulup döşemecilerden ve geniş kesilerek o yere yerleştirilir belkide sökülmeden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174177 Bende de ordaki sünger yırtıldı kendiliğinden. Antalya'nın sıcağındandır dedim sineye çektim. Demekki dandik malzeme kullanmışlar o bölümde. Bagajı açtığınızda aydınlatmanın olduğu yerde üç tane geçme siyah plastik tutuyor o pantizotu. Bence servise söylemek,çözüm bulunmazsa dışarda söktürmek gerekiyor. Ki bence servis gereksiz parça diyip işin içinden çıkacaktır. Temmuz 16, 201313 yıl Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl comment_174183 ben orada sünger oldugundan haberım yoktu, bi bakayım bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201313 yıl Yazar comment_174212 Servise gitmeden söküp yaptırayım bari tabi sökme işi nasıl bakmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl comment_231475 ben de otokoç'ta ikinci el araçları incelerken istisnasız bütün ikinci el araçlarda aynı şeyin olduğunu fark etmiştim. sanırım zamanla hepimizin başına gelecek. Şimdilik çözüme ulaşmış birşey değil galiba?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın