Kubilay Yıldırımbayazıt Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2013 herkese merhabalar malumunuz benim araç 2011 model ve bazı parçalar artık ömrü dolduğundan mı yoksa malzeme kalitesinden mi deforme oluyor bilemedim onun için garantiden değiştirdiğimiz parçaları paylaşalım istedim belki forumu takip eden arkadaşlara faydamız olur dedim. işte garantiden değiştirdiğim parçalar ve değişim sayıları 1. aks keçesi: yanılmıyorsam 6 kez değişti benim araçta en son kenarları sıvı conta ile doldurulan aks keçesinden sonra sorun kalmadı 2. sağ aks komple: malum yağ kaçağı aks ten mi oluyor diye sağ aks i komple değiştirmişti otosan ilk başta 3. aks bilyasını tutan c harfi şeklindeki parça 2 kez değişti ismini net bilmiyorum 4. sürücü tarafı kapı fitili :2 kez değişti 30000 bakımında 3. kez değişecek parça onayı geldi ama parça yok 5. akü: araba rölantide iken dalgalanma oluyordu ben lpg den sanıyordum ama aküdenmiş akü zayıflamış araba rölantide elektrik yetiştiremez olunca alternatör sertçe devreye girerek rölantide dalgalanmaya sebep oluyormuş tabi bunu tespit etmek kolay olmadı ama akü değişimi ile sorun çözüldü şimdi sıkıntı yok. birde otosanın akü değişim prosedürü o kadar ayrıntılı ki aklımda tutamadım hepsini 6. sürücü tarafı koltuk kılıfı: aşağıda resimde de göreceğiniz üzere sürücü koltuğunun sol tarafında renk değişimi ile birlikte deformasyon oldu tabi resimde göründüğünden biraz daha belirgin gerçekte. bende durumu şikayet olarak bildirdim ve garantiden değişim yapıldı bunun da fotoğrafları aşağıda: garantiden parça değişimi yapan arkadaşlar bu başlığa ekleme yaparlarsa en azından bizlere de yardımcı olurlar şimdiden herkese teşekkürler 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 sağ arka hoparlör 2 kere değişti malum sesten dolayı. ilki gereksiz bir değişimdi muhtemelen. 2.sinde hafif fark vardı hoparlörden çıkan ses açısından ancak temelde sağa sola sünger koyup yalıtım süngerine delik açılarak çözüldü Sizin kapı fitilinde ne sorun var? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 2 kez açıldı yani kapıdan ayrıldı bir kezde lastikle yapışkan kısmın arası açıldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Sağ far led gündüz yanıp farla yanmadığı için değişti... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Sağ aks keçesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 İki ön far buğudan degisti. Birde sol arka kapi kromaji degisti 2 kere kötü şampuandan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Sağ aks keçesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Kapı altından uzanan siyah plastik parça (marşpiyel) kırılınca garantiden değişti.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Şoför tarafı kapı fitili değişti 2 kez atmadan dolayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Sağ ön aks keçesi. 2 kere çakmaklık sigortası. Anahtarın hali içler acısı ancak garantiye girer mi bilmiyorum, sormayı unuttum. Frenlerin ne olursa olsun garantiye girmediğini de ekleyelim. 15.000'de bile bittiğini veya fren hidrolik sıvısıydı sanırsam onunla ilgili bir uyarı geldiğinde bunun fren balatalarından kaynaklandığını iddaa edebilirler Bu arada LPG taktırınca garanti dışı kalındığını söylediler bana bir çok kez, 30.000 bakımında garantiyi ne bozar diye sorduğumda, sizde bir sorun olmamış neyseki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Arka sağ çamurluk davlumbazda vardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat U. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Bagaj kapısı kilit motoru değişti. Ayrıca kilitten alttaki plastiğini kurtaramadıkları için (kilit açılmadığından) kırarak çıkardıklar, dolayısıyla o plastikte değişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Şuna anket mi eklesek ya da biz tutalım arada sırada sunalım. . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Şuna anket mi eklesek ya da biz tutalım arada sırada sunalım. . Anket olsa daha iyi olur bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 bende herhangi birşey değişmedi yalnız direksiyonun parlak kısmında soyulma olduğu için onu değiştirmeyi düşünmüştüm ,o da hava yastığıyla beraber tamamen değişmesi gerektiği için değiştirmedim servis kayıtlarında hava yastığı+direksiyon değişiminin sistemde görünmesini istemediğimden dolayı baktım ki direksiyondaki soyulma artar o zaman belki değiştirebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap