Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172332 Rafet büyük geçmiş olsun.....artık bunuda pert etmeyeceklerse .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172337 Arabayı bu hale getiren motosikleti ve sürücüsünü düşünemiyorum, çok hızlı çarpmış olmalı.. Büyük geçmiş olsun, maddi hasar dışında başka bir zararın gelmemesi teselli.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172339 Cok gecmis olsun. Allah korumus her iki tarafida. Ancak motosiklet ss falanmiydi. Resmen on taraf paramparca olmus. Uzuldum. Ve motosikletcinin sag olmasi buyuk mucize su kazadan sonra. Tekrar cok gecmis olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl Yazar comment_172343 Motosikletçi Çin malı jawa tarzı plakasız motoruyla askerden yeni gelmiş bir çocuktu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172344 Motosikletçi Çin malı jawa tarzı plakasız motoruyla askerden yeni gelmiş bir çocuktu. Bence askere tekrar gitmesinde fayda var gibi.. Tam olmamış Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172345 Hadi ya. Sigortasi falan da yoktur onun. Kasko sirketi tum alacagini faiziyle birlikte tahsil eder ondan. Ama gercekten cok ciddi hasar vermis. Bizim burada ss bir motor broadway e tam kapi direginden carpmisti. Araba resmen ikiye katlanmisti. Demekki carpma rek noktadan oldugu icin siddeti de yuksek oluyor motosiklet kazalarinda. Bence bu arabanin perte cikma ihtimali dusuk. Ic tarafta cok bi hasar olmadigini dusunuyorum. Sag camurlik far kaput tampon vs max 10-12 bin hasar cikacagini dusunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl Yazar comment_172348 2 hava yastığı 4 er den 8 bin liraymış Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172349 Cok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172350 Tekrar tekrar, çok geçmiş olsun; kazanın şiddetine bakınca sizi de çarpan arkadaşı da Allah korumuş dedim. Umarım en kısa zamanda çözümü netleştirir, anısından uzaklaşırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172363 2 hava yastığı 4 er den 8 bin liraymış büyük geçmiş olsun.. bence kesin perte çıkar..hava yastıkları patladığı için. kaskonuzun otokoç la anlaşması var sanırım ve otokoç a çektirmişsiniz..siz çektirdiğiniz otokoç servis müdürü ile görüşün derim. motor kaputunu kaldırıp bir eleman söylüyor diğeri yazıyor gerekli parçaları, fiyat ortaya çıkıyor.. bana motorsiklet arkadan çarptı, arka tamponda yırtık ve göçük meydana geldi. uzatma denilen en alttaki siyah parça 200 tl..boyasıyla 370 tl verdim. çeki kancasının kapağı bile 12 tl. ham tüm arka tampon 900 tl idi..herhalde işçilik boya 1500 ü bulurdu..sizde kaput-kapı-komple göğüs-zenon-belki radyatör-cam suyu haznesi-ön yukarda bulunan koruyucu direklerde de eğilme vb sorunlar vardır.. geçenlerde gördüğüm kazalı focus 3 fotosunu koyayım buraya..ağaca vurmuş: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172364 Büyük geçmiş olsun. Bu şiddette bir çarpışmada motosikletli de yaralanma veya ölüm olmaması büyük şans olmuş. Yoksa allah korusun şimdi çok başka şeyler konuşuyor olurduk. Bizim hava yastıkları çok pahalıymış. Dün bir yeni kasa Megane hb gördüm. Hava yastıklarının tanesi 150-200TL gibi bir şey dediler. Hava yastıkları açık görünce pert mi diye sormuştum bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172381 Çok geçmiş olsun.İnsan kazada 2 tarafın başına bişey gelmeyince seviniyor ama.10 dakika sonra ters taraftan gelen motorsikleti süren adamı da bi güzel kaşımak istiyor açıkçası.Tabi yine adama bişey olmaması teselli.Tekrardan çok geçmiş olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın