Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Paspas Ve Kirlenme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3de sadece sürücü tarafındaki paspasda klips var. Dışarıdan klips alıp diğer paspaslara takabilir miyiz? Ya da kaymaması için tek çözüm cırt cırt mı yapıştırmak ?

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 90,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğrusu bu kadar korumacılık ben, tedirgin ediyor, zemin halısını korumak için üzerine halı paspas, onu korumak için üzerine kauçuk paspas, onu korumak için de yıkamacının kağıt paspasları (en az bir

• Var, ama tepesi kapalı olduğu için alttan ne kadar oturuyor bilmiyorum. Zaten kenarlı olduğu ve tabanı tam doldurduğu için pek kayacak yeri yok.  Kaysada 1-2 cm kayar, yıkamadn yıkamaya düzeltilir.

• Sucuk birakin

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mustafa Karaca yazdı:

Focus 3de sadece sürücü tarafındaki paspasda klips var. Dışarıdan klips alıp diğer paspaslara takabilir miyiz? Ya da kaymaması için tek çözüm cırt cırt mı yapıştırmak ?

Klips işi diğerleri için zor iş.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Klips işi diğerleri için zor iş.

cırt cırt yapıştır geç mi demek oluyor bu :) 

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı:

cırt cırt yapıştır geç mi demek oluyor bu :) 

Ben olsam hiçbiri ile uğraşmam ama illede yerinde durması gerekiyorsa cırt cırt mantıklı. Kaliteli olsun bari.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ben olsam hiçbiri ile uğraşmam ama illede yerinde durması gerekiyorsa cırt cırt mantıklı. Kaliteli olsun bari.

Arkadaki paspaslar kayıyor binenler de dikkat etmiyor. O yüzden sabitlemem lazım onları oraya ?

Bir saat önce, Semih O. yazdı:

@Mustafa Karaca orijinal paspastaki klipsleri, paspasları uygun biçimde keserek kolayca takabilirsiniz.

Sürücü tarafında var brnim düşüncem sürücü tarafındaki gibi klips alıp kalan 3 paspasa da klips uygulamak?

Yanıtlama zamanı:

Benim araçta surucu tarafi ve yan yolcu tarafinda paspasta klips mevcut. 

Ama ford ta ciddi bi paspas problemi var bazi orjinal hali paspaslarda surucu tarafinda sabitkeme var bazilarinda yok. 

Hatta hali paspasi otosanda bile temin etmek zor. 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, BulentGulsahin yazdı:

Benim araçta surucu tarafi ve yan yolcu tarafinda paspasta klips mevcut. 

Ama ford ta ciddi bi paspas problemi var bazi orjinal hali paspaslarda surucu tarafinda sabitkeme var bazilarinda yok. 

Hatta hali paspasi otosanda bile temin etmek zor. 

Allah tan sürücü tarafında var klips. Ama siz şanslıymışsınız her iki tarafta olması güzel bir durum. ben halı paspas pek sevmiyorum yıkayınca kuruması biraz fazla zaman alıyor

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı:

Arkadaki paspaslar kayıyor binenler de dikkat etmiyor. O yüzden sabitlemem lazım onları oraya ?

Sürücü tarafında var brnim düşüncem sürücü tarafındaki gibi klips alıp kalan 3 paspasa da klips uygulamak?

Siz civatalı olan tarafı tüm koltuklar için uygulamak istiyorsunuz anladığı kadarıyla?

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Semih O. yazdı:

Siz civatalı olan tarafı tüm koltuklar için uygulamak istiyorsunuz anladığı kadarıyla?

image.jpeg

Aynen öyle ? aradığım malzeme bu ve yapmak istediğim de sizin dediğiniz gibi. Acaba bu civatayı uygulayan var mı yoksa paspas kayma sorunu için herkes cırtcırt mı tercih ediyor

Yanıtlama zamanı:
Aynen öyle [emoji16] aradığım malzeme bu ve yapmak istediğim de sizin dediğiniz gibi. Acaba bu civatayı uygulayan var mı yoksa paspas kayma sorunu için herkes cırtcırt mı tercih ediyor

Ben kendi adıma konuşayım. Döşemeyi delip bununla uğraşmazdım. Bu konu içerisinde de geçen havuzlu paspası aldım, memnuniyetle kullanıyorum. Sürücü tarafını da klipslere uydurdum. Diğer yerlerde de cırt cırt kullanmadım öyle ciddi bir kayma sorunu yaşamıyorum.
Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Semih O. yazdı:

Bu konu içerisinde de geçen havuzlu paspası aldım, memnuniyetle kullanıyorum. Sürücü tarafını da klipslere uydurdum

+1... başka maceraya gerek yok...

Yanıtlama zamanı:

@Semih O. ve @Ahmet A. Ben de havuzlu paspas aldım sanırım tarz markaydı şu an emin olamadım markasından sürücü kısmındaki klipslere tam uydu paspas. Ön yolcu kısmında kayma pek yok ama arka kısımdaki paspaslarda kayma oluyor.

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
03.08.2016 - 11:20 tarihinde, Semih O. yazdı:

Ben kendi adıma konuşayım. Döşemeyi delip bununla uğraşmazdım. Bu konu içerisinde de geçen havuzlu paspası aldım, memnuniyetle kullanıyorum. Sürücü tarafını da klipslere uydurdum. Diğer yerlerde de cırt cırt kullanmadım öyle ciddi bir kayma sorunu yaşamıyorum.

hangi paspası kullanıyorsunuz hocam L.Locker mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.