Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.0 Ecoboost Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
facebookda birisi paylaşmış focus 1.0 ecoboost otomatik sahibi kendisi, bu arada ilk gördüğüm 1.0 ecoboost otomatik sahibi, neyse araç henüz 800 km deymiş ortalama 9.4 yakıyormuş,performans içinde gaza basar basmaz gücü hissediyorum diyo, ahbe  bayilerde yokki gidip test etsek.

Gücü hissettiği belli yav o ne öyle 9.4lt.
  • Yanıt 271
  • Görüntüleme 126,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mersin-Diyarbakır arası arabanın yakıt - yapılan km - menzil - ort. hız değerleri... Mersinde depoyu fulledim, bilgisayarı sıfırlayıp yola çıktım... Diyarbakır'da evin önüne varınca aldım resimleri..

• Merhabalar,   Kurban bayramı tatilinde Ankara - Kapadokya arasında güzel bir seyehat yaptık. 1.0 ecoboost bana göre, oldukça iyi bir tüketim değerine imza attı. Ankaradan yolculuğa çıkmadan, depoyu

• Kadirli/OSMANİYE- ANTALYA    //    ANTALYA - Kadirli/OSMANİYE  gidiş geliş yakıt tüketimi. Antalya ve Mersinde Ş.içi kullanım olarak yaklaşık 150 km geri kalanı ş.dışı olmak üzere; dağlık, bol vi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
facebookda birisi paylaşmış focus 1.0 ecoboost otomatik sahibi kendisi, bu arada ilk gördüğüm 1.0 ecoboost otomatik sahibi, neyse araç henüz 800 km deymiş ortalama 9.4 yakıyormuş,performans içinde gaza basar basmaz gücü hissediyorum diyo, ahbe  bayilerde yokki gidip test etsek.

Skoda octaviyayı test ettim bugün fordun 1.0 dan daha atak tavsiye ederim.
Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı:

Skoda octaviyayı test ettim bugün fordun 1.0 dan daha atak tavsiye ederim.

1.0 mı? 150 kilo hafif :) normal değil mi.

Yanıtlama zamanı:
1.0 mı? 150 kilo hafif [emoji4] normal değil mi.

Kiloyu bilmem ama aradaki 30 nm tork farkıyla önde.
Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı:

Kiloyu bilmem ama aradaki 30 nm tork farkıyla önde.

Direkt bu kıyaslamayı yapmak için yukardaki şartın birebir karşılanması gerekiyor veya iki motoru da eline alıp teste sokarsın :)

Motordan ziyade kombinasyon değerlendirilir, bunun da faktörü yukarda verilmiş zaten.

Eee bir de bir zahmet olsun, 5 yıllık motor ve kasa var karşısında.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kayseride en soğuk kış günleri dahil şehiriçi 6.9 u geçmedim, havalar normal iken 6.4 oluyor. 

Adananın düzlük şehirdışı yollarında 3.7 lt gibi değerleri yakalamıştım 85 km civarı sabit hızla.

Diğer Şehirlerarası yollar ise 110 km sabit hız ile ise 5.6 lt civarı bir tüketim olabiliyor

Yanıtlama zamanı:

Konulan hız sınırlarına uyarak arabayı üst devirlerde kullanmazsak sonuçları aşağıdaki gibi oluyor. Ha şuan 195km yol aldı ve ortalama 6lt gösteriyor. Fotosunu çekmemişim. Dün baya bir trafiğe maruz kaldık Ankara da.
IMG_5127.JPG

1.0eb stage 1 149hp 250nm tork. Unutmadan ekleyim kıyaslama yapmak isteyenler için

Yanıtlama zamanı:

Arabayı bir türlü 90 km lerle gidip yakıt tüketimini test edemiyorum.:sofeer:  Mardin-iskenderun-mardin 8.5 lt. 

Yanıtlama zamanı:
Arabayı bir türlü 90 km lerle gidip yakıt tüketimini test edemiyorum.:sofeer:  Mardin-iskenderun-mardin 8.5 lt. 

Ne işin var memleketimde [emoji23]
Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Serdar yaman yazdı:

Ne işin var memleketimde emoji23.png

Burlardaysan yarın öğlenden sonra dükkana çay içmeye geliyorum. 

Yanıtlama zamanı:
Burlardaysan yarın öğlenden sonra dükkana çay içmeye geliyorum. 

Yemeğe gel istersen tüm gün tükkandayım
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kayseri- Mersin

Hava sıc. 35°C

YB ort hız 98 km/h

Yol uzunluğu 350 km

YB Yakıt ort ⛽ 5.1 lt/100 km

Benzinin litre 5 tl den, km başına 0.255 tl

Yanıtlama zamanı:
27.01.2017 - 10:30 tarihinde, Adem Kazıl yazdı:

5000 km.nin 1000 km.si şehir dışı oda 180 +hizlarda gidildi. Şehir ici sayılır. Daha normal kullanamadik arabayi.(araç 1.0 otomatik focus )

IMG_20170617_140126.jpg

Ramazan D. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey bende de 1.0 ecoboost focus var sizinki stage 1 yazılımlı sanırım bende yaptırmayı düşünüyorum faydaları ve zararları hakkında bilgi verebilirmisiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Bayramda ankara sivas arası 46 litre benzinle 900 km yol yaptık.100 km hızı geçmedik.sonuç

20170626_100054_HDR.thumb.jpg.7b9457f9cbd8c59abeb604266193761e.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.