Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210983 üfürgeçleri tıkırtı zırıltı yaptığı için mi değiştiniz? yön kısımları sıcaktan erimiş aşağı ve yukarı yönelmiyordu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210994 tahminime göre gıcırt diye ses yapıyordur soğuk havalarda benim arabada yapıyor çünkü bende değişim talep edeceğim otosan amca ne derse artık Aynen öyle kasislerde gıcırtı sesi vardı. Viraj demir lastiği dendi değişti ancak devam etti son olarak tablalar dendi onlar değişti sorun düzeldi. Çok hafif bir boşluk varmış ve burçlar eskimiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211028 Kasislerde gelen ses sanırım kronik, birçok kişi bu problemden bahsediyor. Müsait olduğumda servise gidip bu durumu göstericem inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211570 Sağ aks keçesi. selamlar .. aks keçesinin sıkıntısını bakımdamı anladılar cahilliğimi mazur görün nasıl anlaşılıyor bu durum Powershift kavrama değişti hatta şu an değişiyor araç serviste sıkıntınız neydi süreçten biraz bahsedebilirmiyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211571 aks keçesinin sıkıntısını bakımdamı anladılar cahilliğimi mazur görün nasıl anlaşılıyor bu durum Evet genel bir problem olduğu için 15bin bakımda kontrol edip değiştirdiler. Bakımınıza daha varsa servise götürüp bakmalarını isteyebilirsiniz. Arabayı kaldırıp altına girmeden anlaşılmıyor. Onda da nereye bakacağınızı bilmeniz lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211575 Evet genel bir problem olduğu için 15bin bakımda kontrol edip değiştirdiler. Bakımınıza daha varsa servise götürüp bakmalarını isteyebilirsiniz. Arabayı kaldırıp altına girmeden anlaşılmıyor. Onda da nereye bakacağınızı bilmeniz lazım. biraz önce servisten geldim konuyu bilseydim baktırırdım artık bakıma kısmet olacak galiba Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211578 sıkıntınız neydi süreçten biraz bahsedebilirmiyiz Sıkıntı kalkış sırasında sarsıntı vites geçişlerinde silkeleme bu nedenle kavrama değişti şimdi vites geçişleri pürüzsüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211586 Sıkıntı kalkış sırasında sarsıntı vites geçişlerinde silkeleme bu nedenle kavrama değişti şimdi vites geçişleri pürüzsüz. geçmiş olsun .. bu arada hayırlı olsun keyifli sürüşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_212798 Ön kafalıkları iki sefer parlatma işlemi sonrasında , her seferinde nikelaj kısımlarda kararma devam ettiği için, 45.000 bakımda otosan ile epey gerilerek değiştirttim. 2 ay falan geçti henüz bir matlaşma , kararma olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl comment_215985 anahtar ve kumandası değişti. kumandada bi sorun yoktu sustalı bozulmuştu sadece ama komple değiştiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl comment_215990 Titanium, 1- El freni sapı çıktığından önceki sahibinin şikayeti üzerine değiştirilmiş 2- Sağ aks keçesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl comment_216103 Sağ aks kecesi sanirim ismi! O değişti.. Kronik Ariza olduğunu ve bir kez değiştirilince sorunun çözüldüğünü soyledi servis görevlisi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl comment_217340 2011 f3 style plus start stop tan dolayı aküyü çabuk yermis bu nedenle bu aracta 80 amper akü bulunuyor arkadaşlar mutlaka buna dikkat etsin biraz zorlandım ancak degistirtiler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın