Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Focus 3de sadece sürücü tarafındaki paspasda klips var. Dışarıdan klips alıp diğer paspaslara takabilir miyiz? Ya da kaymaması için tek çözüm cırt cırt mı yapıştırmak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Bir saat önce, Mustafa Karaca yazdı: Focus 3de sadece sürücü tarafındaki paspasda klips var. Dışarıdan klips alıp diğer paspaslara takabilir miyiz? Ya da kaymaması için tek çözüm cırt cırt mı yapıştırmak ? Klips işi diğerleri için zor iş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Klips işi diğerleri için zor iş. cırt cırt yapıştır geç mi demek oluyor bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 21 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı: cırt cırt yapıştır geç mi demek oluyor bu Ben olsam hiçbiri ile uğraşmam ama illede yerinde durması gerekiyorsa cırt cırt mantıklı. Kaliteli olsun bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 (düzenlendi) @Mustafa Karaca orijinal paspastaki klipsleri, paspasları uygun biçimde keserek kolayca takabilirsiniz. Ağustos 2, 2016 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Ben olsam hiçbiri ile uğraşmam ama illede yerinde durması gerekiyorsa cırt cırt mantıklı. Kaliteli olsun bari. Arkadaki paspaslar kayıyor binenler de dikkat etmiyor. O yüzden sabitlemem lazım onları oraya ? Bir saat önce, Semih O. yazdı: @Mustafa Karaca orijinal paspastaki klipsleri, paspasları uygun biçimde keserek kolayca takabilirsiniz. Sürücü tarafında var brnim düşüncem sürücü tarafındaki gibi klips alıp kalan 3 paspasa da klips uygulamak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Benim araçta surucu tarafi ve yan yolcu tarafinda paspasta klips mevcut. Ama ford ta ciddi bi paspas problemi var bazi orjinal hali paspaslarda surucu tarafinda sabitkeme var bazilarinda yok. Hatta hali paspasi otosanda bile temin etmek zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 2 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Benim araçta surucu tarafi ve yan yolcu tarafinda paspasta klips mevcut. Ama ford ta ciddi bi paspas problemi var bazi orjinal hali paspaslarda surucu tarafinda sabitkeme var bazilarinda yok. Hatta hali paspasi otosanda bile temin etmek zor. Allah tan sürücü tarafında var klips. Ama siz şanslıymışsınız her iki tarafta olması güzel bir durum. ben halı paspas pek sevmiyorum yıkayınca kuruması biraz fazla zaman alıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2016 25 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı: Arkadaki paspaslar kayıyor binenler de dikkat etmiyor. O yüzden sabitlemem lazım onları oraya ? Sürücü tarafında var brnim düşüncem sürücü tarafındaki gibi klips alıp kalan 3 paspasa da klips uygulamak? Siz civatalı olan tarafı tüm koltuklar için uygulamak istiyorsunuz anladığı kadarıyla? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 11 saat önce, Semih O. yazdı: Siz civatalı olan tarafı tüm koltuklar için uygulamak istiyorsunuz anladığı kadarıyla? Aynen öyle ? aradığım malzeme bu ve yapmak istediğim de sizin dediğiniz gibi. Acaba bu civatayı uygulayan var mı yoksa paspas kayma sorunu için herkes cırtcırt mı tercih ediyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Aynen öyle [emoji16] aradığım malzeme bu ve yapmak istediğim de sizin dediğiniz gibi. Acaba bu civatayı uygulayan var mı yoksa paspas kayma sorunu için herkes cırtcırt mı tercih ediyor Ben kendi adıma konuşayım. Döşemeyi delip bununla uğraşmazdım. Bu konu içerisinde de geçen havuzlu paspası aldım, memnuniyetle kullanıyorum. Sürücü tarafını da klipslere uydurdum. Diğer yerlerde de cırt cırt kullanmadım öyle ciddi bir kayma sorunu yaşamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 2 saat önce, Semih O. yazdı: Bu konu içerisinde de geçen havuzlu paspası aldım, memnuniyetle kullanıyorum. Sürücü tarafını da klipslere uydurdum +1... başka maceraya gerek yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2016 @Semih O. ve @Ahmet A. Ben de havuzlu paspas aldım sanırım tarz markaydı şu an emin olamadım markasından sürücü kısmındaki klipslere tam uydu paspas. Ön yolcu kısmında kayma pek yok ama arka kısımdaki paspaslarda kayma oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abbas Kara Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 03.08.2016 - 11:20 tarihinde, Semih O. yazdı: Ben kendi adıma konuşayım. Döşemeyi delip bununla uğraşmazdım. Bu konu içerisinde de geçen havuzlu paspası aldım, memnuniyetle kullanıyorum. Sürücü tarafını da klipslere uydurdum. Diğer yerlerde de cırt cırt kullanmadım öyle ciddi bir kayma sorunu yaşamıyorum. hangi paspası kullanıyorsunuz hocam L.Locker mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 3 saat önce, Abbas Kara yazdı: hangi paspası kullanıyorsunuz hocam L.Locker mı? Evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap