Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'te Garantiden Hangi Parçaları Değiştirdiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dün ön sol tivitir patladı ilk bi cızırdama yaptı sonra ses kesildi servise götürdüm garantiden değişimi yapılacak parça bekliyorum 2011 style vardı geçen sene onda hiç bir sorun çıkmamişti titanumda son 2 aydır garantiden parça değiştiriyorum.

• 7 ay sonra...
  • Yanıt 281
  • Görüntüleme 60,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...kimi zaman bildiğin eş************ek kıvamına bile varıyorlar. geçen gün...   - Abi? - Hıı? (ben) - Bana ECU lazım - Bana neler neler lazım, ama her istediğimiz olmuyor ki. Mesela belime kada

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

ben komiklik olsun diye demedim Kubilay Bey focuslarda bayağı bir sorun vermiş aks keçesi onu belirtmek için söyledim yoksa alay olsun diye söylemedim..Sonuçta benimde arabam focus aynı şey benimde ba

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Sağ far led gündüz yanıp farla yanmadığı için değişti...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bugün vites topuzu değişimi talep ettim çok soyulma olmuştu kabul edildi sipariş geçildi gelmesini bekliyorum...

Yanıtlama zamanı:

Hız sabitleyici çalışmıyordu.Bir defasında ayarladılar fakat bir hafta sonra tekrarladı.Serviste değişime tabi tuttular ve parçanın gelmesini bekliyoruz

Yanıtlama zamanı:

Resim eklendi

Resim eklendi

Resim eklendi

Bu parca (direksiyonun metalik bolumunun ust tarafi) garantiden degisir mi?

Servisin elinde var midir?

Airbag da beraber değişiyor :)

Yanıtlama zamanı:

dymaju4u.jpg

padu5usu.jpg

sesyqape.jpg

Bu parca (direksiyonun metalik bolumunun ust tarafi) garantiden degisir mi?

Servisin elinde var midir?

Ben garantiden değiştirdim, yine aynısı oldu. Ellerinde olup olmadığını biz bilemeyiz, servis danışmanıda bilemez. Sadece yedek parça bölümündeki bilgisayar bilir ellerinde var mı yok mu diye. Bunun içinde parça kodunu bilmeniz gerekir. O sıradan bir parça olarak gözükse bile 3-4 çeşidi var. Servise başvurun yoksa bile 3 gün içinde getirtip takarlar. Komple airbag değişiyor bilginize...

5 dakikada çıkarıp yenisini takıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Yine aynısı olacaksa yanında yedeğini de verseler :D

Yanıtlama zamanı:

Ben garantiden değiştirdim, yine aynısı oldu. Ellerinde olup olmadığını biz bilemeyiz, servis danışmanıda bilemez. Sadece yedek parça bölümündeki bilgisayar bilir ellerinde var mı yok mu diye. Bunun içinde parça kodunu bilmeniz gerekir. O sıradan bir parça olarak gözükse bile 3-4 çeşidi var. Servise başvurun yoksa bile 3 gün içinde getirtip takarlar. Komple airbag değişiyor bilginize...

5 dakikada çıkarıp yenisini takıyorlar.

Ayni gun icinde olsa iyi olurdu. Pazartesi Ankara da bir isim var. Bu is icin Ankara ya gitmisken 45000 bakimi ve aklimdaki problemleri iletecegim.

Yanıtlama zamanı:

O direksiyon nasıl öyle olmuş, sürekli oradan mı tuttun, tırnaklar mı uzun, bizimki de mi öyle olacak.

Yanıtlama zamanı:

Bugün baktım benimki de aynı olmuş, o kısma hiç elimi sürmememe  rağmen bozulmuş. Yenisi takılınca da bozuluyorsa kötü.

Yanıtlama zamanı:

O direksiyon nasıl öyle olmuş, sürekli oradan mı tuttun, tırnaklar mı uzun, bizimki de mi öyle olacak.

Tirnakla falan alakasi yok. O kisimdan tutmak istesen tutamaz rahatsiz olursun. Malzeme kalitesizligi.

Yanıtlama zamanı:

Anladım. Neyse garanti bitimine yakın bu  tür sorunlu parçaları hep değiştirip satarım arabayı o zaman.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.