Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161595 o zaman döşeme sökülecek gibi..cem abi nin dediği gibide içeri girecek bir boşluk yok sadece arkalarda havalandırma delikleri var ön koltuk altlarında.. o plastikler çıkıyorsa çekip tekrar yerine takabilirsiniz. (Hyundai de çekilip tekrar yerine itiliyordu)..yolcu koltuğu tarafında malum şase numarasının okunduğu bir delik var ve taban halısında.. umarım kısa sürede çözüm bulursunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161597 Enteresan bir durum Serdar'ım ! Ne çıkacak merak ettim yahu Pazartesi birlikte çalıştığım doktor arkadaşım olmayacak,tek çalışacağım. Eğer uygun olursam birlikte gidelim servise Serdar'ım. Bu vesileyle seni de görmüş olurum. Ne dersin ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161599 Taban döşemesinin altında değildir, koltuk kızklarını kontrol etsene kesin kızakların birinin içersinde hareket ediyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161600 @Serdar yaman, Cem beyin de dediği gibi taban altında boşluk yoktur diye tahmin ediyorum. Acaba kapı içinde olabilir mi. Birde o şeyin vida ya da somun olma ihtimali pek yok. Somun olsa "tıkır tıkır tak" diye ses çıkartır. Bu direk tak-tak diye ses çıkartıyor. İlginç bir durum. Ve Serdar sana da bir mesajım var. Sen gül gibi focusun üzerine s 320 al. Ondan sonra focus sana hiçbir şey yokmuş gibi davransın. Kırdın kalbini focusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl Yazar comment_161601 Enteresan bir durum Serdar'ım ! Ne çıkacak merak ettim yahu Pazartesi birlikte çalıştığım doktor arkadaşım olmayacak,tek çalışacağım. Eğer uygun olursam birlikte gidelim servise Serdar'ım. Bu vesileyle seni de görmüş olurum. Ne dersin ? Bana uyar Mahmut abi pazar gece geçecem İskenderun'a Pazartesi sen ne zaman müsait olursun gidelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161602 Taban döşemesinin altında değildir, koltuk kızklarını kontrol etsene kesin kızakların birinin içersinde hareket ediyordur. Bunu bende dusundum cok uygun o kizaklar ses icin. Serdar abi koltugu en geri alip kizaklari kontrol etsene veya en one alip. Bozuk para girmis bile olabilir 5-10 kuruş. Cunku ses metal metale çarpan bir ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl Yazar comment_161603 Taban döşemesinin altında değildir, koltuk kızklarını kontrol etsene kesin kızakların birinin içersinde hareket ediyordur. Kızaklarda hiç birşey yok koltukları ileri geri götürdüm onlarca defa @Serdar yaman, Cem beyin de dediği gibi taban altında boşluk yoktur diye tahmin ediyorum. Acaba kapı içinde olabilir mi. Birde o şeyin vida ya da somun olma ihtimali pek yok. Somun olsa "tıkır tıkır tak" diye ses çıkartır. Bu direk tak-tak diye ses çıkartıyor. İlginç bir durum. Ve Serdar sana da bir mesajım var. Sen gül gibi focusun üzerine s 320 al. Ondan sonra focus sana hiçbir şey yokmuş gibi davransın. Kırdın kalbini focusun. Haklısın ümit iki gündür ses yüzünden mercedese biniyorum sinir oldum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161604 8 saniyeyle kaçirdim Aklima son birsey geldi. Sende koltuk isitma var koltuk icinden geliyor olabilir mi ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl Yazar comment_161605 8 saniyeyle kaçirdim Aklima son birsey geldi. Sende koltuk isitma var koltuk icinden geliyor olabilir mi ?? Onun içinde tıkır tıkır yapacak ne olabilir ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161607 Onun içinde tıkır tıkır yapacak ne olabilir ki Isıtma sisteminden bir parça olabilir ? Bence koltuğu söküp tekrar teste çıkmak en iyisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl Yazar comment_161608 Onun içinde tıkır tıkır yapacak ne olabilir ki Isıtma sisteminden bir parça olabilir ? Bence koltuğu söküp tekrar teste çıkmak en iyisi Bunu Pazartesi deneyecem Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161667 Yaw Serdarım kedidir o kedi.Hiç ummadığın saçma sapan bişey çıkacak bak kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161670 Bana uyar Mahmut abi pazar gece geçecem İskenderun'a Pazartesi sen ne zaman müsait olursun gidelim Mesai saat 17:30'da bitiyor ancak servis o saatte ya kapanmaya yakındır ya da kapalı ! Eğer olur da 16:00 civarı çıkabilirsem iyi olur. Artık gündüz telefonlaşırız,duruma göre hareket ederiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161673 Yaw Serdarım kedidir o kedi.Hiç ummadığın saçma sapan bişey çıkacak bak kesin. geçen sene kışın biladerin focus 2.5 un ön tampon sis farının üstünden 50 tl ye yavru kedi çıkarttırdık sıcağı görünce girmiş, yolda gidiyoruz myav diye ses..hadi be dedik..2. ve 3. kez duyunca durduk..baktık lamba ile kediyi gördük kartel korumanın üstünde..müdahale edince kaçtı, gittik yine myav..sanayide çamurluk içindeki koruma-davlumbaz ve kartel koruma söküldü öyle bulup çıkarıldı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201313 yıl comment_161677 geçen sene kışın biladerin focus 2.5 un ön tampon sis farının üstünden 50 tl ye yavru kedi çıkarttırdık sıcağı görünce girmiş, yolda gidiyoruz myav diye ses..hadi be dedik..2. ve 3. kez duyunca durduk..baktık lamba ile kediyi gördük kartel korumanın üstünde..müdahale edince kaçtı, gittik yine myav..sanayide çamurluk içindeki koruma-davlumbaz ve kartel koruma söküldü öyle bulup çıkarıldı.. demekki gerçekten kedi olabiliyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın