Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford'un 2.el Sitesinden Haberiniz Varmıydı ?


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

2.el sitesi varmış buyrun sizlerde göz atın :yeah: Referans olabilir.

 

www.fordikinciel.com

 

Kampanyaları da unutmayalım.

 

Kampanyalar

 

Nedir bu site? 

 

FordİkinciEl Hakkında
 

Türkiye otomotiv pazarının 11 yıldır değişmeyen lideri Ford Otosan, sektördeki 50 yılı aşkın tecrübesini ve uzmanlığını FordİkinciEl markasıyla sizlerle paylaşıyor. FordİkinciEl çatısı altında her marka ikinci el aracın alım, satım ve takas işlemi, Türkiye nin en yaygın yetkili satıcı teşkilatının tecrübesi, kalitesi ve şeffaflığı ile gerçekleşiyor. Müşteri memnuniyetini temel ilke olarak kabul eden FordİkinciEl, ikinci elde birinci kaliteyi garanti ediyor.


FordİkinciEl ile Sıfır Risk, Maksimum Güven
 

İkinci el araç pazarı, içerisinde bir çok risk barındırıyor; müşteriler kullanılmış bir araç alırken risk almak zorunda kalıyor ve güven eksikliği yaşıyorlar. FordİkinciEl de ise risksiz, güven dolu bir hizmet sizleri bekliyor. İkinci el araç almak, aracını satmak veya takas edip 0 km araç almak isteyen siz müşterilerimizi, FordİkinciEl' de şunlar bekliyor:
Türk otomotivinin lider markasının sunduğu güvenilir ve kaliteli hizmet sayesinde; sadece Ford marka değil, her marka ikinci el araca en uygun şartlarla, güvenle sahip oluyorsunuz.


Almayı planladığınız ikinci el aracın, servis geçmişini kontrol ediyor, detaylı ekspertizini yapıyor ve sizi bilgilendiriyoruz. Ayrıca ikinci el aracın çalıntı, rehinli veya hacizli olması gibi sürprizlerle karşılaşma ihtimalini ortadan kaldırıyoruz.
Geniş yetkili satıcı ve servis ağı sayesinde, ekspertizli ve garantili ikinci el araçlara kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.
Beğendiğiniz araçla test sürüşüne çıkarak, içiniz rahat şekilde kararınızdan emin oluyorsunuz.
İkinciel araçlar için sunduğumuz garanti ve yol yardım hizmetleri sayesinde güvenle yolculuk yapıyorsunuz.
Bankaya gitmeye gerek kalmadan, uygun geri ödeme koşulları ile araç kredisi kullanıyorsunuz. Başvuru ve kredilendirme süreci, sizin yerinize doğrudan yetkili satıcımız tarafından takip ediliyor.
Siz sadece karar veriyorsunuz. Aracınızın noter satışı, devir ve ruhsat işlemleri yetkili satıcımız tarafından takip ediliyor. İşlemler sizin zahmetinize gerek kalmadan bitiriliyor.


Web sitemize üye olarak, beğendiğiniz araçları takip listenize ekleyebiliyor, aradığınız marka/model ikinci el araç herhangi bir yetkili satıcımızın stoğuna girdiğinde bizden mesaj alıyor ve kampanyalardan ilk siz haberdar oluyorsunuz.
Her marka ve model; binek, ticari; dizel, manuel; otomatik vb., aradığınız tüm ikinci el araçlar kalite ve güvenle FordİkinciEl' de buluşuyor.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bi ara resmen gördüm ben aracınızı satabiliyorsunuz burada ama öncesinde konrtol ettirmeniz lazım aracı. (şimdi o ekranı bulamadım !!!)

 

Şimdi adamlar test sürüşü vb vaad ediyor ben arabamı satmak istersem nasıl bunu vaad edeceğim ? :) 2. EL almak için uygun yer zaten amacı o.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bi ara resmen gördüm ben aracınızı satabiliyorsunuz burada ama öncesinde konrtol ettirmeniz lazım aracı. (şimdi o ekranı bulamadım !!!)

 

Şimdi adamlar test sürüşü vb vaad ediyor ben arabamı satmak istersem nasıl bunu vaad edeceğim ? :) 2. EL almak için uygun yer zaten amacı o.

Gerçi şu an ki aracım sıfır ayarında bir araç 2011 şeker kırmızı 1.6 EB Tit. X +Style Plus paket 16700 km.de.Geçen aynısının sunroof ve Sony'li olanı için 2013 model yükseltmek amacı ile satma kararı aldım.Ford'un 2 el kısmında kayıt yaptırdım bir gün sonra Van Bayii'si beni aradı, satış için aracılık yapmadıklarını ama yine de not alacaklarını söylediler.

Nihat Abukan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.