Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bmw 116D Ile Focus 1.6 Eb Virajlı Bir Yolda Boy Ölçüşseler Ne Olur?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Parkur bu:

FocusClubTr--1371906318.jpg

Solda Demre çıkışından başladık Finike istikametine yürüdük.

İki sürücü de işinin ehli, trafik müsait sayılır, mütevazi bir sürüş olmadı, benim hız ortalamam yalnız bu yol için 86 km/h çıktı.

Nasıl geçti dersiniz?

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 8,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evet yeterine heyecan yaratmışım... En iyi özetleyen cevap bu oldu, Mertcan'ın kutluyorum.   Öncelikle araçlar arasındaki fark, güç olarak 182'ye 116, tork olarak 240'a 260, ağırlık olarak hemen h

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

cumartesi gittiğim ağva'dan pazar erken saatte istanbul dönüşünde yeni kasa seat leon FR yazıyordu arkasında, fena da gitmiyordu ; baya bir silkeledim şile yolunda bundan kelli yolda focus gördüğü va

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

kesin eve gidip ford.com.tr 'ye girmiştir ; orada da 1.6 eb olmadığı için , herif ne modifiye etmiş arabayı diye düşünmüştür   

Yanıtlama zamanı:

EB toz yutturmuştur :)

Yanıtlama zamanı:

İki tane orta seviyede sürücü alırsanız BMW virajlarda geçer düzlükte izler, iki tane yolu, asfaltı ve araçlarını bilen ileri seviye sürücü alırsanız malesef ki 2-3 viraj 1-2 düzlük sonrası BMW dikiz aynanızdan kaybolur.

Sürücülerin işinin ehli olarak belirttiğinize göre parkur uzunluğuna ve trafiğe göre birbirinizi kaybetmeseniz de fark 4-5 arabadan aşağı inmemeli. BMW hayranı olsam da araçların gerçek limitleri arasındaki farkın çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Virajlarda mantıklı riskler alarak BMW'yi öne geçirmemişsinizdir diye tahmin ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

116d değilde 1.6eb ile güçleri yakın olan yeni kasa 118i ile o yollarda 1.6 eb ile kapışmanın sonucunca 118i yerdi eb'u.Güçlü motorla arkadan itiş birleşimce heleki 1 serisi gibi mükemmel bir ağırlık dağılımının olduğu araçta o yoldaki en keskin virajlar bile sıradan gelir. O yolu iyi bilirim Kaş'a sık sık gittiğim için. Zorladığımda Focus arkada kaymaya başlıyor hemde 225 tabanlı lastik ile. Eski kasa yani Focus 2 1.6 tdci 109 luk ile birebir aynı mekaniğe sahip olan Volvo ilede sıkça arkadan kaymalar yaşadım sert girdiğimde. Ki arabada 4 kişi idik Volvo ile geçtiğimde. Eski kasa 118i otomatik 143 beygir ile o virajlarda 160 beygirlik düz vites Vw scirocco'yu geçtim. Sürücü faktörüde önemli fakat eşdeğer sürücüleriz diyebilirim Vw kullanıcısı Metin için. Ki ben o zamanlar 180 kg idim,Metin 80-90 kilo civarıydı :) Arkadan itişli 1 serisinin virajlardaki tek sorunu önden kayma. Buda direksiyonu virajın içinde kırıp,tam gaz yüklenmediğiniz sürece olmuyor.

Yanıtlama zamanı:

86km ortalama :blink:

Bence Ecoboost un önderliğinde gitmiştir.

Yanıtlama zamanı:

1 serisinin avantajı SMG ve arkadan itişi. kalite anlamında focusla kafa kafaya. 

Yanıtlama zamanı:

Smg sadece E46 M3,E9x M3,E60 M5 te var. 116i,116d,118i,120i,118d ve 120d lerde yok.

118i de SMG olduğunu yazmışlardı. ne koymuşlar Steptronic?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.