Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.0 Ecoboost Yakıt Tüketim Değerleri


Ahmet A.

Önerilen Mesajlar

  • 2 ay sonra...

Şehire 118 km uzaklıktaki ilçeye gidiş gelişim sonucundaki yakıt ve yol değerlerini paylaşıyorum. Yolun genel durumu ise tamamı gidiş geliş tek şerit, çok fazla iniş çıkış olan, keskin virajları olan düz sürmeye pek müsade etmeyen bir yol. Klima giderken hep kapalı, gelirken de hep açıktı. Yola çıkmadan depoyu tam doldurdum ama geldiğimde doldurma fırsatım olmadı şimdi aracın verdiği değerleri paylaşıyorum. Yakıt aldığımda gerçek değerleri de yazarım. Hem fikirlerinizi merak ediyorum, hemde veri olması açısından paylaşıyorum.

post-6842-0-40987700-1403090531.jpg

post-6842-0-67254000-1403090538.jpg

post-6842-0-70795000-1403090544.jpg

Erdal Sarıgül tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

konum ankara olunca. yanıldım. tam şehirlerarası olmamış bence. zorlu bir yol belliki. ortalama hız 67, yavaşlayıp hızlanmalar çok ve vitesten düşük not almışsınız :)

 

dediğiniz gibi çok fazla iniş çıkış var ve yol da bozuk. Anca bu kadar oldu, giderken klima kapalı idi vardığımda 6,3 gösteriyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...

Merhabalar,

 

Kurban bayramı tatilinde Ankara - Kapadokya arasında güzel bir seyehat yaptık. 1.0 ecoboost bana göre, oldukça iyi bir tüketim değerine imza attı. Ankaradan yolculuğa çıkmadan, depoyu fulledim. Seyehatimiz boyunca, bölgede gezilecek her yeri gezdik diyebilirim. Yolun müsait olduğu her yerde hız zabitleyicisini kullandım. Bölünmüş yollarda 120 km nin altına inmedim. Hız sabitleyicisini en fazla 130 km ye sabitledim.  140 gibi süratlere hiç çıkmadım. Bu sayede polis arabalarının yanındna gönül rahatlığıyla geçtim :). Döndüğüm zaman aynı benzin istasyonuna giderek, aynı pompadan depoyu tekrar doldurdum. 190 Tl olduğunda pompa attı. Toplam yaptığım yol 755 km, aracın kalan benzin ile gidebileceği km 207, ortalama tüketim değeride 5.1,ortalama hız 80 km değerindeydi. Bana göre oldukça iyi bir değer.

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.