Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Titreme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Abi bu adam hep haklı çıkıyor zaten. Bi dur demek lazım bence.

Sen de haklısın.

4 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

Bu bahsettiğiniz yeni kavrama belli bir yıl üretimden sonraki araçlara uygulanır diye bir şey olacağını sanmam sonuçta kuZu aynı kuZu :D

Doğrudur, Modifiyeli set sıkıntınızı giderecektir.

Çok ufak bir ihtimal, sorun sürerse tabi ki destek olur, çözüm yolunda elimizden geleni yaparız. 

• Yanıt 656
  • Görüntüleme 173,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz

• Saruhan Özkan
    Saruhan Özkan

Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi.   Son olarak titreme öl

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Bakalım nasıl bir kavrama montajı olacak durum ne olacak göreceğiz. Tekrar teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Kaan bey gerçekten rahatlattiniz bizi. Daha once forumda bahsetmistim benim araç 2015 model 4.000 km civarı silkeleme başladı ufaktan ilk bakımda yazılım güncelleme yapıldı. Şuan 18000 km de yazılım sonrası  (ilk 1000 km hariç ) araç oldukça düzeldi. Sanki 1. Viteste daha fazla devir çeviriyor buda silkelemenin önüne geçiyor gibi. Sonuç olarak eskisi gibi olmasada tuhaf sesler, kısa dik rampalarda silkeleme gibi enayilikler azda olsa var. Otokoç Ankaraya gittiğimde ilkinde biraz daha kullanın dediler sonra bakim sırasında yazılım atıldı. Öneriniz nedir aracı bu hali ile biraz daha kullanayım mı yoksa modifiyeli kavrama değişim talebinde bulunayım mı . Bende kuzu dan çok memnunum fakat bu durum biraz can sıkıyor. Son olarak bilginiz varsa modifikasyon detayını paylaşabilir misiniz? Ve kavrama değişimi sırasında tüm ön düzen sökülüyor mu. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Erdem Ay yazdı:

Öneriniz nedir aracı bu hali ile biraz daha kullanayım mı yoksa modifiyeli kavrama değişim talebinde bulunayım mı . 

...ben sizin yerinizde olsam iyice rahatsız edene kadar kuZu'ya binerdim.

Modifiyeli kavrama setleri ilk başlarda sipariş ile Amerika'dan geliyor (doğal olarak gecikiyordu) ama artık F/O otomatik sipariş veriyor (stok/kullanım algoritmaları ile çalışan ve y.parça stoğunu yöneten bir yazılımları var.) yani siz şikayet ile servise gittiğinizde parça ya ellerinde vardır, ya da bir kaç iş gününde temin edilir.

...sizin kuZu'ya teşhis konur (o nedenler biraz daha kullanın dedim) , gerekirse size ikame araç da tahsis ederler. (standart prosedür)

Ön takım olayına gelince, hayır ... sadece transaxe / şanzıman sökülüp indiriiliyor (normal şartlar altında) yani indir, dağıt, topla, yerine tak ... kabaca bir günlük iş ... atıyorum ... salı sabahı kuZu'yu bırak, salı akşamı ya da çarşamba sabahı al gibi düşünebilirsiniz. (atölye yoğunluğuna bağlı) 

Yanıtlama zamanı:

Kaan bey değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende sizin gibi düşünüyorum sorun iyice belirginlesince gideceğim. Böylece teşhis de daha net ve hızlı konur. Saygılarımla..

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Kaan Yagizer yazdı:

Doğrudur, Modifiyeli set sıkıntınızı giderecektir.

Çok ufak bir ihtimal, sorun sürerse tabi ki destek olur, çözüm yolunda elimizden geleni yaparız. 

Kaan abi peki garantisi bitmiş araçların durumu ne olacak?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Alparslan Kaplan yazdı:

Kaan abi peki garantisi bitmiş araçların durumu ne olacak?

Adres belli --> Servis'e gidilir, teşhis konur, onarım yöntemi belirlenir, araç kayıtlarına bakılır (örnek:periyodik bakımlar yetkili serviste yapılmış mı?) garanti döneminde benzer/aynı şikayet sisteme girilmiş mi bilgisi kontrol edilir ... ardından iyi niyet garanti başvurusu yapılır, oradan gelecek cevaba göre ilerlenir.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Kaan Yagizer yazdı:

Adres belli --> Servis'e gidilir, teşhis konur, onarım yöntemi belirlenir, araç kayıtlarına bakılır (örnek:periyodik bakımlar yetkili serviste yapılmış mı?) garanti döneminde benzer/aynı şikayet sisteme girilmiş mi bilgisi kontrol edilir ... ardından iyi niyet garanti başvurusu yapılır, oradan gelecek cevaba göre ilerlenir.

Hay ağzın bal yesin. Hep böyle güzel umutlar üzüyor insanları ama :)

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Hay ağzın bal yesin. Hep böyle güzel umutlar üzüyor insanları ama :)

... yok Servet, kuZu garanti koruması altındaki döneminde periyodik bakımlarını y.serviste yaptırmış ise + o an teşhis konmamış/konamamış ya da onarım başarı ile sonuçlanmamış olsa da kapsam dışı kalındığında dahi iyi niyet garantisi devreye alınabiliyor. Ama araç servis geçmişi düzgün değil ise iş otomatik olarak sarpa sarıyor. 

Uzun lafın kısası kullanıcı kuZu'ya iyi bakmış ise F/O destek oluyor. Ama bir "Saldım çayıra, Allah kayıra!" olayı var ise o zaman bize "geçmiş olsun, çay söliim mi?" demenin ötesinde pek laf düşmüyor. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kaan Yagizer yazdı:

... yok Servet, kuZu garanti koruması altındaki döneminde periyodik bakımlarını y.serviste yaptırmış ise + o an teşhis konmamış/konamamış ya da onarım başarı ile sonuçlanmamış olsa da kapsam dışı kalındığında dahi iyi niyet garantisi devreye alınabiliyor. Ama araç servis geçmişi düzgün değil ise iş otomatik olarak sarpa sarıyor. 

Uzun lafın kısası kullanıcı kuZu'ya iyi bakmış ise F/O destek oluyor. Ama bir "Saldım çayıra, Allah kayıra!" olayı var ise o zaman bize "geçmiş olsun, çay söliim mi?" demenin ötesinde pek laf düşmüyor. 

Abi açıkcası beklentilerimiz ve mantığımızda o yönde, fakat tezat durumlarıda görmemek isterdik. Sence tüm servisler bu konuyu iyi manage edemiyor mu? Hiçbir bahanesi yokken ters tepen isteklerde var bahanesi varken olur alan da. Ne biliyim, oluyor işte.

Yanıtlama zamanı:

Ya ne diyim. Telefonla öğrendiğim takılan kavrama eski tip kavrama takılmış. Sebeb garanti neye onay verdilerde oymuş. O kadar saçma geldi ki. Anlatamam..... Nasıl modifiyeli montaj etmezler ki.

Yanıtlama zamanı:

Benim kavrama setinide modifiyesiz olan ile değiştirmişlerdi 4-5 ay önceydi sanırım, sorduğumda yeni tip henüz gelmedi demişlerdi, ama değişimden sonra herhangi bir sıkıntı tekrarlamadı, ilerde ne olur bilmem...

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Teoman Saraç yazdı:

Ya ne diyim. Telefonla öğrendiğim takılan kavrama eski tip kavrama takılmış. Sebeb garanti neye onay verdilerde oymuş. O kadar saçma geldi ki. Anlatamam..... Nasıl modifiyeli montaj etmezler ki.

şimdi tekrar değişirse kesin modifiyeli olur. sen aracı şahsuvara getir abi, anadolu-avrupa şu yolu gözünde büyütme.  büyük düşün sen powerSHIT sahibi, sabır küpü, sinir ve kalp hastalığı potansiyeli olan bir adamsın, dik dur, devrilme :)

Yanıtlama zamanı:
şimdi tekrar değişirse kesin modifiyeli olur. sen aracı şahsuvara getir abi, anadolu-avrupa şu yolu gözünde büyütme.  büyük düşün sen powerSHIT sahibi, sabır küpü, sinir ve kalp hastalığı potansiyeli olan bir adamsın, dik dur, devrilme [emoji4]

Adamın saçları 1 gecede beyazladı sen ne diyon.
Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler ama kavrama değişmiş. Anlayamam modifiyeli mi değilmi bana eski tip dedi. Artık bidahaki sorunda gidecem karşıya o kesin

Ford tan da cevap gelmedi...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.