Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278333 alparslan bey merhaba bana my toch 8 için soket bağlantı şeması lazım elinizde veya elinde olan varsa burdan paylaşırsa çok memnun olurum Emre bey gönderdim .Bir kaç eksik ama ben soketleri bazılarını çıkaramadım siz biliyorsanz 1 module communıcatıons network 2 global posıtonng system module (gps) 3 body control module eger siz biliyorsanız yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aralık 20, 201411 yıl Ahmet Kodaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201511 yıl comment_282976 MyFord montajı yapabilen arkadaşlar aşağıdaki linki de göz önüne alarak kullanım tecrübelerini aktarabilir mi? Uğraşmaya değer mi? Yoksa kaliteli bir double DIN ünite daha mı mantıklı? http://en.wikipedia.org/wiki/MyFord_Touch#Criticism Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201511 yıl comment_282978 MyFord montajı yapabilen arkadaşlar aşağıdaki linki de göz önüne alarak kullanım tecrübelerini aktarabilir mi? Uğraşmaya değer mi? Yoksa kaliteli bir double DIN ünite daha mı mantıklı? http://en.wikipedia.org/wiki/MyFord_Touch#Criticism Macerayı seviyorsanız, elektronik şema okuma kabiliyetiniz varsa, vakit ayırabilecekseniz uğraşmaya değer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201511 yıl comment_283251 Dün şemaları incelerken bir şey farkettim. Bizim araçlardaki sync I ile amerikadanyadaki "sync gen II" modüllerinin girişleri aynı. Daha doğrusu soketleri aynı. 8" ekran da zaten sync modülüne doğrudan bağlı. Bu durumda öyle çok fazla kesilecek bir şey görünmüyor. Hatta sync I sistemlerde halıhazırda GPSM modülü var. USB, kart vs girişlerinin olduğu parça da temin edildiğinde bu iş çok zor olmamalı diye düşündüm şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl comment_294035 Focus 3.5 a olur mu acaba? Navitech ve cyclone gibi firmalar 3.5 için ayrı ürün üretiyorlar.Sanırım havalandırma girişleri farklı olduğu için ama bilemedim. Var mı deneyen? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201511 yıl comment_302647 My touch montajını gerçekleştirdik bir sorunumuz var araç çalışıyorken ses alamıyoruz kontak kapalı olunca ses alıyoruz şemaları kontrol ettik bir yalnış görünmüyor sorun nerde bulamıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201511 yıl comment_302662 My touch montajını gerçekleştirdik bir sorunumuz var araç çalışıyorken ses alamıyoruz kontak kapalı olunca ses alıyoruz şemaları kontrol ettik bir yalnış görünmüyor sorun nerde bulamıyoruz Yazılım olarak aracın o multimedyayı biliyor olması gerekir, aksi taktirde beklenmeyen sonuçlar üretebilir. Focccus programı ile gözden geçirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201511 yıl comment_302695 Diğer sorunu hallettim bir tek usb ve telefon bağlantısından ses alamıyorum çızırtı sesi geliyor yardım nerde yalnış Yaptım Mayıs 3, 201511 yıl Halil Kahraman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303601 ustam sonunda eksiksiz ve Çalışır bir şekilde my touch'ı monte etti montaj ettirmek isteyenlere yardımcı olabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303604 ustam sonunda eksiksiz ve Çalışır bir şekilde my touch'ı monte etti montaj ettirmek isteyenlere yardımcı olabiliriz. Hayırlı olsun montajı nerde yaptınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl comment_314660 Şöyle bir ürün var bu cihaz için üretilmiş.Fiyatı biraz yüksek fakat gayet güzel bir ürün.Telefon ekranını felan arabaya aktarıyor. https://www.coastaletech.com/mytouchair.htm Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_335989 Elinde olan veya satmayı düşünen var mı arkadaşlar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350457 Sen istiyor duj ozaman verecek 100 dolar ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350728 Hello guys.Someone I can help with connections? My touch sync 8´ thanks Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın