Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165708 Leon a Sempatim Oldu Bitti Vardır,Yeni Leonun Kasası Ve Ledli Far-Stop Çok Hoş Olmuş.Ancak Bir Focus Değil Benim Gözümde Bu arada @Yakup Çağatay, Teşekkür Ederim Sağolasın Güzel Paylaşımların İçin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166689 Şuan tam bağımsız arka süspansiyon focus ve leonda var. Golf'te kaldırmışlar. ön konsoldaki renki ekran, piranhanın 150 liralık uyduruk navigasyonlarındaki düşük çözünürlüklü dokunmatik ekranın aynısı. Uzun süre bakınca baş ağrısı yapıyor. çok basit duruyor. ışık oyunlarıyla araç satıyorlar. 2600tl eder mi led ampul? genel olarak iyi, fiyatına göre alınası araç, apaçi imajını siliyor yavaştan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl Yazar comment_166692 Ünal bey olduğuna dair teknik açıklama var mı elinizde ? Çünkü yok diye biliyoruz Şuan tam bağımsız arka süspansiyon focus ve leonda var. Golf'te kaldırmışlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166703 yok abisi yok yazdım gene yazıyorum. - a3 hepsinde tam bağımsız - golf 1.4 122 ve üstü tam bağımsız (1.2 tsi ve 1.6 tdi torsiyon yani) - leon 150 bg ve üstü tam bağımsız (1.8 tsi ve 2.0 tdi bağımsız diğer hepsi torsiyon) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166823 Ünal bey olduğuna dair teknik açıklama var mı elinizde ? Çünkü yok diye biliyoruz konu FR olunca 180e gittim nedense haklısınız. ( Fr nedir ya? akıl yüksek beygirlere gidiyor 140beygir için değişik sıfatlara ne gerek var Focus ST , RS falan alışmışız Cenk Bey'in dediği gibi leonlar 150hp ve altında torsiyon , 180hp tam bağımsız. Düzeltme yapalım Türkiye'deki Leonlarda arka süspansiyon tam bağımsız değil. . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167095 Öncelikle değerlendirmelere tamamen katılıyorum. FR modelini uzun bir parkurda test etme imkanında bulundum. Arabayı sürekli spor modda sürmeme rağmen süspansiyonları baya tatminkar. performans olarak yeterli düzeyde focus kadar hissiyatlı olduğunu düşünmüyorum. 52. binTL civarında bir fiyatla full led ve sanrufla alabiliyorsunuz. Seat'ın Audi ile aynı banttan çıktığını duymuştum yeni leonda ise bu baya belirgin yeni a3 ile benzerlilikler var arabada. Kısacası çok rahat alınacak bir araba Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174850 Çok güzel inceleme teşekkürler fakat dikkat ederseniz herkesin yorumu aynı; Arkasında VW var Audi ile aynı banttan çıkmış Parçaları VW aitmiş açıkcası bunları duyunca ben soğuyorum bu araçlardan bana göre bu söylemler yıllar öncesi Kuş serisi "Doğan" sahiplerinin övünmek için söylediği efsanevi cümleyi getiriyor aklıma "Abi tempra motoru var bunun içinde" Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl comment_174923 Arka süspansiyon torsiyon malesef. İç mekan evlere şenlik. Bunun dışında eksi bir yönü yok bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201511 yıl Yazar comment_285918 Bugün CUPRA gördüm ona bakarken diğer modellerini de gözden geçirdim. Aynı platforma sahip meşhur araca göre eksilerin bariz göze battığını fark ettim ek olarak heyecanlandırma özelliğinin olmamasından dolayı şahsi olarak tercihlerimin arasında orta sıralara geriledi. F/P iyi ama, işte... Bu konuda ne kadar TOP seviyeye sahip olsada bir çok insan gibi bende baz bir rakip üretimi almayı tercih ederim. CUPRA için biraz görsel şölen; Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201511 yıl comment_285969 Gelmiş geçmiş en silik en iddiasız cupra..Nolur beni almayın diye yalvarıyor .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın