Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orijinal Navigasyon Ve Sony Panel Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

O kadar para verdik nasıl taktırabilirim ki bunu benim takmam mümkün degil heleki tavandan ön kabine kadar kablo gelmesi sıfır araç için intihar olur

Servis takabilir mi acaba ne kadar para ister sormaya korkuyorum. :)

atla deve değil takılır tabi ki, kaç para isterler bilemiyorum.

• Yanıt 570
  • Görüntüleme 177,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bildiğiniz gibi aracıma 5" ekran + Navigasyon kurulumu yapmıştım ancak bu ekrana uygun çerçeveyi takmadığım için ekranın yanları açık kalmış altından ve üstünden ise bir miktar alan görünemez olarak k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğrusu karakter olarak hayata biraz alaycı bakan bir kişiyim. Ama bunun yazdıklarımdaki pragmatizmi engellediğini hiç düşünmemiştim.  Öz değerlendirme yapmak kolay olmayabilir, aslında genelde prat

• Alperen G.
    Alperen G.

Sony panel degil ama...          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bir şey merak ettim araç düz titanium sanırım (modeli önemi yok aslında) tr de olmayan ve standart özellikte olmayan bir donanım oluyor. takıldıktan sonra servise bakıma arızaya vs gittiğinde donanım uçmaz mı?

Yanıtlama zamanı:

bir şey merak ettim araç düz titanium sanırım (modeli önemi yok aslında) tr de olmayan ve standart özellikte olmayan bir donanım oluyor. takıldıktan sonra servise bakıma arızaya vs gittiğinde donanım uçmaz mı?

Uçmaz.

Yanıtlama zamanı:

eğer gidipte o modulu güncellemeye çalışmazlarsa, hadi diyelim güncellediler takılı olana göre değilde orjinale göre güncellemeye çalışmazlarsa birşey olmaz.

Yanıtlama zamanı:

Uçmaz.

Çok iddialı konuşmuşun fakat eğerki bir software update yapılırsa ve orjinal donanıma göre uygulanmaya çalışırsa herşey saçmalayabilir.

Yanıtlama zamanı:

Çok iddialı konuşmuşun fakat eğerki bir software update yapılırsa ve orjinal donanıma göre uygulanmaya çalışırsa herşey saçmalayabilir.

Olasılıklı olunca kime faydası var kafayı bulandırmasından başka. Tırt bişey olmaz

Yanıtlama zamanı:

Olasılıklı olunca kime faydası var kafayı bulandırmasından başka. Tırt bişey olmaz

Bırak alla sen. Risk risktir. Ama risk analizi diyede birşey var.

Yanıtlama zamanı:

güncelleme esnasında modül soruyor mu sistem/yükleyici acaba, eğer böyle bir durum var ise takıldıktan sonra servise bu modül güncellemesi yapılmaması gerektiği en az 3 defa söylenebilir.

diğer husus, bu sistem monte edilince sync ne olur acaba? konuşan abla ingilizce veya rusçaya mı döner yoksa farklı bi yerdemi?

Yanıtlama zamanı:

güncelleme esnasında modül soruyor mu sistem/yükleyici acaba, eğer böyle bir durum var ise takıldıktan sonra servise bu modül güncellemesi yapılmaması gerektiği en az 3 defa söylenebilir.

diğer husus, bu sistem monte edilince sync ne olur acaba? konuşan abla ingilizce veya rusçaya mı döner yoksa farklı bi yerdemi?

Alayını soruyor ama servis elemanları olaya "next next next" diye yaklaştıkları için ekrana kurukafa dahi koysan nato kafa nato mermer.

Dil olayı modül bazlı değil anladığım kadarıyla. Yani araçta tek bir dil yok. Desteklenen bütün diller yüklü. Yada kendi içinde bir şekilde hallediyor.

Yanıtlama zamanı:

sistemi kurarken usta muhakkak sync dil ayarına girmeli, allah korusun acil durumda rusca olarak 112 aranırsa sıkıntı olur veya mil hesabı filan

Yanıtlama zamanı:

arkadaş yaptırsın bakalım, orjinalci olmama karşın hesaplısını bulursam bende taktırabilirim çok uğraştırmazsa. 

Volkan Kaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

arkadaş yaptırsın bakalım, orjinalci olmama karşın hesaplısını bulursam bende taktırabilirim çok uğraştırmazsa. 

Bu parçaların hepsi orjinal Volkan Bey daha hesaplısı ancak çıkma bulunabilir. O da şans !

Servisle görüştüm servis montajını yapamayız, dışarıdan alınan bir parçanın montajını yapmıyoruz dendi. Şimdi bir usta bulup taktırmak şart oldu

Yanıtlama zamanı:

nereden aldınız, ford my touch 5" dedikleri değil sanırım, focus sony navigasyon kit(sd card da var resimde gördüğüm kadarıyla) değilmi? orjinalden kastım satın alındığından farklı donanım olması.

tuning yapan elektronikçiler bence rahatlıkla yapabilir, önden pazarlıkla hesaplı olabilir

Yanıtlama zamanı:

nereden aldınız, ford my touch 5" dedikleri değil sanırım, focus sony navigasyon kit(sd card da var resimde gördüğüm kadarıyla) değilmi? orjinalden kastım satın alındığından farklı donanım olması.

tuning yapan elektronikçiler bence rahatlıkla yapabilir, önden pazarlıkla hesaplı olabilir

Ford my touch denilen dokunmatik Ve Microsoft Sync Özellikli olan model genellikle amerika menşeili focuslarda var. Benim almış olduğum sony panelli 5'' ekranlı tr'de Titanium tekno pakette sunulan model.

Satın alındığından farklı donanım demekle neyi kastettiniz anlamadım. Sonuçta hepsi sonradan takılabilen parçalar. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.